Fantasy

Ugens stjerneskud – Uge 12

Ugens stjerneskud

For de nye læsere, så går ugens stjerneskud ud på at jeg finder en spiller jeg mener er lidt ”under the radar”, hvor jeg tror vedkommende har en god chance for at score mange fantasy point (FP) den følgende uge.

Sidste uges stjerneskud

Sidste uges stjerneskud var running back, Brian Hill hos Atlanta Falcons.. Jeg valgte Hill idet han var blevet nævn som den startende running back for Falcons mod et svagt Carolina løbeforsvar.

Jeg regnede med masser af fantasy points til Hill, så det var enormt skuffende at se ham få kun 3,8 FP (ppr-scoringssystem).

Denne uges stjerneskud

For den kommende uge, har jeg valgt endnu en running back i Derrius Guice hos Washington Redskins. Guice har været utrolig uheldig med skader efter han blev draftet i anden runde af 2018 draften, og har dermed ikke spillet meget.

Guice er en spiller jeg har fulgt siden han spillede college fodbold med LSU, hvor mange sammenlignede ham med Marshawn Lynch, som var kendt for at spille/løbe “hårdt”. Han har desværre ikke fået chancen for at vise det i NFL på grund af de skader han har haft, men han er nu tilbage og spillede en god kamp mod New York Jets der har et af de bedste løbe forsvare i ligaen.

Redskins skal spille mod Detroit Lions på søndag, hvor der skulle være en god chance for Guice at præstere hvor han både kan løbe bolden og deltage i kastespillet.

Det kan være vi bliver heldige og får lov til at se hvorfor han blev sammenlignet med Marshawn Lynch. Jeg krydser fingre i hvert fald!

Hvem er din uges stjerneskud? Lad os høre i kommentarfeltet!

Held og lykke med den kommende Fantasy uge!

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister