Fantasy

S, P eller K – Uge 13

S, P eller K – Uge 13

Der skal ikke lyde nogle beklagelser i denne uge over hvor håbløse mine fantasy-hold er. Det ved I allerede alt for godt, hvis I har læst mine artikler hen over sæsonen, og der er ikke meget der har ændret sig siden sidste uge på dette punkt.

Der er dog en del der har ændret sig i ligaen under den længste spilleuge jeg har oplevet i NFL. Jeg vil derfor springe direkte ind i denne uges omgang af selskabslegen sandhed, procent eller konsekvens.

Sandhed:

Skal Sam Darnold lede efter en ny arbejdsplads efter sæsonen er slut?

New York Jets er 0-11, og ”Tank for Trevor” ligner en plan der er i fuld effekt fra organisationens side. Smide sæsonen, og så drafte Trevor Lawrence med det første valg i draften næste år.

Darnold har været ude meget af sæsonen med en skade i skulderen. Han kom tilbage i sidste uge, og hvis man skal dømme ud fra den kamp, så ligner det næsten at Darnold er med på planen med at tanke. 197 yards, 2 interceptions og et 20-3 nederlag til divisionsrivalerne fra Dolphins.   

Det ville faktisk ikke være den dummeste ide for Darnold at hoppe med på ideen med at tanke, hvis man spørger mig. Han har nærmest alt at vinde ved at Jets får førstevalget næste år, og vælger Lawrence. Han skal ikke høre på ”hvad nu hvis” spørgsmålene, der uundgåeligt vil komme, hvis Jets ”smider” første picket væk nu, og Darnold forbliver QB i Jets. Han vil skulle høre på brok og sammenligninger, hver gang han har en dårlig kamp.

Et andet plus er at han kommer væk fra Jets, en organisation hvor de eneste der gør deres job ordentligt er uniformdesignerne og dem der laver hotdogs på stadon. Darnold vil ikke få problemer med at finde nyt arbejde hos et andet hold. Darnold har spillet fint i de sæsoner han har været ved Jets. Det kan bare være svært at se, når man spiller for, ja Jets. Der er masser af hold der gerne vil have en QB med erfaring, der stadig er på hans rookie-kontrakt.

Procent:

Hvad er procentchancen for at Christian McCaffrey kan gøre en forskel på dit fantasyhold i den resterende del af sæsonen?

30% er vurderingen herfra, og det hele står og falder på kampene her i uge 13, på trods af at Panthers har bye week. Panthers tabte i sidste uge med et enkelt point til Vikings. Dette kan blive et meget vigtigt point set over hele sæsonen. Hvis Vikings og Cardinals vinder deres kamp i denne uge, vil Panthers være 3 kampe efter de nærmeste forfølgere til Wild card pladserne i play off med 4 kamp igen.

Hvis dette er scenariet, når vi kommer til uge 14, ser jeg det som en stor sandsynlighed at CMC bliver kraftigt reduceret i snaps, eller måske endda får tidlig ferie, så han er klar til sæsonen i 2021. Jeg ville derfor ikke hænge alt for mange af mine hatte på at han skal sikre dig sejren i fantasy play-offs, hvis du har ham gemt på bænken. Jeg siger ikke at han skal smides på waiveren, da dette ville kræve øjeblikelig indlæggelse. Dog skal man have en allerede fornuftig løsning på RB-positionen.

Konsekvens:

Bud Duprees skade vil hindre Steelers forsvar i at være så dominerende som de har været hidtil?

Jeg vælger at gå med nej. Bud Dupree er en rigtig solid spiller, det er der ingen tvivl om. Jeg mener dog at hans stats er lidt pustet lidt op, da modstandernes offensive koordinater har travlt med at finde ud hvordan man får TJ Watt til at stoppe med at lave deres linjemænd om til Rasmus Klump’s yndlingsmad.

Mange Steelers fans (inkl mig selv) havde svært ved at se hvordan Steelers skulle komme sig over tabet af Devin Bush, dan han blev skadet tidligere i sæsonen. Der poppede dog en mand op fra deepth charten ved navn Robert Spillane. En undrafted free agent der havde været kastet lidt rundt i ligaen. Få uger efter var han fast starter på det bedste forsvar i NFL.

Hvis Steelers kan erstatte et top 10 pick i draften med en free agent, og få det til at fungere så godt som de gør, så må trænerstaben gøre noget helt rigtigt.

Til at erstatte Dupree har Steelers Alex Highsmith and Ola Adeniyi. Det vil være 3. runde valget Higsmith, der får de fleste snaps, og Adeniyi vil komme ind, når det kræves. Highsmith har vist glimt af at han har det der skal til for at komme ind og kramme en QB med 35 km/t. Jeg er overbevist om at Steelers nok skal få lagt en plan fra kamp til kamp, der komplimenterer Highsmith’s evner, og sørger for at ”Blitz-Burgh” fortsat vil være et term, der skal bruges resten af sæsonen.  

Hvis I har kommentarer til mig her på Fantasyboss.dk er I velkomne til at skrive til mig/os på Facebook Fantasyboss eller Twitter

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister