Fantasy

Ugens stjerneskud – uge 7

Ugens stjerneskud – uge 7

Uge 6 – opsummering

I sidste uge valgte vi rooke wide receiver Laviska Shenault Jr. som vores uges stjerneskud. Han fik en god start på sæsonen, hvor han med sine 323 scrimmage yards og et touchdown i de første 5 kampe var begyndt at ligne en vigtig brik i Jaguars offensive startopstilling.

Han fik trods alt 7 targets men han greb kun 3 af dem for 10 yards, hvilket resulterede kun 2,6 fantasy point, hvilket er meget skuffende. Det var hans dårligste præstation hidtil, og denne uge bliver nok hans værste fantasy uge i sæsonen. Det kan kun gå opad herfra.

Uge – 7

Der er ikke ofte at vi vælger en quarterback, og slet ikke en rookie quarterback, som vores uges stjerneskud men vi har valgt at gå med Justin Herbert, quarterback for Los Angeles Chargers denne uge.

Herbert blev draftet med det sjette valg i første runde af 2020 draften, og startede sæsonen bag Tyrod Taylor.

Taylor startede den første uge som Chargers quarterback men blev skadet efter at deres holdlæge punkterede Taylors lunge, og derfor blev Herbert nødt til at starte i uge 2 mod de forsvarende mestre, Kansas City Chiefs hvor han kastede for over 300 yards og scorede to touchdowns.

Han har så efterfølgende bibeholdt sin plads som starter efter gode præstationer mod Panthers, Buccaneers og Saints, hvor han har scoret 23 fantasy point imod Bucs og 27,3 point mod Saints. Bemærk at både Bucs og Saints har et ganske fint forsvar.

Herbert er også lidt heldig idet han har mange gode offensive spillere til rådighed, heriblandt wide receivere Keenan Allen og Mike Williams, samt tight-end Hunter Henry og running back Austin Ekeler. Ekeler har godt nok været skadet de sidste par uger, og det sidste fra Chargers lejr er at det kan sagtens gå 2-3 uger mere før Ekeler er tilbage.

Ugens modstander

En af de største årsager vi har valgt Justin Herbert i denne uge, er fordi han skal spille mod Jacksonville Jaguars. Jaguars har et af ligaens dårligste forsvar, og tillader rigtig mange point.

Det har ikke været imponerende det man har set fra Jaguars forsvar i år, men de har også skillet sig af med mange af deres forsvarsprofiler. De har draftet nogle spændende unge spillere, men det tager nok lidt tid før de viser sig for alvor.

Konklusion

Vi har valgt rookie quarterback, Justin Herbert som vores uges stjerneskud. Han har imponeret os i de 4 kampe han har spillet i NFL, og ligner et virkeligt godt valg af Chargers. Han har en rigtig stærk arm, og kan kaste langt ned ad banen, noger som var Philip Rivers store problem til sidst. 

Det hjælper selvfølgelig også at have så mange offensive profiler til at kaste til, og det er også en af grundende til at det går så godt for Herbert.

Han burde fortsætte sin gode stime med en god præstation mod et dårligt Jaguars forsvar, der generelt bare tillader mange point til deres modstandere.

Andre ”under-the-rader” spillere:

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister