Fantasy

Ugens stjerneskud – uge 15

Ugens stjerneskud – uge 15

Denne uges stjerneskud bliver lidt anderledes, hvor i stedet for at vi vælger 1 spiller, så vil vi vælge en spiller til hver position.

Quarterback

Jalen Hurts hos Philadelphia Eagles har set ganske god ud, og ligner en mand der får chancen til at starte igen i uge 15 mod Arizona Cardinals. Den store plus ved at starte Hurts er hans rushing evne, hvor han i sidste uge løb for 106 yards. Hurts kan hentes på de flestes waiver wire.

Running back

Jeffrey Wilson/Raheem Mostert hos San Francisco 49’ers er spillere jeg går efter hvis jeg vil satse lidt. 49’ers skal spille imod Dallas Cowboys der tillader mange point til running backs, så der er gode chancer for at de får mange fantasy point.

Wide receiver

Marvin Jones hos Detroit Lions skal spille imod Tennessee Titans, hvor Titans tillader mange point til wide receivere. Hvis Matthew Stafford spiller, så er der gode chancer for mange targets til Jones.

En anden spiller jeg vil satse på er Henry Ruggs hos Las Vegas Raiders. Han har ikke vist det store endnu, men hans gennembrud kan komme i uge 15 mod Chargers. En boom-eller bust spiller.

Tight end

Irv Smith Jr. hos Minnesota Vikings spillede godt i sidste uge hvor han scorede et touchdown, og fik 63 receiving yards. Hvis Kyle Rudolph er stadig ude i uge 15, så er Irv Smith en fin substitut.

Hvis I har kommentarer til os her på FantasyBoss eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I skal starte af to spillere, er I velkomne til at stille dem på vores FantasyBoss Facebook eller til os på twitter

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister