Fantasy

Ugens stjerneskud – uge 9

Ugens stjerneskud – uge 9

Uge 8 – opsummering

I sidste uge valgte vi, rookie wide receiver, Brandon Aiyuk hos San Francisco 49’ers som vores uges stjerneskud.

Vi valgte Aiyuk med den begrundelse, at Deebo Samuel var ude med en skade, og idet de ikke har det store udvalg af gode wide receivere så ville Aiyuk få en masse targets. Det blev så til 11 targets, 8 grebne bolde og et touchdown.

En af årsagerne til at vi valgte Aiyuk var også, at 49’ers skulle spille imod Seattle Seahawks secondary som har tilladt mange point til wide receivere.

Det viste sig for at være et rigtig godt valg idet han sluttede af med 91 receiving yards og et enkelt touchdown, hvilket giver 23,1 point. (PPR-ligaer).

Uge – 9

Vi har valgt running back, Chase Edmonds hos Arizona Cardinals som vores uges stjerneskud.

Chase Edmonds blev taget af Arizona i fjerde runde af 2018 draften, og har tidligere været en backup spiller til David Johnson, og Edmonds startede også sæsonen som backup til Kenyan Drake.

Drake har dog skuffet en del denne her sæson, hvor Edmonds har vist gode takter, især i pasningsspillet, og nu hvor Drake er skadet, så får Edmonds chancen for at vise sig.

Ugens modstander

Arizona Cardinals skal hjemme mod Miami Dolphins på søndag kl. 22:25 dansk tid.

Dolphins forsvar var elendigt i starten af sæsonen, men har faktisk spillet godt de sidste par kampe, hvor de i sidste uge overraskede og vandt mod Los Angeles Rams.

Dolphins plejer at tillade en del point til running backs, så der er en god chance for Edmonds at præstere.

Konklusion

Vi har valgt at gå med Chase Edmonds som vores uges stjerneskud.

Dette har vi gjort idet Kenyan Drake er skadet, så Edmonds vil få en større rolle hos Cardinals. Han kommer til at få flere carries end han plejer, og han er en stor trussel i pasningsspillet.

Dolphins forsvar har været imponerende her de sidste par kampe, men de kommer til at få det svært mod Kyler Murray, DeAndre Hopkins og resten af Arizona Cardinals holdet.

Andre “under-the-radar” spillere:

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister