Fantasy

Ugens stjerneskud – Week 6

Ugens stjerneskud – UGE 6

For de nye læsere, så går ugens stjerneskud ud på at jeg finder en spiller jeg mener er lidt ”under the radar”, hvor jeg tror vedkommende har en god chance for at score mange fantasy point (FP) den følgende uge.

I sidste uges udgave af ugens stjerneskud skrev jeg om wide receiver, Auden Tate hos Cincinnati Bengals. Det var et mere satset skud end jeg tidligere har lavet, hvor Tate var på waiver wire i langt de flese ligaer. Tate havde ikke den største kamp men hans Fantasy score blev reddet af et sent touchdown i fjerde quarter. Han endte med 11.6 Fantasy Point hvilket er ganske fint for en flex spiller der var ledig på de fleste waiver wires.

Denne uges stjerneskud bliver wide receiver D.K. Metcalf hos Seattle Seahawks. Metcalf var en af de mest diskuterede offensive profiler i årets rookie draft, hvor han så blev taget af Seahawks med det sidste pick i anden runde. Metcalf har egentlig gjort det udemærket de første par kampe taget i betragtning hvor få targets han har fået, samt det plejer at tage lidt tid at sætte sig ind i ligaen/lære sin plads på holdet.

Metcalf er en stor og fysisk wide receiver, og en kæmpe trussel i end zonen hvor han allerede har scoret 2 touchdowns i år.
Seahawks skal møde Cleveland Browns den kommende runde, hvor jeg tror Cleveland Brown’s største fokus bliver på Tyler Lockett og Seahawks løbespil.

Andre “under the radar” spillere for den kommende uge:

 • Chris Herndon, tight end for New York Jets.
  • Kommer tilbage fra suspension
 • Marquise Brown, wide receiver for Baltimore Ravens.
  • Skal møde et dårligt Cincinnati Bengals hold.
 • Ito Smith, running back for Atlanta Falcons
  • Deler carries med Freeman og er på waiver wire i mange ligaer
 • OJ Howard, tight end for Tampa Bay Buccaneers
  • Han må da snart komme i gang?

Hvem er din “under the radar” spiller for den kommende uge?

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister