Fantasy

Top-3 Busts

I den sidste udgave af redaktionens top-3 artikler vil vi takle årets bust kandidater. Dette er spillere som bliver draftet ALT for højt i forhold til hvad vi tror de vil præstere uge for uge. Om det er spillere med en slem skades historik, om det er en spiller som er i en ringere position end sidste år, om det er en spiller som bliver draftet for højt i forhold til hvad positionen normalt dikterer eller om det er noget helt fjerde variere fra spiller til spiller. Det de har til fælles er at vi mener de ikke bør blive draftet hvor de gør da de desværre nok vil skuffe jer og, i sidste ende, være med til at koste jer fantasy mesterskabet.

Jannick
AJ Green, WR, CIN (ADP 5.04)
Eric Ebron, TE, IND (ADP 7.12)
Patrick Mahomes, QB, KC (ADP 2.07)

Tue
James Conner, RB, PIT (ADP 1.10)
Adam Thielen, WR, MIN (ADP 3.05)
Jordan Howard, RB, PHI (ADP 7.12)

Thomas
Philip Lindsey, RB, DEN (ADP 4.10)
Eric Ebron, TE, IND (ADP 7.12)
Kareem Hunt, RB, CLE (ADP 8.05)

Kim
Patrick Mahomes, QB, KC (ADP 2.07)
A.J. Green, WR, CIN (ADP 5.04)
Kareem Hunt, RB, CLE (ADP 8.05)

Ámundi
Damien Williams, RB, KC (ADP 2.09)
Calvin Ridley, WR, ATL (ADP 5.06)
Kyler Murray, QB, ARI (ADP 9.01)

Jesper
David Johnson, RB, ARI (ADP 1.06)
Joe Mixon, RB, CIN (ADP 2.03)
Adan Thielen, WR, MIN (ADP 3.05)

Pat Mahomes, QB, KC (ADP 2.07)
Han bliver allerede valgt I 2 runde. Jo han scorede meget mere end alle andre QBs. Men jeg tror de andre klubber har brugt MEGET tid på at lure ham af, så jeg tror at hans point falder til et top 5 QB niveau, så jeg ville ikke røre ham før i 4 eller 5 runde. Jeg tror der er lige så meget værdi i Andrew Luck eller Aaron Rodgers.

Philip Lindsay, RB, DEN (ADP 4.10)
I sidste uge kom nyheden om at Broncos havde tilknyttet Theo Riddick, der udelukkende er en running back med speciale i kastespillet. Dette er overordnet set rigtig skidt for Lindsay, der i forvejen ikke var så godt et våben i kastespillet, som hans andel af løbne router giver indtryk af. Nu er Riddick imidlertid blevet skadet, og er formentligt ude i 6-8 uger. Det vil sige at Lindsay får lov at fortsætte som Denvers RB i kastespillet, i hvert fald den første kvarte del af sæsonen indtil Riddick er tilbage.
Jeg ser generelt Broncos backfield som en komite imellem Lindsay og Royce Freeman, hvor de måske splitter arbejdet ca. 60/40. Freeman bør være den klare RB nede omkring modstanderens endzone, så det mindsker Lindsays chancer for at score TD, og vi har allerede slået fast at han ikke er super værdifuld i kastespillet, og næsten intet arbejde får der når Riddick kommer tilbage.
Så alt i alt, vil jeg slet ikke have noget at gøre med Lindsay til hans nuværende pris.

Kareem Hunt, RB, CLE (ADP 8.05)
DONT GO THERE!!! Seriøst I en Redraft liga har han INGEN værdi i mine øjne. Han draftes helt oppe i 8 runde? Manden er væk i 8 uger og derefter skal han slå Chubb af? Chubb er bedre! Lad andre spilde et højt pick på ham og lad ham fylde et bænk plads imens du har valgt klogt og valgt Ronald Jones II og angrebet waiver wire som en gal i de første 4 uger!!!!

Adam Thielen, WR, MIN (ADP 3.05)
Han startede sidste sæson med 8 kampe med min 100 yards og var WR nr 1.
Men Dalvin Cook blev helt klar og de løb mere, Diggs blev også skadefri og han fik flere targets.
Så i uge 9 og frem efter var han WR nr 28 og WR nr 33 i point pr kamp.
Og jeg kan godt se dette forsætte.
Vikings har behold den Offensive træner de skiftet til midt i sæsonen, D Cook er helt klar i år.
Så jeg regner med at Diggs kommer være Der 1 på dette hold.
Og Thielen fantasy mæssigt kommer være en lavt WR2 eller måske endda en Flex mulighed.

AJ Green, WR, CIN (ADP 5.04)
Han bliver draftet nu i 4 runde, men ud over han er skadet og sikkert misser 1 til 3 kampe, så har han været en del skadet de sidste par år, så der er mulighed for at de ikke bliver bedre igennem sæsonen. Udover det kommer han op imod mange rigtig gode forsvar, specielt gode DBs. Så hvis han ligger sent i 5 eller 6 runde så ville jeg hapse ham, for hvis han blir 100 procent og Taylors angreb virker – så kan han redde dit hold sidst på sæsonen!

Eric Ebron, TE, IND (ADP 7.12)
Ebron havde en helt igennem fantastisk sæson i 2018. Hans stats endte med at være 66 grebne bolde på 110 targets for 750 yards og 13 Touchdowns. Han scorede også en enkelt rushing touchdown. Hans 14 TDs er tredje flest blandt Tight Ends nogensinde. Derfor kommer der helt sikkert til at være et tilbagefald på den konto. Og det var primært alle hans TDs der bar hans sæson. Jo, hans yards var også gode, men hans 750 yards rangerer nr. 132 for TEs nogensinde, så knapt så spektakulært som hans antal TDs.
Men de dårlige nyheder stopper ikke for Ebron her. Angrebet har nemlig tilføjet både Devin Funchess og rookie Parris Campbell på receiver-positionen. De kommer formentligt til at æde lidt ind i Ebrons antal af targets. Derudover er Colts anden TE Jack Doyle også blevet sin skade fra sidste sæson kvit. Den holdt ham ude i lange perioder sidste sæson (han spillede 6 kampe).
Læg alt dette sammen, og så vil jeg ikke røre ham med en ildtang til hans nuværende ADP, som eksempelvis er tidligere end Jared Cook, som jeg klart hellere vil have i Saints offense, end Ebron hos Colts, hvor der lader til at være mange munde at mætte

Det var redationens busts. Hvem er dine og hvorfor er de det.? Skriv dine bud i kommentarfeltet.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister