Baltimore RavensFantasyOakland Raiders

Ravens-forsvaret ser frem til Raiders-test

Kun Seattle Seahawks har opgivet færre yards end Ravens’ forsvar, som også blot tillader 14,7 points pr. kamp. I aften står Ravens overfor Raiders’ potente angreb!

Baltimore har altid været hjemby for hårdslående og yderst potent forsvarsspil. Men i sidste sæson formåede enheden slet ikke at leve op til traditionen, hvilket resulterede i en historisk ringe sæson for Ravens-franchiset. Men i år har Dean Pees atter fået styr på tropperne, og forsvaret rangerer nu som NFL’s næstbedste efter tre ugers spil.

Hvad har været den store forskel i år? Spørger man John Harbaugh, så spiller forsvaret ’bare’ hårdere og med større disciplin. Andre mener, at kommunikationen er den afgørende facet, hvor Dean Pees er rykket ned på sidelinen for at uddelegere spilkald og des lige. Men tredjeparter mener, at Ravens-forsvaret har nydt godt af et fordelagtigt kampprogram, hvor hidtidige modstanderne har været Bills, Browns og Jaguars.

I denne forbindelse står Ravens’ forsvar nu over for sin hidtil største test, når Oakland Raiders kommer på besøg i Baltimore, Maryland. Anført af Derek Carr har Oakland formået at snitte 436 yards pr. kamp, og man råder over playmakere som Amari Cooper og Michael Crabtree. Ligeledes havde Raiders-offensiven en stor kamp mod netop Ravens i 2015, hvor Derek Carr kastede for 351 yards og satte 37 points på tavlen.

Safety, Ladarius Webb, er også opmærksom på sidste års blamage: ”Det bliver en stor test for os. De slog os sidste år, hvor de spillede en forrygende kamp. Raiders er ét af de hold, som vi vil måle os efter, da de er på vej frem i AFC.”.

Baltimore Ravens tager imod Oakland Raiders klokken 19:00 i aften, og kan med en sejr være 4-0 for sæsonen. Godt nok står Ravens over for sin hidtil sværeste modstander, men samtidig får forsvaret Elvis Dumervil tilbage efter en længere skadespause. Således er der lagt i kakkelovnen til et brag mellem de to slutspilsaspiranter!

 

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister