Fantasy

S,P eller K – Uge 10

S, P eller K – Uge 10

Så kom vi over halvvejs-mærket for dette års fantasysæson. Artiklen i sidste uge måtte desværre udgå, da vores hjemmeside var lige så stabil som præstationerne fra mine fantasy-hold. Her ved halvvejsmærket kan jeg godt mærke at den lidt for aggressive draftstrategi, jeg havde forsøgt mig med, har været lige så effektiv som Donald Trumps indsats imod Covid-19.

Jeg lever stadig i nogle ligaer, og sæsonen kan reddes med et godt run her til sidst. Jeg skal dog tilbage på tegnebrættet til næste års draft, og have revurderet mine rankings.

I denne uge vil S, P eller K handle om 3 spillere og deres præstation i den første halvdel af sæsonen, samt hvordan jeg tror resten af sæsonen, eller karrieren vil flaske sig for dem. Der har været mange overraskelser i denne sæson, og det bliver spændende at se hvordan sæsonens stat-sheets ser ud, når den regulære sæson er slut.

Med dette sagt, vil jeg hoppe over i selskabslejen, jeg har beskrevet nok så mange gange i denne artikelserie. Legen der har knust mange unge hjerter, og tvunget mange teenagedrenge til at gå akavet igennem et lokale i håbet om at skjule deres akavede rejsning efter et tungekys med Mette fra 7.   

Sandhed:

Russel Wilson vinder MVP i år?

Russel Wilson har i sin 9-årige NFL-karriere aldrig modtaget en eneste stemme på MVP – mest værdifulde spiller. Den tager vi lige en gang til; RUSSEL WILSON HAR I SIN 9-ÅRIGE NFL KARRIERE ALDRIG MODTAGET EN ENESTE STEMME PÅ MVP. Havde det været Donald Trump havde han allerede lavet 417 twitter opslag, hvor alle stemmeansvarlige var blevet anklaget for fusk, og der var forlangt en omtælling.

Wilson har i år kastet for 2541 yards på 71.0% completion, og har en 28-8 – TD-int ratio samt en passer rating på 117.1. Seahawks er 6-2, og fører deres division.

Wilson kommer helt sikkert til at modtage MVP stemmer i år. Spørgsmålet er bare, om han modtager flest. Personligt synes jeg at Wilson fortjener MVP’en efter den første halvdel af sæsonen, og hvis han fortsætter hans spil resten af sæsonen, bør han vinde den.

Det er dog her det bliver tricky. Lige så godt som forsvaret var dengang Seahawks i 2013 vandt super bowl, lige så ringe er det i dag. Wilson bærer holdet i en sådan grad at han nærmest efterhånden kun mangler at fylde vandflaskerne også. Medmindre forsvaret begynder at steppe op, tror jeg det vil føre til flere interceptions fra Wilsons side, da han er tvunget til at sætte 30+ point på tavlen hver gang.

Interceptions er aldrig godt for en mvp. kampagne, men hvis Seahawks forsvar tager sig sammen, så Wilson kan spille lidt mere frit, er MVP.en hans.

Procent:

Hvad er procentchancen for at Clyde Edwards-Helaire kommer over 1000 rushing yards i hans rookie sæson?

Jeg vil sætte den til 75%. CEH har været ganske solid i den første halvdel af sæsonen. Dog er der røget en slat carries til Leveon Bell efter hans skifte til Chiefs. Jeg tror dog stadig på CEH er fremtiden på RB-positionen i Kansas City. Leveon Bell har hjulpet Kansas City med at vinde kampe på samme niveau som regeringen har hjulpet mink-industrien i Danmark.

Bell er en forsikring imod en evt. skade til CEH samt et værktøj til load-management. Bell er for dyr at have på rosteren efter årets afslutning, da Chiefs allerede er i karambolage med lønloftet.

CEH vil i min mening stadig være work horse backen i Kansas, da han er et kæmpetalent, der har bevist at han kan løbe bolden effektivt. Samtidig er han billig de næste par år, da han er på hans rookie-kontrakt. Jeg forventer at CEH laver 120+ yards når de møder Raiders efter bye-week

Konsekvens:

Hvad skal Falcons gøre med Matt Ryan, hvis de misser slutspillet.

Det korte svar – not a damn thing.

Matt Ryan er ikke problemet i Atlanta. Ryan spiller pt en solid sæson med en passer rating på 99.0, en 15-5 TD-int ratio og 67.2% completion. Er det de samme numre som hans MVP-sæson, nej selvfølgelig ikke. Men det er heller ikke skidt på nogen måde. Falcons scorer i snit 27 point per kamp, og Ryan har en stor andel i alle de point.

Som min mor siger, når ungdommen prøver at være smarte over for hende på arbejde: ”I skal fandme ikke prøve at lære en gammel røv at skide”

Ryan er stadig en solid QB, der kan være relevant i mange år endnu.

Falcons (og den del af deres fans der revser Ryan) skulle hellere kigge på det færdselsuheld, de kalder en secondary. Johnny Manziel kunne trækkes væk fra den ølkasse han sidder på, stikkes 3 lussinger, og så gå direkte ind og skille det Falcons forsvar ad.  Matt Ryan er stadig lige så vigtig for Falcons som Julio Jones er.

Hvis I har kommentarer til mig her på Fantasyboss.dk er I velkomne til at skrive til mig/os på Facebook Fantasyboss eller Twitter

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister