FantasyIkke-kategoriseret

Ugens stjerneskud – Uge 9

Ugens stjerneskud

For de nye læsere, så går ugens stjerneskud ud på at jeg finder en spiller jeg mener er lidt ”under the radar”, hvor jeg tror vedkommende har en god chance for at score mange fantasy point (FP) den følgende uge.

Sidste uges stjerneskud – uge 8

Sidste uges stjerneskud var running back Chase Edmonds hos Arizona Cardinals. Edmonds skuffede i sidste uge, hvor han ellers var deres startende running back idet David Johnson var ude med en skade. Til hans forsvar, så blev han skadet i 3 quarter og fik dermed kun 3,3 FP. En skuffende uge for ham, hvor Arizona Cardinals har også været ude og trade for Kenyan Drake.

Denne uges stjerneskud – uge 9

For den kommende uge har jeg valgt rookie wide receiver, Deebo Samuel hos San Francisco 49’ers og de skal spille mod Arizona Cardinals.
Samuel blev taget tidligt i anden runde af draften, idet wide receiver positionen var 49’ers svagheder med Dante Pettis som deres bedste wide receiver.

Det ser noget anderledes ud nu efter Samuel blev draftet i anden runde og efter de fik handlet sig til Emmanuel Sanders. Samuel har ikke haft den bedste start på sæsonen men han har også været ramt af nogen skader der har holdt ham lidt tilbage.

Efter 49’ers har fået E. Sanders så kommer han også til at trække den største opmærksomhed til sig fra Arizona Cardinals forsvaret, hvor der så skulle være plads til en spiller som Samuel.

Cardinals forsvaret er et af ligaens dårligste forsvare, så jeg forventer at 49’ers scorer mange point, og at Deebo Samuel får en god kamp!

Er du uenig med mig? Hvem er din uges stjerneskud? (“under the radar”)

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister