Fantasy

Ugens stjerneskud – uge 5

Ugens stjerneskud – uge 5

Uge 4 – opsummering

Sidste uges stjerneskud blev Antonio Gibson, running back hos Washington FootballTeam. Vi havde regnet med en svær kamp for Gibson, idet han skulle spille mod et godt Baltimore Ravens forsvar, men han spillede faktisk en rigtig fin kamp.

Vi skrev i sidste uges stjerneskud artikel, at man ikke skulle forvente det store antal rushing yards. Han formåede kun at få 46 rushing yards men han brugte sin fysik nede i redzone og scorede et enkelt touchdown.

Det var egentlig det vi havde håbet på, men han fik også tilføjet 82 receiving yards på 4 receptions. Det havde vi ikke set komme, men en kæmpe plus når det kommer til fantasy point!

Gibson endte med at score 20,8 fantasy point, (0,5PPR) og blev den femte højest scorende running back i uge 4!

Uge – 5

Denne uges stjerneskud er Robby Anderson, wide receiver hos Carolina Panthers. Anderson kom ind i ligaen i 2016 som en undrafted free agent til New York Jets, hvor han har spillet de sidste 4 sæsoner men i år skrev under en 2-årig kontrakt med Carolina Panthers.

Anderson har fået en god start på sin Panthers karriere med 377 receiving yards og et touchdown i de første fire kampe.

Det ser ud til at han har god kemi med Teddy Bridgewater, hvor Teddy har faktisk kastet oftere til Robby Anderson (34) end han har kastet til deres stjerne wide receiver, D.J Moore (32).

Ugens modstander

Carolina Panthers skal spille imod Atlanta Falcons på søndag i Atlanta kl. 19:00 dansk tid.

Atlanta Falcons har tabt alle sine kampe, hvor deres forsvar sejler simpelthen.. Der er blevet scoret i gennemsnit 34,5 point imod Falcons i de første 4 uger, hvor de blandt andet har tabt 2 kampe hvor de førte stort inde i anden halvleg.

Hvis de fortsætter på den måde, så er det bare spørgsmål om tid indtil Dan Quinn bliver fyret.

Falcons tillader mange yards imod sig og mange point til wide receivere, så der skulle være en mulighed for Panthers og vores stjerneskud til at udnytte det.

Konklusion

Vi har valgt Robby Anderson som denne uges stjerneskud, idet han har startet rigtig godt og ser ud til at have en god kemi med sin quarterback, Teddy Bridgewater.

Anderson har i gennemsnit 94,25 receiving yards pr. kamp og skal oppe imod et forsvar der har tilladt rigtig mange yards og point til wide receivere.

D.J Moore kommer til at trække de bedste forsvarsspillere hen til sig, så der bliver masser af plads til Robby Anderson, hvor han kommer nok til at få en del receptions og yards i dette opgør.

Andre “under-the-radar” spillere:

Hvis I kan lide det vi laver her hos FantasyBoss, så giv os et like på vores FantasyBoss facebook side og følg os på twitter.

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister