Fantasy

Ugens stjerneskud – uge 6

Ugens stjerneskud – uge 6

Uge 5 – opsummering

Vi valgte Robby Anderson som vores stjerneskud i sidste uge, og han spillede en ganske fin kamp mod Atlanta Falcons, hvor Panthers vandt 23 – 16.

Han endte med at have 112 receiving yards og 3 rushing yards, hvilket gav os 15,5 fantasy point. (0,5-PPR).

Vi skrev os i sidste uges artikel at det var bare spørgsmål om tid før Dan Quinn blev fyret, og det blev han også efter nederlaget til Panthers.

Uge – 6

Denne uges stjerneskud er Laviska Shenault Jr. , rookie wide receiver hos Jacksonville Jaguars. Laviska blev taget med det tiende pick i anden runde i 2020 draften, og har faktisk fået en ganske fin start på sin NFL karriere.

Han er en spændende, alsidig spiller som kan faktisk både spille som en running back og en wide receiver. Han har for det meste stillet op som en wide receiver og nu hvor DJ Chark er tvivlsom til næste kamp med en skade, så er det ikke utænkeligt at Laviska får en større rolle.

Selvom DJ Chark bliver til rådighed i kampen, så tror vi stadigvæk på en god uge for Laviska. Han har de sidste 2 uger fået henholdsvis 91 og 79 scrimmage yards, og scoret over 11 fantasy point i de to kampe.

Ugens modstander

Ugens modstander er Detroit Lions. Lions har faktisk et udmærket forsvar, og har ikke tilladt mange point til wide receivere, men tillod faktisk 19,4 point til Tre’Quan Smith og 12,3 point til Emmanuel Sanders i deres sidste kamp.

Så selvom de har et ganske fint forsvar, så er der bestemt en mulighed for Laviska og Jacksonville for at gøre ondt på dem.

Vi håber også på at Lions kommer foran i kampen, hvor det tvinger Jacksonville til at kaste bolden mere, og forhåbentlig til vores mand, Laviska Shenault Jr!

Konklusion

Vi har valgt rookie wide receiver Laviska Shenault Jr., som vores stjerneskud denne uge, hvor de skal møde Detroit Lions på søndag kl. 19:00 dansk tid.

Laviska har fået en del targets de sidste par uger , og nu hvor DJ Chark er tvivlsom til opgøret mod Lions, så er det ikke utænkeligt at han får en endnu større rolle end han har haft hidtil.

Han er en alsidig spiller, så det kan også være at han tager nogen carries og bidrager i løbespillet, men vi forventer at det bliver for det meste som en wide receiver.

Andre “under-the-radar” spillere:

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister