Fantasy

Ugens stjerneskud – Uge 16

Sidste uges stjerneskud – Uge 15

Sidste uges stjerneskud var Sterling Shepard, wide receiver hos New York Giants. Shepard havde en rigtig god kamp mod Miami Dolphins hvor han greb bolden 9 gange for 111 yards hvilket gav ham 20,1 fantasy point! Det er så lækkert at ramme de rigtige spillere som kan hjælpe, især her i playoffs og med alle de skader på wide receiver positionen.

Den kommende ugs stjerneskud – Uge 16

For den kommende uge har jeg valgt endnu en wide receiver, Breshad Perriman hos Tampa Bay Buccaneers. Perriman spillede rigtig godt i sidste uge mod Detroit Lions hvor han scorede hele 3 touchdowns og scorede 34,6 FP.

Tampa Bay skal spille mod Texans, der tillader en del points hvor jeg regner med endnu en god kamp af Perriman. Jeg tror bestemt ikke på at han scorer 30+ point igen, men der er gode chancer for nogen yards og et touchdown.

Tampa Bay er også uden Mike Evans og Chris Godwin i kampen mod Texans, så jeg tror at Perriman får en del targets hvilket gerne skulle give nogen fantasy point til dig!

Hvis du er i finalen og ramt af en skade, så vil jeg helt klart anbefale Breshad Perriman som er ledig på ens waiver wire i mange ligaer!

Held og lykke til alle jer finalister, og til dem der er røget ud – husk at nyde en weekend proppet med fodbold hvor man ikke skal tænke/stresse over en fantasy fodbold!

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Close
Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister