Fantasy

What to watch: League 11-20, Week 7

In the hunt, vol. 2
Uge 7 er så tæt på at man kan smage den. Vi kender endelig NFL holdene godt nok til at vide hvad der er gode og hvad der er dårlige matchups i forhold til fantasy. Waiveren er ved at være tømt for “hidden gems” og det er nu “the grind” for alvor starter. Holdene som ligger i midten af det hele kan godt sidde med en lidt flad fornemmelse i maven, men det er der slet ikke tid til. Det er nu der skal trades for at få den ene brik der mangler, det er nu der skal holdes ekstra godt øje med skader, det er nu du skal skifte startere og det er nu der skal krydses fingre. I denne uge ser vi på en masse kampe med hold som prøver at kæmpe sig vej til toppen, samt et par topbrag. Lad os med disse ord dykke ned i 7. rundes opgør i Liga 11-20!

Match of the Week!
LEAGUE 13: Skovgaard (1) vs. Shady Chargers (2)
I denne uge tager Mortens Skovgaard (Projected 77.78FP) imod Thomas og hans Shady Chargers (Projected 98.62FP) i en kamp om ikke kun divisionen men om hele ligaen. Ugens opgør er at finde i league 13 og sikke en “barn burner”. Disse to hold er toppen af poppen, ikke bare i deres division men i hele deres liga. Thomas er en kamp bagud og har derfor desperat brug for at slå Morten hvis han skal gøre sig en forhåbning om at overtage tronen. Begge to stiller bund solide mandskaber (sjovt nok), men i sidste ende forventer jeg at opgøret bliver afgjort af J. Charles’ workload. Hvis han får bolden i hånden 15+ gange så har Morten en rigtig god chance for at vinde.

LEAGUE 11: The Parrots of 95 (5) vs. Gotta Catch Jamaal (3)
Lasse 1 og hans Parrots of 95 (Projected 58.70FP) tager i denne uge imod Lasse 2 og hans Gotta Catch Jamaal (Projected 75.40FP) i en kamp om at blive den bedste Lasse i ligaen.?!? Lasse 2 ligger nr. 2 i hans division bag Resenbro der også har en record på 5-1. Lasse 1 ligger nr. 1 i hans division og er en kamp foran divisionens nr. 2. Hvis Lasse 2 skal have en chance for at overtage 1. pladsen i sin division har han virkelig brug for at slå Lasse 1. Dette bliver lettere sagt end gjort da Lasse 2 har mistet Big Ben for de næste 4-6 uger grundet en overreven menisken. Hvis Lasse 1 får sat K. Cousins på banen i stedet for C. Newton har han helt klart en fordel og det kan lige pludselig se mere end svært ud for Lasse 2 at holde sig tæt på Resenbro.

LEAGUE 12: Vestergaards Vikings (7) vs. Mjolk (10)
Mathias og hans Vestergaards Vikings (Projected 87.26FP) tager i denne uge imod Steffen og hans Mjolk (Projected 72.04FP) i en kamp om at nå 1. pladsen i deres respektive divisioner. Steffen (3-3) ligger nr. 2 i division 1, bag Strams90 der har præcis samme record. Han kæmper i denne uge for at opnå en kamps forspring til konkurrenterne, men han møder en ekstremt velspillende Mathias. Mathias’ hold har efter en sløv start (0-2) vundet de seneste 4 kampe. Han har al momentum på sin side på vej ind til dette opgør, og med J. Charles, T. West og T. Coleman som en trio af RBs så har han et glimrende udgangspunkt for at vinde. Ud over en stærk kerne af RBs mangler modstanderen Steffen også at finde en K og et DEF som ikke er på bye week i denne uge.

LEAGUE 14: Judas (7) vs. Piraters del aire (9)
Mortens Judas (Projected 66.56FP) tager i denne uge imod Caspar og hans Pirates del aire (Projected 96.04FP) i et opgør der handler om at hente ind på topholdene i deres divisioner. Morten har i denne uge en svær opgave foran sig. Han har behov for et W hvis han skal forblive i spil til en 1. plads i hans division, men Caspar har et rigtig godt mandskab og har en meget reel chance for at overtage 1. pladsen i hans division. Caspers hold er en lind strøm af produktive spillere man kan stole på. J. Jones, M. Evans, J. Winston og i de sidste to uger C. Meredith der har leveret rigtig mange FP. Morten sidder desværre med et hold hvor mange af spillerne ikke helt er til at stole på. Med mindre spillerne på Mortens hold kollektivt vælger at spille som vi regnede med de ville gøre før sæsonen startede, så tror jeg at Caspar vil vinde dette opgør temmelig sikkert.

LEAGUE 15: DK Vikings (7) vs. 49ers (6)
I denne uge tager den ukendte ejer af DK Vikings (Projected 28.90FP) imod Christinas 49ers (69.62FP) i et, af NFL, forudset lavt scorende opgør. Det ser ud til at der er en grund til at DK Vikings ikke har et navn tilknyttet hans profil. Hvis ikke han får bænket nogle spillere så kan han ende med at score færre FP end A. Vinatieri på en god dag. Med C. Wentz, M. Evans og K. Rudolph på bænken og en masse kompetente spillere på waiveren kan hans hold godt gå hen og sætte en større mængde point på tavlen, men sker dette ikke meget snart så kan Christina læne sig godt tilbage i sofaen og se D. Johnson vinde kampen for hende ene mand.

LEAGUE 16: spokompton509 (7) vs. Thielkes Tramplers (6)
I denne uge tager Mathias og hans spokompton509 (Projected 58.68FP) imod Søren og hans Thielkes Tramplers (Projected 71.42FP) i et ganske interessant matchup. Mathias prøver desperat at indhente de ubesejrede Bone Breakers i division 3, mens Søren gør hvad han kan for at bibeholde sin 1. plads i Division 1. Hvis Søren får skiftet TE og flex, så kan denne kamp desværre gå hen og blive meget ensidet. Han fører i forvejen ud fra NFLs projections og han kan øge denne føring med over 10FP hvis han sætter de rigtige spillere på banen.

LEAGUE 17: Philly wtf’s (15) vs. Aesirs (9)
I denne uge tager Emanuel og hans Philly wtf’s (Projected 60.88FP) imod Anita og hendes Aesirs (Projected 59.92). Emanuel har i øjeblikket en record på 1-5, og Anita har en på 3-3. Når det er sagt så er de faktisk begge med i kampen om slutspillet. Der er nemlig “kun” tre kampe op til det førende hold i hver af deres divisioner. Selvom Anita er 3-3 ser jeg en vanskeligere vej til toppen end jeg ser for Emanuel. Det er unægteligt sværere at slå et ubesejret hold af pinden end det er at slå et af som allerede har blødt et par gange. Selvom dette ikke tegner til at blive det mest højt scorende opgør, så ser det bestemt ud til at blive spændende.

LEAGUGE 18: Tigers Volley (12) vs. Cpt Awesome (8)
Kasper og hans Tigers Volley (Projected 39.80FP) tager i denne uge imod Bjørn og hans Cpt Awesome (Projected 55.50FP) i et divisionsopgør. Division 4 i denne liga er ganske interessant. Kasper er lige nu indehaver af 1. pladsen med en record der hedder 3-3. Både 2. og 3. pladsen deler denne record med ham, og på 4. pladsen finder vi Bjørn med en record på 2-4. Der skal med andre ord ikke særlig meget til at vende hele divisionen på hovedet. Som tingene ser ud nu så er Kasper seriøst bagud MEN… han mangler også at skifte en QB, RB, flex og K ind. Får han gjort det får vi en ekstremt tæt kamp der kan have meget stor indflydelse på hvorledes divisionen afgøres.

LEAGUE 19: BenG (9) vs. Seattle Sealions (13)
I denne uge tager Benjamin og hans BenG (Projected 73.18FP) imod Magnus og hans Seattle Sealions (Projected 102.92FP) i et interessant divisionsopgør. division 4’s tredjeplads møder fjerdepladsen. Det er to hold som skal til at kæmpe for at komme tilbage i kampen om en slutspilsplads, for intet er slut før det er slut. … Og hold da op hvor er NFL dog glade for disse to hold. Magnus er projected til at score over 100FP og hvis Benjamin får skiftet T. Coleman ind i stedet for J. Stewart så står han til at score omkring 90FP. Skal dette være ugen hvor Magnus og hans søløver får kæmpet sig op på en 3. plads, eller skal Benjamin komme et skridt tættere på 1. pladsen.

LEAGUE 20: Dezllas (5) vs. The Brady Bunch (1)
I denne uge tager Marc og hans Dezllas (Projected 75.88FP) imod Claus og hans The Brady Bunch (Projected 102.50FP) i et division 4 topbrag. Marc, der lige nu er den bitre indehaver af division 4’s andenplads, skal i denne uge møde division 4’s og League 20’s 1. plads. Claus har siddet solidt i toppen lige siden begyndelsen og der skal også et mindre mirakel til hvis Marc skal ændre på den virkelighed. Med et forspring på mere end 25FP ser det ganske sort ud for Marc. Han skal håbe på at C. Thompson, M. Ryan og Redskins DEF får sæsonens bedste kamp i denne uge, for at komme i nærheden af at snuppe et W fra en mand som kun en gang har givet det fra sig. Til slut er der kun en ting at sige.

Må alle fantasy guderne være med jer, og må alle jeres hold score massere af FP.

Skrevet af Jannick Teige (Dynasty 2544)

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister