Fantasy

S, P eller K – Uge 16

S, P eller K – Uge 16

Endnu en fantasysæson er afsluttet. Der kan selvfølgelig være nogle få, der hænger i det spinkle håb kaldet stat corrections, I wish you good luck.

En, fra min side, rædderlig sæson er kommet til en afslutning, og jeg endte faktisk med en lille smule oprejsning her til sidst.

Den eneste liga, hvor jeg kvalificerede mig til play off, endte jeg med at vinde. Samtidig hev jeg en sejr i land i kampen om at undgå sidstepladsen i min pokalliga. Med den sejr slipper jeg både for at hænge en pokal med bronzenosser op i min stue, og høre på min kæreste, der brokker sig over at der hænger en pokal med bronzenosser i vores stue.  

Internettet glemmer aldrig – dommens time

Denne uge vil jeg bruge på at se tilbage på de fantasy forudsigelser jeg har lavet de sidste mange uger, (i næste uge vil det være de mere generelle NFL-forudsigelser). Da det kære internet alligevel ikke glemmer noget som helst, og jeg ikke vil belemre jer med at skulle kigge tilbage i de forrige artikler, tænker jeg at det må være bedre bare at lægge sig fladt ned, og tage pryglene, hvor de nu skal tages.

Teksten i kursiv er mine forudsigelser fra denne sæsons artikler – flere af dem er kortet ned. Under hver af disse, har jeg i fed knyttet en kommentar/dårlig undskyldning

Sandhed:

Uge 1: Vil Clyde Edwards Helaire leve op til fantasy-hypen?

Svaret er ja. Jeg ved godt at man ikke kan bedømme en spillers sæson på en enkelt kamp, og da slet ikke en kamp hvor modstanderens taktiske beslutninger bliver taget af en mand, der trader en af de bedste WR’s i ligaen for en pose burgere og en semi over-the-hill running back. CEH havde i den første kamp 138 yards og en TD. Når han tilmed lærer at gribe en bold og Chiefs får sat de rigtige løb op i goal line situationerne, så er CEH en spiller der kan hjælpe dig med at vinde din liga i år.

CEH slutter som RB19, med 3 missede kampe og 4 kampe under 10 point. Han laver 8,8 point i semifinale-ugen og 0 point i finaleugen. Den arkiverer jeg under ”sving and a miss”

Uge 2: Var Nyheim Hines’ præstation i uge 1 et fluke?

Jeg tror på at Hines vil blive brugt meget de næste par uger. Taylor er rookie, og har ikke spillet nogle pre-season kampe på grund af covid-19 nedlukningen. Hines vil derfor være en god option på flex som minimum de næste 3 uger. Herefter vil man måske se Taylor få mere arbejde, og tage snaps fra Hines. Her kan man se om Hines har samlet nok værdi til at kunne trades, eller evt. beholdes, hvis Taylor ikke er den RB, man havde regnet med, og ikke spiser sig voldsomt ind snap-counten.

Det starter ikke godt det her. Hines sked i sengen de næste 3 uger efter hans flotte start. Siden hen var han et mareridt i fantasy da hans præstationer svingede mere end hofterne på Dwayne Haskins borddamer.

Uge 3: Jerrick Mckinnon vil få samme rollee i 49ers backfield som Raheem Mostert?

Raheem Mostert og Tevin Coleman gik begge ned med skader i uge 2.

Jeg ser Wilson få den bedste kamp på søndag. 49ers spiller imod Giants, hvis sæson nærmest er sluttet inden den startede, da Saquon Barkley gik ned med en skade, der sluttede hans sæson. Jeg ved godt at 49ers selv er kørt helt i bund med skader, men jeg tror på at de kommer hurtigt foran, og herefter vil forsøge at dræne klokken med masser af tunge løb, så man kan komme i bad hurtigst muligt, og undgå flere skader.

Svaret på spørgsmålet vil derfor være nej, da jeg ikke ser Mckinnon få samme rolle som Mostert, tværtimod faktisk.

Her kommer jeg til at se klog ud. At det så var på grund af en garbage time TD, der gjorde at Wilson scorede højere end McKinnon, snakker vi ikke om.

Uge 5+6: Leveon Bell hjælper ikke nogen med at deres fantasy liga i år.

Manden var en kæmpe skuffelse i Jets. Så blev han tradet til Chiefs, og var en kæmpe skuffelse der i stedet.

Uge 7: Antonio Brown bliver en solid spiller for Bucs i 2020, og fantasy managers vinder kampe på grund af ham?

Her har jeg før fået at vide at jeg er et indebrændt Steelers fan, når jeg udmelder et stort fedt NEEEJ.
Brown har under hans karantæne postet en masse work out videoer, hvor han træner med forskellige spillere. Dette er typisk med 3-4 spillere til stede. Dvs. en QB, en CB og måske en safety af en slags.

Brown er kun 178 cm høj, og er derfor afhængig af at kunne skabe afstanden til modstanderne, da han ikke kan Moss’e folk som de større receivere kan.  Lig dertil at Brown er 32 år gammel, og har spillet 1 NFL-kamp siden 23. december 2018.

Jeg vil ikke gå så langt som til at sige at blind høne, finder også korn, hvis man ser på de 17,8 point Brown lavede i semifinaleugen (week 15), men der har fandme ikke været meget andet at råbe hurra for. Antonio Brown slutter som WR91 i fantasy, og har en kamp over 15 fantasy point.

Brown er gået på pension flere gange end han har haft receptions i 2020.

Uge 11: Sandhed: Taysom Hill kan vinde dit match-up for dig i denne uge?

I min mening, nej. Hill skal starte for Saints, når de spiller imod Falcons i denne uge. Dette sker på baggrund af at Drew Brees fik sin torso lavet om til kartoffelmos i sidste uge. Han har hele ugen fået reps med førsteholdet, så han kan blive klar til at tage QB-ansvaret i hel kamp.

Jeg siger ikke at Hill ikke kan blive en god QB. Jeg tror bare ikke han er klar til denne type opgave lige nu, og med så kort varsel. Hill’s store fordel har indtil videre været, at man ikke rigtig vidste hvad hans opgave var på banen, når han spillede. Nu vil det være soleklart for alle i forsvaret at bolden skal fordeles igennem ham. Hill skal selv læse forsvaret, dirigere angrebet, og kalde audibles. Der skal ikke tøves meget fra Hill’s side, før Falcons’ forsvar går blitz-krieg, og sender mange hundrede kilo køg med hjelme på efter ham.

Jeg tror sandheden bliver at Hill bliver sacked 4 gange eller derover, og kaster mindst 1 interception.

Og uge 16 Jesper kan se at det satme var et kold take. Hill endte med næsten 22 point og kastede ingen interceptions.

Uge 14: Skal Clyde Edwards-Helaire startes i denne uge efter hans 0 point i uge 13?

Svaret er ja herfra. CEH lagde et æg af den anden verden i sidste uge. Jeg kunne forestille mig at der er mange af jer, der har fået undrende blikke fra jeres koner og kærester fordi I råbte ad fjernsynet på grund af en spiller, der ikke engang var på banen. CEH havde fået dårlig tønde, dum nums, let gang over gården, kald det hvad man vil. Hans mave var åbenbart så ringe, at han ikke kunne spille.

Dette gav Leveon Bell en chance for at bevise at han fortjener flere carries for Chiefs. Den chance valgte han at gribe lige så godt som 2019 versionen af Nelson Agholor.

CEH lavede 11,6 point i uge 14. Der må VAR på den her. Den kan ikke selv dømme inde eller ude. 11,6 point er noget nær den blødeste mellemvare man kan få fra en RB1.

Procent:

Uge 1: Hvad er procentchancen for at vi ser en fuld fantasy football sæson i år?

Mit bud er 60%. Der har været meget snak om hvilke konsekvenser Covid-19 vil få for football i år. Der er mange der mener at NFL skal kigge på, hvordan NBA klarer tingene, og lukke spillerne inde i en boble.

Der tog jeg fejl, heldigvis.

Uge 13: Hvad er procentchancen for at Christian McCaffrey kan gøre en forskel på dit fantasyhold i den resterende del af sæsonen?

30% er vurderingen herfra, og det hele står og falder på kampene her i uge 13, på trods af at Panthers har bye week. Hvis Vikings og Cardinals vinder deres kamp i denne uge, vil Panthers være 3 kampe efter de nærmeste forfølgere til Wild card pladserne i play off med 4 kampe igen.

Hvis dette er scenariet når vi kommer til uge 14, ser jeg det som en stor sandsynlighed at CMC bliver kraftigt reduceret i snaps, eller måske endda får tidlig ferie, så han er klar til sæsonen i 2021. Jeg ville derfor ikke hænge alt for mange af mine hatte på at han redder dig i fantasy play-offs, hvis du har ham gemt på bænken. Jeg siger ikke at han skal smides på waiveren, da dette ville kræve øjeblikelig indlæggelse. Dog skal man have en allerede fornuftig løsning på RB-positionen.

CMC blev lukket uofficielt ned for sæsonen efter hans skade, og udsigten til en udhvilet og skadesfri McCaffrey til næste sæsonstart er vist det eneste positive man kan sige om Panthers lige nu.  

Uge 14: Hvad er procentchancen for at Kirk Cousins fortsætter hans 300-3 stime?

Den sætter jeg til 80%. Cousins bliver af en eller anden grund smidt af rosteren i flere ligaer, og ligger og flyder rundt på waiveren. Ved NFL.com er han kun samlet op i lidt over 50% af alle ligaer.

Cousins har i de sidste 3 kampe kastet for minimum 300 yards og 3 TD’s, og som han selv ville have sagt: ”You like that”. Denne stime vil næsten med sikkerhed fortsætte i uge 14

Cousins kastede 225 yards og 1 TD i uge 14. I don’t like that.

Konsekvens:

Uge 2: Hvad er konsekvensen hvis Chris Goodwin ikke spiller i week 2?

Chris Goodwin er i ”concussion protocol” efter et helmet to helmet hit i week 1. Hvis han ikke spiller i denne uge, er der ekstra targets der skal fordeles. Jeg er en hunch om at Tamba Bay vil forsøge at få involveret Gronk mere, hvis Goodwin ikke spiller. Brady kender Gronk ud og ind, og hvis Goodwin ikke spiller, kan jeg nemt se at ham få de ekstra targets. Der kan køres en masse spil med 2 tight ends, og her kan jeg nemt se Gronk få en del goal line targets. Jeg forventer +10 point fra Gronk, hvis Goodwin ikke spiller.  

Gronk lavede 0 point i uge 2. Her kan jeg ikke engang komme med en dårlig undskyldning, og slet ikke en god.

Uge 3: Hvad er konsekvensen af Green Bay Packers beslutning om at drafte Jordan Love i første runde?

Det første Jordan Love skal lære af Aaron Rodgers er hvordan man finder ro i at skulle sidde på bænken i 3 år, inden man starter en kamp. Hvis Green Bay på snu vis havde håbet på at kunne starte en ild under Rodgers røv ved at drafte en QB, så har de fået, hvad de bad om. Rodgers er pissed, og ligner en mand på en mission. Rodgers ender i top 3 år for fantasy QB’s. Dette er en bold statement, når der render folk som Lamar Jackson og Patrick Mahomes rundt og smider missiler på ugentlig basis, men jeg tror på at Rodgers vil føre Green Bay langt i år.

Rodgers ender som QB4 i fantasy. Den noterer jeg som en halv rigtig.

Uge 7: Antonio Browns ankomst til Bucs vil skade andre fantasy relevante spillere på holdet?

Jeg ser ingen vindere her. Den eneste der på papiret vinder, er Tom Brady, der får et mål mere at kaste efter. Det kræver dog at Brown griber de targets han får tildelt, hvilket jeg i sandhedsafsnittet giver udtryk for, ikke kommer til at ske.

Evans har haft en fantastisk sæson, Godwin og Gronks har været acceptable. Jeg noterer denne som en halv forkert.

Uge 11: Hvad er konsekvensen af Jonathan Taylors ustabile spil for Colts.

Svaret er hovedpine for alle fantasymanagers der ejer spillere fra Colts RB-rum. Taylor har været en stor skuffelse, både for Colts, og for hans fantasy ejere. Nyheim Hines har været om end endnu mere frustrerende. Hans spil har været så bi-polart, at det burde medicineres kraftigt, og få tildelt psykologtimer af staten.

Hines burde kunne startes på RB positionen i denne uge imod Packers, da det er meldt ud fra Colts at han vil få de fleste carries i denne uge. Denne info virker dog nogle gange lige så troværdig som beskederne, der kommer fra Donald Trumps twitterprofil.   

Jeg vil dog mene at Hines er spilleren der skal startes fra Colts, hvis match-uppet er til det.         

Tja, man begynder at kunne se hvorfor min fantasy sæson gik som den gjorde. Taylor var den rigtige start i uge 11 med næsten 14 point.  

Uge 14: Dalton Schultz skal erstattes på ens Tight End position, hvis man gerne vil vinde.

Her kommer det an på om vi snakker resten af sæsonen eller kun uge 14. Hvis man skal bruge en Tight End i denne uge er Schultz et fint bud. Han greb alle 4 bolde, der blev kastet til ham fra hans navnebror Andy Dalton i sidste uge i Cowboys kamp imod Ravens. 44 yards er ikke fantastisk, men Ravens er faktisk hæderlige til at dække Tight Ends op.

I uge 14 møder de Bengals, og der er ikke mange ting Bengals er hæderlige til i år, og dække Tight Ends er en af dem. Bengals tillader flest yards i ligaen til Tight Ends, og de er da heller ikke bange for at lukke en TD ind den vej, hvis det er noget man ønsker.

Schultz vil få en lækker kamp i denne uge med 10+ FFP.

I’m as cold as ice, willing to………..Schultz endte med 34 yards

Det var så det. Jeg gider ikke tælle “pointene” sammen, da der ikke skal den helt store handelsskoleeksamen til at se, at dette ikke har været mit år.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister