Fantasy

Ugens stjerneskud – uge 1

Ugens stjerneskud – uge 1

Efter en lang ventetid, så er football tilbage igen. Der er kun et par dage til sæsonstart med et kæmpe brag mellem de forsvarende mestre, Kansas City Chiefs og AFC-South mestrene, Houston Texans.

I den anledning så starter vi igen op med vores artikelserie ”Ugens stjerneskud”. Serien går ud på at vi vælger en spiller, som vi mener går under fantasy-radaren, og hvor vedkommende har en god chance for at præstere den følgende uge.

Uge – 1

Vores første uges stjerneskud bliver Parris Campbell, wide receiver for Indianapolis Colts. Campbell blev draftet i anden runde af sidste års rookie draft, og går dermed ind i sit andet år for Colts.

Han var stort set skadet hele sidste sæson, men er kommet over den skade og er klar til at starte i den første uge.

Indianapolis Colts skal spille imod Jacksonville Jaguars, hvor man regner med at Campbell starter ved siden af T.Y Hilton.

Colts draftede i år, Michael Pittman Jr. i starten af anden runde, så i løbet af sæsonen så kan jeg sagtens se Pittman Jr.  overtage Campbell’s plads. Sidste nyt fra Colts lejren tyder dog på at Campbell er foran rookie Pittman Jr.

Colts har også i off-season hentet veteranen Philip Rivers ind som ny QB, hvilket er en forbedring fra sidste års quarterback, Jacoby Brisset. Rivers har også kastet for over 4.000 yards, i 11 ud af de sidste 12 sæsoner, hvilket ikke helt kan sammenlignes med Brisset.

Ugens modstander

Som nævnt før, så er ugens modstander, Jacksonville Jaguars. De har tradet et par nøglespillere væk som Yannick Ngakoue, Jalen Ramsey og Calais Campbell, hvilket de helt sikkert kommer til at savne i forsvaret.

De har til gengæld draftet nogle unge spændende spillere men de kommer nok ikke til at bidrage med det store i dette opgør.

De har så nok også ligaens værste angreb, så de kommer til at spille meget forsvar i opgøret, hvilket kun gavner Parris Campbell.

Konklusion

Parris Campbell har evnerne og får muligheden for at præstere i uge 1 mod et nogenlunde nyt forsvar, og med en bedre quarterback i Philip Rivers. T.Y Hilton kommer til at trække mest opmærksomhed fra forsvaret, hvor Campbell får lidt mere plads at lege med.

Andre ”under the radar” spillere:

Hvis I kan lide det vi laver her hos FantasyBoss, så giv os et like på vores FantasyBoss facebook side og følg os på twitter.

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister