Baltimore RavensFantasySkader

Ravens må undvære Dumervil i sæsonpremieren

Der har i et stykke tid været tvivl om, hvorvidt pass rusheren Elvis Dumervil ville blive klar til sæsonstart, og nu har han selv meldt ud, at det ikke kommet til at ske.

Når Baltimore Ravens søndag løber på banen til årets første kamp imod Buffalo Bills, vil Elvis Dumervil ikke være omklædt, da han har problemer med en skade i foden.

Dumervil blev opereret i foden i offseason, og den 22. august blev han meldt klar til at deltage i holdets træning. Det blev dog kun til én træning, før Dumervil igen måtte holde pause, og siden har den 32-årige pass rusher været henvist til sidelinjen og behandlinger.

Udover Dumervil, må Baltimore Ravens som minimum også undvære førsteårsrunningbacken Kenneth Dixon, der pådrog sig en ledbåndskade i knæet i forbindelse med en preseason-kamp for omkring 10 dages tid siden.

Glædeligt for alle Ravens-fans er det dog, at fanfavoritten Terrell Suggs vil være tilbage i kamp efter, at en voldsom akillesseneskade sidste år forhindrede ham i at være på banen efter spilleuge 1.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister