Fantasy

Ugens stjerneskud – Uge 11

Ugens stjerneskud

For de nye læsere, så går ugens stjerneskud ud på at jeg finder en spiller jeg mener er lidt ”under the radar”, hvor jeg tror vedkommende har en god chance for at score mange fantasy point (FP) den følgende uge.

Sidste uges stjerneskud

Sidste uges stjerneskud var wide receiveren, Josh Reynolds hos Los Angeles Rams. Jeg valgte Reynolds, idet Brandin Cooks var ude med en skade, hvor Renyolds gik ind som WR3 i Rams angreb. Det plejer at være nok yards til alle 3 startende wide receivers men Jared Goff skuffede med kun 243 yards og 0 touchdowns, hvor 49 yards gik til Reynolds.
Reynolds scorede 7,9 FP i ppr-ligaer hvilket i mine øjne er lidt skuffende.  

Denne uges stjerneskud

For den kommende uge, har jeg valgt running back, Brian Hill hos Atlanta Falcons. Hill er Falcons startende running back efter en skade til Devonta Freeman her i weekenden, hvor han forventes ude i et par kampe.

Hill og Falcons skal møde et svagt Carolina Panthers løbeforsvar, så der skulle gerne være en mulighed for Hill at levere en god præstation. Falcons træner, Dan Quinn, har også været ude at sige at han føler sig tryg med Hill som startende running back imens Freeman er ude.

Jeg tror ikke at Hill kommer til at overtage pladsen fra Freeman når han engang er tilbage fra sin skade, men jeg synes helt sikkert du skal tage chancen på Hill mod et dårligt Panthers løbeforsvar.

Der er rigtig gode chancer for at Hill er på din waiver wire, så skynd dig at hente ham! Du kan også læse lidt mere om ham i denne uges waiver wire artikel!

Andre ”under-the-rader” spillere:

  • Auden Tate, wide receiver for Cincinnati Bengals
  • N’Keal Harry, rookie wide receiver for New England Patriots.
  • Devin Singletary, rookie running back for Buffalo Bills.
  • Michael Gallup, wide receiver for Dallas Cowboys

Hvem er din uges stjerneskud?

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister