Fantasy

S, P eller K – Uge 14

S, P eller K – Uge 14

LET’S GET READY TO RUUUUUUUMBLE

Slutspillet går i denne uge i gang i mange fantasy football ligaer. De sidste brikker er faldet på plads og strukturen for slutspillene er klar. Herfra er det vind eller forsvind. Jeg er dog allerede forsvundet i 5 ud af mine 6 ligaer. Det har været et ganske forfærdeligt fantasy-år for mig, hvor jeg som sagt kun har ramt slutspillet i 1 liga, men så ved jeg da i det mindste hvor min energi skal lægges.

Jeg vil i denne uge prøve at finde 3 spillere som man måske har givet lidt op på, men som jeg føler kan være med til at føre dig til sejr, og videre i slutspillet i dine fantasy ligaer.

Sandhed:

Skal Clyde Edwards-Helaire startes i denne uge efter hans 0 point i uge 13?

Svaret er ja herfra. CEH lagde et æg af den anden verden i sidste uge. Jeg kunne forestille mig at der er mange af jer, der har fået undrende blikke fra jeres koner og kærester fordi I råbte ad fjernsynet på grund af en spiller, der ikke engang var på banen. CEH havde fået dårlig tønde, dum nums, let gang over gården, kald det hvad man vil. Hans mave var åbenbart så ringe, at han ikke kunne spille.

Dette gav Leveon Bell en chance for at bevise at han fortjener flere carries for Chiefs. Den chance valgte han at gribe lige så godt som 2019 versionen af Nelson Agholor.

Der er derfor intet der tyder på at CEH ikke skulle få størstedelen af arbejdet i løbespillet for Chiefs. De møder i denne uge Dolphins, der kæmper om en plads i slutspillet.

Dolphins er 8-4, og ligger pt til 6. seed i AFC. Deres forsvar spiller rigtig godt og er pt det andet bedste forsvar i fantasy. Det kan derfor undre at jeg anbefaler en RB, der skal op imod dette. Det gør jeg fordi, at hvis man dykker lidt i stats, vil man se at Dolphins ikke klarer sig specielt godt imod løbet. De tillader 4,6 yards per løb, og har tilladt 13 løbe touch downs.

Kampen kan nemt blive en højt scorende affære, og Chiefs vil gerne kontrollere klokken. Det vil de gøre med løb til CEH. Og hvis man laver +20 fantasy point, er der ikke nogen der kigger på om det var på 10 eller 25 løb. I fantasy er kvantitet tit at foretrække frem for kvalitet.

Procent:

Hvad er procentchancen for at Kirk Cousins fortsætter hans 300-3 stime?

Den sætter jeg til 80%. Cousins bliver af en eller anden grund smidt af rosteren i flere ligaer, og ligger og flyder rundt på waiveren. Ved NFL.com er han kun samlet op i lidt over 50% af alle ligaer.

Cousins har i de sidste 3 kampe kastet for minimum 300 yards og 3 TD’s, og som han selv ville have sagt: ”You like that”. Denne stime vil næsten med sikkerhed fortsætte i uge 14. Vikings møder i denne uge Bucs, der har tabt 3 ud af deres sidste 4 kampe. Det vil blive en langtrukken kamp, da Bucs rigtig gerne vil have bolden i hænderne på Tom Brady og kaste bolden minimum 40 gange per kamp.

Samtidig har Bucs et af ligaens bedste løbeforsvar, mens kasteforsvaret er en blød mellemvare. Jeg forudser en kamp hvor Bucs vil forsøge at lukke kastet ned ved at være meget aggressive på den defensive linje. Dette tror jeg Cousins vil straffe med en voldsom mængde screen spil til Dalvin Cook.

Cook vil være en stor faktor i Cousins vej til de 300 yards.

Konsekvens:

Dalton Schultz skal erstattes på ens Tight End position, hvis man gerne vil vinde.

Her kommer det an på om vi snakker resten af sæsonen eller kun uge 14. Hvis man skal bruge en Tight End i denne uge er Schultz et fint bud. Han greb alle 4 bolde, der blev kastet til ham fra hans navnebror Andy Dalton i sidste uge i Cowboys kamp imod Ravens. 44 yards er ikke fantastisk, men Ravens er faktisk hæderlige til at dække Tight Ends op.

I uge 14 møder de Bengals, og der er mange ting Bengals ikke er hæderlige til i år, og dække Tight Ends er en af dem. Bengals tillader flest yards i ligaen til Tight Ends, og de er da heller ikke bange for at lukke en TD ind den vej, hvis det er noget man ønsker.

Schultz vil få en lækker kamp i denne uge med 10+ FFP.

Hvis I har kommentarer til mig her på Fantasyboss.dk er I velkomne til at skrive til mig/os på Facebook Fantasyboss eller Twitter

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister