Fat Panda

Fantasy med FatPanda – Draften

Velkommen tilbage i fantasy stuen.

I sidste artikel snakkede jeg om oprettelsen af FantasyMeister fantasy ligaen og i denne artikel er det så blevet draftens tid.
Ligaen er oprettet og det er nu tid til at drafte vores hold. Ligaen, som i kunne se i sidste afsnit, er en 12-mands ppr liga hvor roster kravene er som følgende: 1QB, 2RBs, 2WRs, 1TE, 1Flex, 1DEF/ST, 1K, 6 Bænk pladser.

Strategi før draften
Jeg gik ind til draften med en ide om at jeg ville gå RB heavy i de første 4 runder og at jeg nok ikke ville vælge en QB eller TE før runde 10. Jeg vidste at jeg ville få en af de tre RBs jeg tror mest på i år med mit 1. runde valg og havde et håb om at kunne gå ud af de første 3 runder med 3 stud RBs. Efterfølgende ville jeg så drafte en håndfuld WRs, en QB, en TE og til sidst ville jeg drafte høj upside spillere. Som i kommer til at se var det ikke meget af den her plan som lykkedes, men som de fleste af jer ved så går en fantasy draft sjældent som man vil have det.

Her er hvordan draften gik for mig og hvorfor jeg traf mine valg som jeg gjorde.

Runde 1 Alvin Kamara, RB, NO
Draftens letteste valg for mig. Kamara lå nr. 3 på mit big board og var en af de 3 “no brainer” valg som draften tilbød os i år, Christian McCaffrey og Saquon Barkley værende de 2 andre.
Et udemærket schedule, en fantastisk QB og alle muligheder i verden for endnu en gang at blive ligaens ppr monster.

Runde 2 Mike Evans, WR, TB
Dette var et valg jeg ikke havde forventet jeg ville træffe og er nok også det valg jeg er mindst tilfreds med. Det er ikke fordi jeg synes at Evans er en dårlig spiller, men jeg frygter lidt for hans boom/bust potentiale. Jeg ville gerne have haft en stud RB eller Tyreek Hill men fra pick 16-21 blev D. Cook, T. Hill, T. Gurley, J. Mixon, D. Williams og D. Freeman taget, så jeg følte mig lidt låst med mit pick 22. Jeg stod med et valg mellem M. Evans og K. Johnson på det tidspunkt, og følte mig mest sikker i at få begge hvis jeg tog Evans først.

Runde 3 Kerryon Johnson, RB, DET
Så mit valg i 2. runde betalte sig. Jeg fik muligheden for at få Kerryon Johnson i 3. runde og jeg tog den. Det kommer jo ikke som nogen hemmelighed at jeg er en kæmpe Kerryon Johnson fan i år, og jeg tror han kan få en fantastisk rolle i kastespillet hvilket uden tvivl kan gøre ham til en top-10 måske enda top-5 RB. Derfor var jeg ovenud lykkelig for at få ham på pick 27.

Runde 4 Robert Woods, WR, LAR
I 4. runde håbede jeg lidt på at T.Y. Hilton kunne falde til mig. Meldingen om at Luck gik på pension fik alle til at frygte Colts spillere i draften, men jeg tror stadig på at Hilton kan få en fantastisk sæson. Desværre blev han taget 4 spots før mig, men til min store overraskelse faldt Robert Woods til mig. Sidste års WR10 fik jeg mulighed for at tage som WR18 og det kunne jeg simpelthen ikke lade være med.

Runde 5 Miles Sanders, RB, PHI
I 5. runde var Melvin Gordon stadig på boardet og her ville jeg rigtig gerne have ham. Jeg havde brugt mine 4 første picks på at minimere risiko og nu var jeg klar til at tage nogle chancer. Desværre var der mange der havde den samme tanke, og Gordon var den første der blev taget i 5. runde. Jeg stod nu i en situation hvor der faktisk ikke rigtig var en spiller jeg rigtig gerne vil have så i stedet for at samle endnu en WR op som jeg måske kunne trade væk senere så valgte jeg at gamble med Eagles rookie RB Miles Sanders. Muligheden er der for at Sanders kan blive en workhorse RB så derfor tog jeg ham der.

Runde 6 DJ Moore, WR, CAR
Med 3 RBs og 2 WRs på holdet var jeg klar til at fylde dybdte på mine WRs og heldigvis var der spillere som jeg havde i kø til de næste 3 runder. I 6. runde snuppede jeg DJ Moore. Ja, Samuels ser rigtig god ud, og derfor blev han også taget før Moore, men jeg er en af dem der stadig tror på at DJ Moore er den bedre WR. Det kan godt være det bider mig bagi men som landet ligger lige nu er jeg super tilfreds med dette pick.

Runde 7 Robbie Anderson, WR, NYJ
En spiller jeg overvejde at drafte i stedet for DJ Moore, så jeg var meget overrasket over at han stadig var ledig i 7. runde. Jeg fik meget meget hurtigt trykket draft her, og bare vent. Anderson bliver en af de WRs som alle kommer til at ærger sig over de ikke draftede i år.

Runde 8 Marquez Valdes-Scantling, WR, GB
En af mine sleepers i år og en spiller som jeg elsker at drafte i 8./9. runde. En spiller som har vanvittig høj upside men som nærmest ikke koster dig noget.

Runde 9 Mark Andrews, TE, BAL
Mit første rigtig store reach. Han var min næste TE på boardet og ved han også var deroppe af for flere af de andre. Jeg turde ikke at vente 19 picks på at tage ham i 10. runde. Med 3 RBs og 5 WRs følte jeg også godt at jeg kunne vente en runde med at tage en RB, så jeg snuppede en TE som jeg tror utrolig meget på i år.

Runde 10 Carson Wentz, QB, PHI
Min personlige QB 5 lå stadig til mig i 10. runde så der var værdien simpelthen for høj til jeg kunne lade være. Dette er også en af grundene til at I ALDRIG skal drafte en QB tidligt, med mindre i spiller i en 2QB liga eller jeres QBs får 6fp pr. TD.

Runde 11 Devin Singletary, RB, BUF
En spiller jeg draftede med tanken om at LeSean McCoy ville blive cuttet og hold nu op hvor er jeg glad for mit valg lige nu. Jeg fik muligvis en lead RB i 11. runde og det kan jeg ikke andet end at juble over.

Runde 12 Kyler Murray, QB, ARI
En lille forsikring hvis Wentz har svært ved at komme tilbage efter sin skade. Plus han er en X-faktor som måske kan dominere ligaen så hvorfor ikke tage chancen i 12. runde.

Runde 13 Keke Coutee, WR, HOU (Ito Smith, RB, ATL)
Et valg jeg fortrød nærmest med det samme. Heldigvis kunne jeg få lov til at smide ham efter draften og samle Ito Smith op i stedet. Hvis Ito får samme rolle som Tevin Coleman havde så kan han have værdi i trades eller som en bye week filler.

Runde 14 Ravens, DEF/ST
Mit ynglings DEF/ST over de sidste par sæsoner som starter med at spille imod Dolphins. Ja tak…

Runde 15 Greg Zurlein, K, LAR
En super dygtig Kicker som spiller for et hold der sørger for han får mulighed for at score FP. Når det så er sagt så er det her en position jeg kommer til at streame uge for uge, så forvent ikke han er på mit hold i lang tid.

Det samlede hold
QB: C. Wentz
RB: A. Kamara
RB: K. Johnson
WR: M. Evans
WR: R. Woods
TE: M. Andrews
Flex: M. Sanders
DEF/ST: Ravens
K: G. Zuerlein
Bænk: DJ Moore
Bænk: R. Anderson
Bænk: M. Valdez-Scantling
Bænk: D. Singletary
Bænk: I. Smith
Bænk: K. Murray

Tanker omkring holdet
Samlet set er jeg utrolig glad for mit hold. Det ved jeg godt alle siger efter de har draftet men jeg synes oprigtigt jeg fik nogle rigtig gode spillere i år. Jeg har en grundstamme af spillere i A. Kamara, M. Evans, K. Johnson og R. Woods som nok skal give mig solidt med FP og være rygraden af mit hold. Jeg har nogle high upside spillere i M. Sanders, D. Singletary, D. Moore, R. Anderson og M. Andrews som kan give mig de ekstra FP det kræver for at vinde uge efter uge. Til sidst har jeg et par gode QBs som nok skal sørge for at levere de point det kræver for at være med i toppen.

Styrker
– Mine RBs er klart en styrke
– Den dybdte jeg ligger inde med på WR positionen kan bestemt komme til min fordel

Svagheder
– Hvis M. Andrews ikke bliver den TE som jeg ved han kan blive så ser det lidt sort ud på den position.
– Hvis M. Evans bliver Bust spilleren oftere end han bliver Boom spilleren.
– Hvis C. Wentz skade ikke går glat + usikkerheden omkring K. Murray som en rookie QB.

Hvad synes du om min draft? Har jeg valgt rigtigt? er der nogen du slet ikke forstår jeg har valgt? Hvordan ville du have gjort? Fortæl hvad du mener mede i kommentarfeltet.

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister