Fantasy

Ugens stjerneskud – uge 4

Ugens stjerneskud – uge 4

Uge 3 – opsummering

Sidste uges stjerneskud, running back Jerick McKinnon, og San Francisco 49’ers mødte New York Giants hvor 49’ers vandt som mange havde forventet.

Vores stjerneskud, McKinnon, skuffede en smule med kun 38 rushing yards på 14 forsøg og 39 receiving yards på 3 grebne bolde. Heldigvis for fantasy ejere, så scorede han et enkelt touchdown og endte med at score 15,2 fantasy point (0,5 PPR).

Det tager vi med glæde, og især for en spiller der var på de flestes waiver wire i sidste uge.

Uge – 4

Denne uges stjerneskud er rookie running back Antonio Gibson hos Washington Football Team. Gibson blev taget i starten af tredje runde af 2020 draften.

Gibson er deres startende running back og har egentlig gjort et ganske fint stykke arbejde når han har fået muligheden. Han har dog delt carries med J.D McKissic og Peyton Barber her i starten af året, men er helt klart deres bedste running back.

Gibson har været Washingtons bedste running back de sidste to uger, og vi har set de sidste to uger at han udgør en trussel i redzone med sin fysik, hvor han har scoret 2 touchdowns på 2 uger.

Ugens modstander

Ugens modstander er Baltimore Ravens. Det bliver en rigtig svær kamp for Washington og man forventer også at Ravens vinder ganske komfortabelt.

Ravens havde lidt svært ved at stoppe løbet i sidste uge mod Kansas City Chiefs, men langt de fleste hold har svært ved at stoppe Chiefs.

Ravens er det andet bedste forsvar i ligaen i fantasy, så det bliver en udfordring for Washington og Antonio Gibson.

Konklusion

Vi har valgt Antonio Gibson som denne uges stjerneskud, hvor han og Washington Football Team skal møde et rigtig godt Baltimore Ravens forsvar.

Det bliver en utrolig svær kamp for Gibson, men han har vist gode takter i de sidste par kampe og hvis han får endnu flere carries og goal line carries, med den fysik, så kan han godt blive en mundfuld for Ravens!

Du skal nok ikke forvente et vanvittig kamp når det kommer til antal rushing yards, men det vil ikke komme bag på mig hvis han bruger sin fysik i redzone og scorer et touchdown eller to!

Vi krydser i hvert fald fingre!

Andre “under-the-radar” spillere:

Hvis I kan lide det vi laver her hos FantasyBoss, så giv os et like på vores FantasyBoss facebook side og følg os på twitter.

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister