Fantasy

S, P eller K – Uge 8

S, P eller K – Uge 8

Endnu en uge, endnu en massakre for mine fantasyhold. Jeg har pt et enkelt hold med positiv record. Resten af mine hold er enten revet i stykker af skader, ellers har de været offer for en lidt for kreativ draft strategi, fra min side. Jeg har oveni hatten også hold, der bare rammer det ene hold der eksploderer hver uge. Den tjans er der nogen, der skal have hvert år i en liga, og i år er det åbenbart min tur.

Men man må jo bare tænke fremad, og prøve at se om det kan vendes. Indtil videre arbejder jeg mig igennem dette ved at gå i kælderen og skrige i en pude. Det har virket de første 7 uger. Det hjælper dog ikke mine fantasyhold en hel masse, men til gengæld klager naboerne ikke så meget.

Waiveren må trawles endnu engang, og jeg må se om jeg kan få nogle trades sat op. I mine dynasty ligaer er jeg ved at være der, hvor jeg skal beslutte om holdene skal i semi rebuild mode. Det kunne ske ved at trade nogle aldrende spillere til hold, der kæmper med om titlen, og forhåbentligt derved få skrabet nogle draft picks sammen, så jeg kan få noget ung kvalitet ind.

S, P eller K vil derfor i denne uge omhandle spillere der er oppe i årene, men som måske stadig har potentiale til at hjælpe dit fantasyhold, enten i år, eller med værdi i form af trade value.

Sandhed:

Drew Brees har peaket i år, og der er ikke meget mere at komme efter?

Det vil jeg mene, er falskt.

Brees har i den grad været en pose blandede bolsjer i år, når det kommer til fantasy. Den ene uge ligner han en QB der har modtaget undervisning i Johnny Manziels trænings-etik. Den næste uge ligner han, ja Drew Brees som vi alle kender ham, en fremtidig hall of famer.

Brees har dig fået tingene til at fungere på trods af skader til Michael Thomas og Emmanuel Sanders. Han har god connection med de resterende receivere. Han kaster ikke mange interceptions, og med hans patenterede ”ohh-boogie-woogie, så tager vi football’en frem” QB-sneak, scorer han også rush TD’s fra tid til anden.

Når Saints engang får styr på Thomas’s hamstring, tror jeg vi vil se en vintage Brees i anden halvdel af denne sæson. Hvis du har ligaer hvor du har QB-problemer, men kæmper med om PO, ville jeg prøve at købe Brees billigt.

Procent:

Hvad er procentchancen for at Cam Newton får vendt skuden i New England?

Puha, den er svær. Jeg vil give det 60% chance. Jeg tror Bill Belichick for alt i verden vil bevise at han kan få systemet til at fungere under Newton. Det ville pine ham at skulle lave så stor en ændring som et QB-skifte vil være, og derved give de kritikere, der siger at Belichick succes var Tom Bradys fortjeneste, ammunition til at skyde ham ned med. Især når det ligner at Tom Brady har lavet en aftale med djævelen, der har gjort hans krop 10 år yngre, mod at han ikke længere kan tælle til 4. Brady spiller solidt, og det hjælper ikke på Belichicks legacy.

Jeg tror Cam får en lang snor af Belichick, og jeg tror faktisk de får det til at fungere. Der har ikke været noget preseason i år, og hele New Englands hold har skulle justere sig til en helt ny spillestil. Dette skal derfor ske løbende hen over sæsonen. Belichick er en mester i at justere ind efter det data han får til rådighed. Jo mere data, jo bedre vil Newtons spil blive blive, og jeg tænker at vi, efter sæsonen er slut, vil se tilbage på Newtons kamp i uge 7 som et fluke, og rose både ham og Belichick for at få vendt skuden.

Jeg beholder Cam Newton i de ligaer ,hvor jeg har ham. Han er ikke opgivet herfra.

Konsekvens:

Hvad er konsekvensen af en lidt for presset arbejdsuge, hvor der så lørdag aften kommer et logemøde med nybagte fædre, der ikke har drukket alkohol i 8 måneder?

Opkast mange steder i en af mine gode venners bolig + tømmermænd i en skala der gør at dette afsnit udgår i denne uge på grund af behov for en massiv lur.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister