Fantasy

S, P eller K – Uge 12

S, P eller K – Uge 12

Den regulære sæson begynder at lakke imod enden i fantasy football. De fleste ligaer har kun 1 eller 2 kampe tilbage i grundspillet. Jeg ønsker jer alle held og lykke med jeres play-off run

Jeg vil bruge denne mandagsudgave af SP&K på at komme med mit take på 3 aldrende spillere, der er i deres karrieres efterår.

Vi kender det sgu alle sammen. Man er fandme ikke blevet gammel. Det må være skoene der er slidte, bolden der er for rund eller underlaget der er for skævt. Det er hvert fald ikke ens dåbsattest, der gør at man ligner en, der har fået et trælår af en HT-bus efter man har spillet bold med drengene i 40 minutter.

Det tager længere og længere tid at komme ovenpå igen. 3 dage restitution for en løbetur i skoven, og hvis du vrikker om på turen, kan man lige så godt amputere ved knæet, for den ankel bliver aldrig god igen.

Dette stadie er jeg efterhånden nået til i den flotte alder af 37 år. Helt så slemt er det dog ikke endnu for spillerne der deler fødselsår med mig. Der er dog tegn på aldring ved de 3 herrer jeg nævner herunder, og det varer ikke mange år før de skal overveje en hidsig hobby såsom golf eller modeltog.

Men skal disse spillere snart bruge deres hovedstørrelse til at få målt op til konduktørhat frem for hjelm. Det kommer jeg med et bud på her.

Sandhed:

Big Ben performer kun som han gør pga. hans receivere?

Ben Roethlisberger er i gang med hans 17. sæson. Han er 38 år gammel, og har spillet for Steelers hele hans karriere. Hans completion-% er i denne sæson 67,1%, den næsthøjeste i hans karriere. Han har kastet 24 TD’s og 5 int. Er alle disse fine stats så kun på grund af hans harem af receivere. Mit svar er nej.

Big Ben har fået en hel sæsons hvile, efter hans albueskade sidste år stoppede hans 2019 sæson tidligt. Han har selv udtalt at han har tabt sig lidt op til sæsonen, men det har han sagt siden 2011, så hvis man lagde alle de vægttab sammen, skulle han veje 3 poser kaffe nu, så den tror jeg ikke på.

Big Ben elsker at varme bolden, og forlanger tit for meget af hans offensive linje, hvilket fører til flere ture i græsset end han har godt af, så der er ingen tvivl om at hvilen har været godt for ham..

Steelers Receiver-korps, der består af Juju Smith Shuster, Chase Claypool, James Washington, Diontae Johnson + Eric Ebron på TE, er en lækker pakke. Det er dog, i min mening, Big Ben der pakker denne pakken ind. Steelers førende receiver på yards er Claypool med 559 yards. Herefter kommer Johnson med 537, og så Juju med 535 yards. Det er ikke normalt for et 10-0 hold ikke at have en 1000 yards receiver på dette tidspunkt af sæsonen. Det vidner om en QB der kan læse banen, og finde receiveren der er fri, og have ro i maven til at træffe den rigtige beslutning.

Når man samtidig kigger på det næsten håbløse løbeangreb, så synes jeg Big Ben fortjener mere kredit for Steelers sæson, end han har fået hidtil.

Procent:

Hvad er procentchancen for at Tom Brady går på pension efter i år?

20% er mit bud.

Dette bygger jeg på at jeg synes Tom Brady ligner en mand, der vil bevise at han kan vinde Super bowls uden Bill Belichick, og ikke stopper før han putter endnu en ring på hånden, eller ingen i ligaen vil have ham.

Jeg ser ikke nogen af de 2 scenarier ske efter denne sæson er slut, og derfor stopper Brady ikke. Bucs ligger til at komme i slutspillet på 6. seed som det ser ud lige nu. Lige nu vil det være en kamp imod Seahawks, og hvis de glider ned i 7. seed hedder modstanderen Packers. Jeg ser ikke Bucs vinde nogen af de kampe.

Brady kaster for mange int. i år. Hvis han kaster 1 int. mere resten af sæsonen, så vil det være hans sæson med flest int. siden 2011 sæsonen. Hans ”yards per kast” er den 2. laveste i 6 år, og det er på trods af at han det nok stærkeste receiver-korps til rådighed i mange år.

Man kan kun tage hatten af for Tom Bradys meritter. Han er den mest vindende QB igennem tiderne, men jeg er bange for, at han bliver for stolt her i slutningen af hans karriere. Jeg ville ikke bliver overrasket, hvis vi kommer til et tidspunkt hvor selv Brett Favre vil sige; ”ahhhh, nu er det sgu ved at være for meget”

Konsekvens:

Hvad gør Frank Gore, hvis Jets cutter ham efter denne sæson?

Her kommer der lige en vild teori. Gore vil være 38 år, når næste sæson starter. Han har ikke givet udtryk for, at han vil gå på pension. Det eneste han har sagt er, at han gerne vil slutte som 49er. Det var 49ers der tog en chance i draften, da Gore kom ud fra College med 2 acl skader, og 2 skulderskader på resumeet, så han vil gerne slutte ved det hold, der troede på ham.

49ers ejer har sagt at Gore vil få en 1 dags kontrakt, når han vælger at slutte hans karriere, men hvorfor stoppe der.

Næste år bliver 3 af San Fransisco’s running back free agents. Kun Raheem Mostert har kontrakt næste år. Min prediction bliver at Gore får en 1 årig kontrakt ved 49ers som back-up. Hvis han slutter 2020 sæsonen af i Jets med 200-250 yards i de sidste kampe og får en bare nogenlunde sæson med 5-600 yards næste år, kan han gå på pension som 49er og samtidig gå forbi Walter Payton på 2. pladsen i flest rushing yars nogensinde.

Det er en Hollywood afslutning, det ved jeg, men det ville sgu være et fint punktum på en flot karriere.

Hvis I har kommentarer til mig her på Fantasyboss.dk er I velkomne til at skrive til mig/os på Facebook Fantasyboss eller Twitter

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister