FantasyNew England PatriotsSkader

Stadig tvivl om Garoppolo – testes i opvarmningen

Selvom meldingerne i går var positive, er det stadig usikkert om Jimmy Garoppolo bliver klar til kamp. Han vil blive testet her til morgen, og hvis han ikke er klar vil Jacoby Brissett ligesom sidste uge starte.

Patriots får i næste uge Tom Brady tilbage fra karantæne, men inden da venter en kamp mod Buffalo Bills. Her er det stadig uvist, hvem der starter som holdets quarterback.

Jimmy Garoppolo missede sidste kamp mod Houston Texans med en skulderskade, og selvom meldingerne i løbet af ugen har været positivt stemte, er han ikke meldt endeligt klar endnu. Det bliver, i følge flere reportere, først afgjort her til morgen, hvor han vil gennemgå de sidste tests. Hvis han ikke bliver klar vil Jacoby Brissett i stedet få starten ligesom mod Texans.

Patriots har på trods af Bradys fravær vundet sæsonens første tre kampe. I dag tager de imod Buffalo Bills, der har vundet én af de første tre, og allerede efter uge 2 fyrede den offensive koordinator. Det virkede i uge 2 mod Cardinals, men det er stadig et svækket Bills-mandskab, der tager til Foxborough. Det blev i løbet af ugen klart, at de må undvære stjernereceiver Sammy Watkins i minimum to måneder mere. 

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister