FantasyIkke-kategoriseret

Ugens stjerneskud – uge 3

Ugens stjerneskud – uge 3

Uge 2 – opsummering

Sikke dog en lorteuge for fantasy football. Vi har set rigtig mange skader til store profiler, og vores sidste uges stjerneskud gik slet ikke som vi havde håbet på. 

Mike Williams havde en dårlig kamp mod Kansas City Chiefs hvor han kun greb bolden 2 gange for 14 yards.

Lige inden kampstart blev der meldt ud at Tyrod Taylor blev skadet under opvarmningen og at rookie quarterback Justin Herbert skulle starte.

Herbert kastede 4 gange til Williams, men det blev aldrig til det store. Man kunne også se at Williams ikke var helt 100 % klar og det gik selvfølgelig udover hans score.

En skuffende uge… både på grund af alle de skader og Mike Williams præstation.

Uge – 3

Denne uges stjerneskud bliver så Jerick McKinnon, running back hos San Francisco 49ers. McKinnon har stort set været skadet de sidste 2 sæsoner, så det er et navn mange har glemt. Han har fået en ganske fin start på sæsonen hvor han har haft 120 scrimmage yards og 2 touchdowns i de to første kampe og alt det på kun 9 touches!

McKinnon passer perfekt til 49’ers spillestil, hvor han bidrager både i løbe- og pasningsspillet. Kyle Shanahan og 49’ers tror også meget på McKinnon, hvor han i 2018 skrev under en lukrativ 4-årig kontrakt med 49’ers, så nu skal han ud at bevise at han er pengene værd.

49’ers har desværre fået mange skader, både på angreb og på forsvar, og mangler derfor flere af deres profiler på angreb som f.eks. Deebo Samuel, George Kittle(muligvis klar til næste kamp), Raheem Mostert, Tevin Coleman og muligvis Jimmy Garoppolo.

Ugens modstander 

Som nævnt før, så skal San Francisco 49’ers møde New York Giants på søndag, hvor begge hold er uden deres startende running backs. Giants kommer nok til at savne Saquon Barkley noget mere end 49’ers savner Mostert, men begge hold skal alligevel tage hensyn til det.

Giants havde også svært ved at håndtere David Mongomery i sidste uge, hvor Montgomery løb i gennemsnit 5,1 yard pr. løb og scorede i alt 21,7 fantasy point.

Konklusion 

Jerick McKinnon bliver denne uges stjerneskud. 49’ers er desværre uden mange profiler i deres næste kamp mod New York Giants, hvilket kunne tyde på at McKinnon kommer til at få få flere carries og targets i et running back venligt angreb.

Han bliver en vigtig brik mod et Giants forsvar der viste svaghed i sidste uge mod Bears.

Andre ”under-the-rader” spillere:

Hvis I kan lide det vi laver her hos FantasyBoss, så giv os et like på vores FantasyBoss facebook side og følg os på twitter.

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Close
Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister