Fantasy

Ugens stjerneskud – uge 12

Ugens stjerneskud – uge 12

Uge 11 – opsummering

Vores sidste uges stjerneskud blev rookie wide receiver, Michael Pittman Jr. hos Indianapolis Colts.

Pittman spillede en ganske fin kamp, hvor han greb bolden 3 gange for 66 yards og scorede et enkelt touchdown.

Hvis du læste med i sidste uge, og valgte at starte Pittman, så havde du fået 15,6 fantasy point (PPR-scoring), hvilket er meget tilfredsstillende for en FLEX spiller som højst sandsynligt var på jeres waiver wire i forrige uge.

Uge – 12

Vi har i denne uge valgt endnu en wide receiver, Russell Gage Jr. hos Atlanta Falcons.

Gage Jr. er en tredje års wide receiver, og spiller som den tredje wide receiver hos Falcons (bag Julio Jones og Calvin Ridley).

Trods at være Falcons tredje wide receiver, så får han faktisk en del targets, hvor han i sidste uge fik hele 12 targets. Han greb 7 af dem for 58 yards, hvilket er ganske fint i en PPR-scoring liga, hvor du får 1 point for hver greben bold.

Årsagen til at vi har valgt Russell Gage Jr. som vores uges stjerneskud kan også findes i at Falcons stjerne wide receiver, Julio Jones er tvivlsom til at kunne spille kampen pga. en skade.

Hvis Julio er ude i opgøret mod Las Vegas Raiders, så bliver Gage Jr., Falcons anden wide receiver bag Ridley, hvor der skulle være mere en nok targets til dem begge.

Gage Jr. har dog ikke scoret et touchdown siden uge 2 imod Dallas Cowboys, så det er på tide at han scorer et!

Andre “under-the-radar” spillere:

Hvis I har kommentarer til os her på FantasyBoss eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I skal starte af to spillere, er I velkomne til at stille dem på vores FantasyBoss Facebook eller til os på twitter

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister