Fantasy

Ugens stjerneskud – uge 10

Ugens stjerneskud – uge 10

Uge 9 – opsummering

Sidste uges stjerneskud blev runnning back, Chase Edmonds hos Arizona Cardinals. Vi valgte Edmonds da Kenyan Drake var bekræftet ude med en skade, så Edmonds var helt klar deres starter.

Vi havde forventet lidt mere af Edmonds, men han fik 70 rushing yards samt 18 receiving yards for 11,8 fantasy point (PPR-scoring).

Uge – 10

Vi har valgt rookie wide receiver, Jalen Reagor hos Philadelphia Eagles som vores uges stjerneskud. Reagor blev draftet af Eagles med det 21 pick i første runde i draften.

Reagor har været skadet det meste af sæsonen men er tilbage og er klar til weekendens opgør mod New York Giants. Eagles har været hårdt ramt af skader på wide receiver positionen, så det bliver godt for dem at få Reagor tilbage.

Reagor er højst sandsynligt på din waiver wire, så hvis du mangler en spiller til din flex-position, så vil vi anbefale Reagor som et lille boom-or bust spiller.

Andre “under-the-radar”-spillere:

Hvis I har kommentarer til os her på FantasyBoss eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I skal starte af to spillere, er I velkomne til at stille dem på vores FantasyBoss Facebook eller til os på twitter

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister