Fantasy

Ugens stjerneskud – uge 11

Ugens stjerneskud – uge 11

Uge 10 – opsummering

Vi valgte at gå med rookie wide receiver, Jalen Reagor hos Philadelphia Eagles som vores sidste uges stjerneskud. Reagor greb 4 bolde ud af 7 targets for 47 receiving yards, hvilket gav ham 8,7 fantasy point (PPR-scoring).

Det er ikke noget at juble over, men mange af de bolde som han fik sin vej var svære for ham at gribe, og Eagles spiller generelt bare dårlig football her for tiden.

Det er dog positivt at han får så mange targets, så det er en spiller jeg vil holde øje med de næste par kampe.

Uge – 11

I denne uges udgave af ugens stjerneskud så har vi valgt endnu en rookie wide receiver. Denne gang bliver vores stjerneskud, Michael Pittmann Jr hos Indianapolis Colts.

Pittmann blev taget med det andet pick i 2 runde i 2020 draften af Colts. Han har ikke præsteret det store men det skyldes nok at han har været skadesplaget det meste af sæsonen og siddet ude i et par kampe.

Det virker dog nu til at han er over sin skade, og er begyndt at ligne Colts bedste wide receiver. Philip Rivers har kastet 15 gange til ham de sidste 2 uger, hvor det er blevet til hhv. 56 og 101 receiving yards.

Han har stadigvæk sit første NFL touchdown til gode, og det kan sagtens komme mod Green Bay Packers her på søndag kl. 22:25.

En lille sjov detalje om vores uges stjerneskud.
Vi kan ikke få nok at NFL, og hvis man interesserer sig for hvordan det er at være en NFL spiller, og mere præcist.. en rookie wide receiver hos Indianapolis Colts, så har vores uges stjerneskud Michael Pittman Jr. en Youtube-kanal hvor vi får et lille indblik i hvordan det er at være en NFL spiller.
Det kan klart anbefales.

Andre “under-the-radar” spillere:

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister