Fantasy

Ugens stjerneskud – Week 5

For de nye læsere, så går ugens stjerneskud ud på at jeg finder en spiller jeg mener er lidt ”under the radar”, hvor jeg tror vedkommende har en god chance for at score mange fantasy point (FP) den følgende uge.

I sidste uges udgave af ugens stjerneskud skrev jeg om running back Chris Thompson hos Washington Redskins, der spillede imod New York Giants. Jeg havde forventet en bedre kamp af Thompson men han lider lidt af et dårligt Redskins hold der er uden en sejr i sæsonen.

Denne uges stjerneskud bliver lidt mere satset og spilleren jeg har valgt blev wide receiver Auden Tate for Cincinnati Bengals. Bengals har fået en elendig start på sæsonen og har ikke vundet en eneste kamp i sæsonen, og de skal møde et Cardinals hold der ikke har vundet en kamp endnu og tillader mange yards/point.

Auden Tate er også Bengals WR2 i øjeblikket efter Tyler Boyd, idet John Ross og AJ Green er ude med skader. Tate burde få flere targets og jeg tror han scorer sit første NFL touchdown i kampen mod Cardinals. Han findes på waiver wire i rigtig mange ligaer, så hvis du mangler en spiller til din flex position, og hvis du tør at satse lidt så ville jeg tage chancen på Tate for denne uge.

Andre ”under the radar” spillere:
Ronald Jones, running back for Tampa Bay Buccaneers.
Joe Mixon, running back for Cincinnati Bengals. (Måske ikke under the radar, men helt klart en spiller der har underpræsteret og er RB33 på året i PPR-ligaer. Han blev helt sikkert draftet tidligt i din Fantasy draft, så jeg vil prøve at få fat i ham nu, inden han skal spille mod et svagt Cardinals hold)

Philip Dorsett, wide receiver for New England Patriots.
Golden Tate, wide receiver for Detroit Lions. (Kommer tilbage efter 4 kampes suspension).

Held og lykke med dit matchup denne uge!

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister