Fantasy

S, P eller K – Uge 5

S, P eller K – Uge 5

Vi fortsætter ind i det ukendte. Denne NFL-sæson er en af de mærkeligste jeg har oplevet, og det hele skyldes mere eller mindre denne influenza på præstationsfremmende stoffer, der har et solidt greb i hele vores hverdag.

Covid-19 startede med at slette det meste af off-season samt hele pre-season. Det førte til at holdene knap nok viste, hvordan deres trøjer skulle vende og hvilken retning de skulle løbe, da det kom til at spille kampe. Mængden af sæsonsluttende skader til etablerede spillere og stjerner får ”The Red Wedding” fra Game of thrones til at ligne en børnefødselsdag, hvor der har været et mindre tumult over det sidste pølsehorn.

Hvis der kommer mange flere positive Covid-19 skal NFL enten til at forlænge sæsonen, spille kampe i midtugen, eller aflyse kampe. Med andre ord, enten skal spillerne æde en stor lort, og spille kampene tættere sammen med risko for endnu flere skader. Alternativt skal ejerne æde den, og miste indtjening på aflyste kampe. Sidste mulighed med forlænget sæson er en logistisk mareridt, der samtidigt vil blive meget dyrt. Da det altid har været sådan at lort render nedad, tror jeg vi vil se en masse midtuge kampe kastet ind på kryds og tværs, med flere skader til følge.

Jeg vil derfor ønske alle fantasyspillere og især Commissioners held og lykke med at navigere i det her shit-show af en NFL kalender.

Vi hopper videre til denne uges episode af legen vi alle kender S, P eller K:

Sandhed:

Leveon Bell hjælper ikke nogen med at vinde deres fantasy liga i år.

Jets er en dumpster fire i år, og der findes ikke nok brandslukningsudstyr i verden til at slukke den. Selv hvis Bell skulle held til at få branden under kontrol, ville Adam Gase tage brandslukkeren fra ham, og fortælle omverdenen, at Bell var ved at slukke branden forkert.

Bell vil måske få en fin kamp i denne uge, og andre uger, hvor ”check down Flacco” skal styre tropperne. Det kan give Bell upside i PPR-formatet, men ellers ser jeg ikke 2020 sæsonen som en sæson hvor Bell kommer til at redde nogens fantasyhold. Der er ikke nogen vej uden om det. Gase og Bell hader hinanden, og så længe Gase bestemmer, vil han nok gøre sit ypperste for at bevise at Bell ikke er det rigtige fit i Jets organisationen.

Procent:

Hvad er procentchancen for at Browns når slutspillet i år?

Jeg vil sige 75%. Kevin Stefanski ser ud til at have fundet opskriften for Browns med at implementere sin form for Shanahanske west coast offense. Stefanski kommer fra et job som offensiv koordinator hos Vikings, hvor han hjalp dem til 10-6 record med dette system.

Der bliver lavet mange option spil samt rullet meget ud af lommerne fra Baker Mayfield, hvilket giver gode muligheder ned ad banen for spillere som Odell Beckham Junior, og check downs med potentiale for Kareem Hunt. Jeg tror på at spillere som både Mayfield og Jarvis Landry kan være med til vinde kampe for dit fantasyhold, når systemet er kørt 100% ind. Landry har potentiale til at blive en af de bedste slot receivere i ligaen i det rigtige system.

Konsekvens:

Reaktionen fra Texans spillerne efter fyringen af Bill ’o’ Brian hæver Deshaun Watsons spil.

Mange gange ser man et holds spillere samle sig selv op efter en trænerfyring, og komme med en trodsreaktion. Dette er ikke en af de gange. Det kan godt være der kommer en trodsreaktion, men det nytter ikke noget, når det kommer fra en virkelig sløj spillertrup.

Bill ’o’ Brian lignede, med hans aktioner som GM, en mand der var sat ind for at infiltrere Texans indefra og ødelægge deres spillertrup mange år frem. Det var hvert fald det han opnåede. Det kan være sat lidt på spidsen at sige at Watson underpræsterer i år, når han er QB13 i fantasy. Dog er problemet at han netop er blevet draftet højt for at blive mere end en QB13. Han skulle gerne blive en top 5 QB i fantasy for at bære hans ADP.

Dette sker ikke med den nuværende spillertrup. Trodsreaktion eller ej.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister