Fantasy

Ugens stjerneskud – Week 7

Ugens stjerneskud

For de nye læsere, så går ugens stjerneskud ud på at jeg finder en spiller jeg mener er lidt ”under the radar”, hvor jeg tror vedkommende har en god chance for at score mange fantasy point (FP) den følgende uge.

Sidste uges stjerneskud – Uge 6

I sidste uges udgave af ugens stjerneskud skrev jeg om wide receiver D.K Metcalf hos Seattle Seahawks som endte med 4 receptions og 69 yards hvilket gav ham 11,3 fantasy point i PPR-ligaer.
Jeg havde håbet på lidt mere og evt. en touchdown idet han er et kæmpe redzone target men vi må nøjes med de 11,3 FP hvilket er ganske fint for en flex spiller.

Den kommende uges stjerneskud – Uge 7

Denne uges stjerneskud bliver running back Devin Singletary hos Buffalo Bills. Singletary startede sæsonen stærkt hvor han i de første to kampe har løbet for 127 yards på 10 carries og havde 5 receptions for 28 yards.
Han lignede en spiller der ville overtage den startende rolle på running back positionen inden han blev skadet i uge 2 mod New York Giants, hvor han ikke har spillet en kamp siden.

Han skulle angiveligt være klar til den kommende uge hvor Buffalo Bills skal møde et svagt Miami Dolphins hold der ikke kan forsvare eller spille angreb, så der skulle gerne være gode chancer for mange løb og en del yards for Singletary.

Hvis Singletary spiller den kommende uge, så ville jeg faktisk føle mig tilpas med ham som min RB2, men det siger også meget om min holdning til Miami Dolphins og deres manglende evne til at spille fodbold…

Hvis nu Singletary er ude den kommende uge vil jeg anbefale de nedenstående spillere!

Andre “under the radar” spillere:

  • Philip Dorsett/Jacobi Meyer, wide receivers for New England Patriots
  • Latavius Murray, running back for New Orleans Saints.
    • Alvin Kamara er tvivlsom til den kommende uge efter en skade
  • Gerald Everett, tight end for Los Angeles Rams.
  • Dante Pettis/Deebo Samuel, wide receivers for San Franscisco 49ers.

Hvem er din uges stjerneskud?

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Close
Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister