FantasyNFL

Fantasy S, P eller K

Fantasy S, P eller K – Uge 1

Uha. S, P eller K. Spillet som mange af os kender fra de spæde teen-age år. Mange timer er gået med at svare på om man kunne lide Signe fra B klassen, hvor mange procent Mette var lækker og hvis man følte sig heldig, tog man konsekvens og håbede på at man blev bedt om at kysse med hende man havde et godt øje til.

Som regel endte konsekvensen dog med at man fik et los i skridtet af en knægt, der lignede en søn af en landmand, og man derefter kunne håbe på at den næste konsekvens var at man skulle holde en ispose i de nedre regioner i 30 minutter.

Denne version af S, P eller K bliver lidt anderledes. Den indeholder ikke spørgsmål hvor man hellere vil springe ud ad et vindue, end svare på hvilken storesøster i ens omgangskreds, man synes er sød.

I stedet vil jeg prøve at sætte de 3 kategorier op imod ugens kampe, og komme med mine bud på hvad der kommer til at ske. I denne første uge vil S, P og K dog dreje sig om sæsonen som helhed.

Sandhed:

Vil Clyde Edwards-Helaire leve op til fantasy-hypen?

Svaret er ja. Jeg ved godt at man ikke kan bedømme en spillers sæson på en enkelt kamp, og da slet ikke en kamp hvor modstanderens taktiske beslutninger bliver taget af en mand, der trader en af de bedste WR’s i ligaen for en pose burgere og en semi over-the-hill running back.

CEH havde i den første kamp 138 yards og en TD. Når han tilmed lærer at gribe en bold og Chiefs får sat de rigtige løb op i goal line situationerne, så er CEH en spiller der kan hjælpe dig med at vinde din liga i år.

Procent:

Hvad er procentchancen for at vi ser en fuld fantasy football sæson i år?

Mit bud er 60%. Der har været meget snak om hvilke konsekvenser Covid-19 vil få for football i år. Der er mange der mener at NFL skal kigge på, hvordan NBA klarer tingene, og lukke spillerne inde i en boble.

Jeg synes dog ikke personligt, at de 2 ting er sammenlignelige. For det første har NBA kun 15 mands rosters imod NFL’s 53 mand. NBA skal ”kun” spille Play-offs i boblen, hvor NFL ville skulle spille en fuld sæson. Man kan ikke byde så mange mennesker at være lukket inde i så lang tid som en NFL-sæson, ville tage.

Da der er ekstremt meget kontakt i NFL, og en kæmpe berøringsflade udenfor banen med trænere, medicinsk stab og rejser frem og tilbage, skal der ikke mange positive Covid-19 tilfælde til, før sæsonen er alvorligt i fare. Jeg håber dog at man finder en måde at få sæsonen afviklet uden at den skal forkortes eller at kvaliteten af spillet forringes.

Konsekvens:

Scenarie: Big Ben Roethlisberger bliver skadet.

Steelers sæson slutter hvis Big Ben bliver skadet. Udover sæsonen vil nærmest samtlige Steelers spillere der har relevans i fantasy pludselig have lige så meget værdi som mit redskabsskur i haven, hvilket er blevet døbt Fritzel-skuret af min omgangskreds.

Juju ville igen skulle modtage vingeskudte ænder fra Mason Rudolph, og Claypool ville miste den connection han har fået med Big Ben igennem training camp. James Conner ville have nemmere ved at løbe en gennem en 20 fods container end den mur af defensive linjefolk han ville møde, hvis der stod en anden en Big Ben som QB.  

Med andre ord afhænger Steeler spillernes fantasy-sæson af om Big Ben kan finde ud af at passe på sig selv, og få smidt læderet inden lommen vælter sammen. Noget han ikke har været for god til i hans karriere, og som virkelig har kostet spilletid de sidste par sæsoner.  

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister