FantasyUncategorized

Sæt dit lynhold i en fart!

Vi er efterhånden nået halvvejs igennem årets grundspil i NFL. De fleste hold har bekendt kulør, så efterhånden er det en smal sag at udpege favoritter og dermed spillere til Lynholdet.dk. VI har valgt at trække et par gamle travere ind i manegen, da de simpelthen bare bliver ved med at gøre opmærksom på dem selv, og så har vi også trukket en enkelt kanin op af hatten, for overraskelsens skyld. Følgende otte spillere har gjort sig fortjent til en startplads i denne uges udgave af Lynholdet.dk

Mike Evans WR Tampa Bay Buccaneers
Mike Evans leverede en pragtkamp i sidste runde mod 49’ers, hvor han noterede sig for næsten 100 yards samt to TD’s. Evans og Buccaneers møder, i denne runde, Raiders der på trods af at holdet har vundet 5 ud af 7 kampe, endnu ikke har formået at lukke af i forsvaret. Således har holdet kun to gange i år holdt modstanderne under 26 scorede point, ligesom modstanderholdenes WR’ere har fået lov til at boltre sig i point og yards, når de har mødt Raiders. Denne tendens ser ikke ud til at stoppe i denne runde. Evans og Buccaneers får lov til at score masser af yards og point uagtet at de måske taber kampen.

T.Y. Hilton WR Indianapolis Colts
Hilton er et af Andrew Lucks foretrukne kastemål i denne sæson. I denne runde møder Colts, med Hilton i front, Kansas City Chiefs der normalt tilbyder modstanderholdets WR’ere frit lejde i forsvaret. Den kombination, sammenholdt med at mange af Andrew Lucks andre normale mål er ude med skader, lover godt for Hilton. Hilton kan i denne kamp komme til at brænde helt igennem og måske lave sin bedste præstation i år.

David Johnson RB Arizona Cardinals
Her har vi en af de gamle travere som før blev nævnt. Johnson er godt nok en ung spiller, men hans kvaliteter har bragt ham i spil til startopstillingen på Lynholdet indtil flere gange. Så i den her forbindelse får han prædikatet ”en gammel traver”. Johnsons kvaliteter er uovertrufne, han alene har udgjort Cardinals angreb, i stort set hele denne sæson. Johnson indtager da også 1. pladsen over ligaens RB’s, så han fortjener, endnu en gang, sin plads på holdet. Sæt ham på for pokker!

Devontae Booker RB Denver Broncos
Booker kunne godt gå hen og blive denne rundes helt store fidus! C.J. Anderson, den startende RB i Denver, er ude med en knæskade så Booker vil givetvis komme til at trække et stort læs i Broncos løbeangreb. Der ud over møder Denver, denne runde, San Diego Chargers der runde efter runde er involverede i den ene point fest efter den anden (Og det er vel at mærke i begge ender af banen). Start ham, han bliver et pointmonster denne runde.

Trevor Siemian QB Denver Broncos
Når nu vi råder til at starte Booker som RB, grundet Denvers favorable matchup mod Chargers, så må vi også i den forbindelse også foreslå at starte Siemian som QB. Denver møder, som nævnt, Chargers der har spillet pointrige kampe hver gang denne sæson. Denne tendens ser vi fortsætte i 8. spillerunde. I endnu en højtscorende affære, vil Siemian indkassere masser af yards ligesom vi regner med en lille håndfuld TD’s.

Jimmy Graham TE Seattle Seahawks
Jimmy Graham var egentlig dømt mere eller mindre færdig i NFL efter hans skifte fra Saints til Seahawks. I denne sæson er Graham imidlertid vågnet lidt op og er begyndt at producere, først og fremmest yards igen. I denne runde skal Graham op mod sit gamle hold fra New Orleans og det vil givetvis sætte ham ekstra meget op. Vi tror på at Graham får en stor runde og har derfor trukket ham op hatten, som denne rundes kanin.

Philadelphia Eagels Def.
At vælge Eagles def. mod pointmaskinerne fra Dallas kan synes vanvittigt! Men vi tror på en mulig upside i denne kamp. Det skal bemærkes at Eagles def. rangerer som det næstbedste i ligaen og efter at have vippet ellers ubesejrede Vikings af pinden i sidste runde, så møder holdet op med stor selvtillid inden opgøret mod Dallas. Derudover ligger der i opgørene mellem Cowboys og Eagles altid et element af trods og vilje til at give sig ekstra 10 % mod de hadede divisions rivaler. Eagles overrasker alt og alle og scorer voldsomt mange point denne runde. De bliver denne rundes store overraskelse i startopstillingen.

Nick Folk Kicker New York Jets
Folk og Jets skal møde et super ringe Cleveland Browns hold, der stadig har et rundt nul stående i kolonnen over sejre. Jets har været igennem en turbulent tid med QB skifte o.l. men efter at Ryan Fitzpatrick igen er styrmand på holdet, tror vi på at Jets kommer i fieldgoal afstand mange gange mod Browns. Folk skal derfor startes som kicker i denne runde.

Skrevet af Frans Traczyk Larsen & Michael Udengaard (Dynasty 2544)

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister