Fantasy

Picking up The Pieces, Vol. 2

Hold da op! Uge 2 i NFL kom og gik, og den fik godt nok taget nogle spillere med sig. Mange fantasy stjerner er ude i alt fra en enkelt uge til resten af sæsonen og fantasy rostere verden rundt skal lappes, på krykker eller i respirator. Waiveren er for første gang i år blevet et meget besøgt sted og nye talenter får chancen for at blive den nye “must start” spiller. Lad os dykke ned i 3. uges opgør i Liga 11-20!

LEAGUE 11: Going Down Guns Blazing (1) vs. Z-Boys (13)
Mikaels Going Down Guns Blazing (projected 81.66 FP) tager imod Henriks Z-Boys (projected 88.74 FP), og sikke et interessant matchup det kan blive. På RB positionen starter Mikael Jeremy Hill, mens Henrik starter Gio Bernard og på WR positionen starter Mikael Marvin Jones, mens Henrik starter Golden Tate. Her har vi direkte opgør mellem spillere på samme hold der deler position og snaps. Ud over det, starter Mikael Latavius Murray, mens Henrik starter Amari Cooper. Måden Raiders vælger at spille deres kamp mod Titans på, kan have stor indflydelse på dette opgør. Til sidst formoder jeg at både Mikael og Henrik håber på at kampen mellem Chargers og Colts bliver det shootout mange regner med det bliver. Mikaels QB er nemlig Andrew Luck mens Henriks er Philip Rivers. Kan Mikael forblive ligaens nr. 1, eller vil Henrik spolere Mikaels uge med det nederlag NFL regner med at han vil tildele Mikael.? Dette opgør kan ikke blive mere tæt, og det vil med garanti blive enormt spændende at følge.

LEAGUE 12: Lokomotiv Egebjerg (1) vs. Joachims Dolphins (16)
Toms Lokomotiv (projected 52.42 FP) tager imod Joachims Dolphins (projected 74.70 FP), i en kamp mellem toppen af poppen og bundskraberen. NFL spår at manden der sidder på tronen, er på vej til at blive vippet af. Dette skal dog tages med et gran salt, da begge fantasyspillere mangler at få styr på deres startopstilling. Tom skal have sat et DEF ind, og Joachim skal få skiftet Donte Moncrief ud i en fart da han ikke kommer til at spille i weekenden. Tager man disse rettelser i betragtning bliver dette opgør pludselig meget tæt, og udfaldet kan ende med at være i hænderne på to Jets WR’ere. Tom starter Eric Decker mens Joachim starter Brandon Marshall. Jeg tror at begge receivere har en god chance for at producere flere FP end de er projected til, og dette fører til et opgør man bare MÅ følge med i.

LEAGUE 13: Drive-4-5 (1) vs. Cheesepeople (16)
Igen ser vi et opgør mellem top og bund. Thomas Drive-4-5 (projected 85.72 FP) tager imod Anders og hans ostemennesker (projected 87.54 FP). Opgøret er spået utrolig lige, med en svag fordel til Anders. Ligaens nr. 16 er spået til at lave et kæmpe upset, men vejen dertil er bestemt ikke let. Thomas, ligaens nr. 1, har et bundsolidt hold. Fra øverst til nederst er det fyldt med gode spillere. Det er utrolig svært at pege på en svaghed, men det skal ikke stoppe mig fra at prøve. Thomas starter i denne uge Alshon Jeffery, som i sidste uge mistede sin quarterback til en skade. Timingen mellem QB og WR skal findes, og der er en mulighed for at den simpelthen bare ikke er der når de møder Cowboys natten til mandag. Ud over dette starter Thomas Matt Forte mens Anders starter Chiefs DEF. Hvis Chiefs kan finde en måde at stoppe Forte på, så kan Anders vinde rigtig meget på det i denne uges opgør. Når alt kommer til alt tror jeg at nr. 1 forbliver nr. 1, men der skal bestemt ikke meget til at Anders overlader sin 16. plads til en anden i næste uge.

LEAGUE 14: Bombasterne (10) vs. Judas (3)
Mads og Bombasterne (projected 75.90 FP) tager i mod Morten og hans hold Judas (projected 74.66 FP), i en neglebider af et opgør. Jeg ytrer sjældent den her sætning, men jeg synes at NFL har ramt rigtigt med deres projections med undtagelse af en plads. Mads har startet Cardinals DEF der står til sølle 3 FP. De møder i denne weekend et offensivt amputeret hold i Bills, og jeg vil spå Cardinals DEF til 10 FP. Dette ville give Mads en større sejr, og det vil sikre ham at han rykker tættere på den 1. plads vi alle søger. Hvis jeg skulle prøve at tale Mortens sag, så kunne han håbe på at Allen Robinson endelig gør alle fantasy ejere, der har drafted ham, glade og finder den forbandede endzone.

LEAGUE 15: 49ers (2) vs. Just Win Baby (1)
Topbraget er her. Christinas 49ers (projected 75.70 FP) tager i denne uge imod en top tunet Mikkel og hans Just Win Baby (projected 98.96 FP). Dette er en kamp mellem to fantastisk gode mandskaber, og selvom NFL ikke mener at denne kamp bliver tæt, så håber jeg inderligt at den gør. Christina har spillere som; David Johnson, Kelvin Benjamin, Aaron Rodgers og Marvin Jones på sit hold, mens Mikkel har spillere som; Antonio Brown, Matt Forte, Brandon Cooks og David Carr på sit. Hvis jeg skulle komme med en enkelt ting der undrer mig, så vil det være begges valg af DEF. Redskins har ikke formået at spille forsvar i de to første kampe af sæsonen, og Eagles skal op imod Steelers. Ikke desto mindre elsker jeg disse to hold, og jeg håber at det bliver en FP krig.

LEAGUE 16: Bone Breakers (2) vs. spokompton509 (4)
Pelles Bone Breakers (projected 109.62 FP) tager Mathias og hans spokompton509 (projected 69.60 FP), i hvad NFL projecter til at blive et blodbad. Kigger vi på de to mandskaber ser det bestemt heller ikke lyst ud for Mathias. Han er blevet ekstremt hårdt ramt af skader, med både Doug Martin og Adrian Peterson ude. Uden nogen rigtig gode RBs at skifte ind ser det ud til at Pelle allerede har taget et skridt tættere på 1. pladsen.

LEAGUE 17: Svanes Dreamteam (5) vs. DALLAS FOR EVER (10)
I denne uge tager Mikkel og hans Dreamteam (projected 70.12 FP) imod Mathias og hans DALLAS FOR EVER (66.86 FP). Begge hold er 1-1 men ligger stadig 5 pladser fra hinanden. Dette gør i sig selv opgøret spændende, men Mikkel er også blevet ramt af skader. Både Jonathan Stewart og Doug Martin er ude med skader, Doug Martin er dog stadig på banen. Uden en rask RB på sin bænk er Mikkel i problemer, og dette kan komme Mathias til gode. Personligt tror jeg at Mathias vinder dette opgør, og det kan rykke ham væsentlig tættere på 1. pladsen.

LEAGUE 18: Team Manni (2) vs. Agersted GF (5)
Endnu et topbrag finder sted i LEAGUE 18 mellem Henriks Team Manni (projected 96.34 FP) og Paws Agersted GF (projected 70.90 FP). Henrik står til at vinde en meget stor og meget vigtig sejr over Paw. Jeg har dog lidt svært ved at se hvorfor forskellen er så stor på de to hold. Paw har et ganske solidt hol med spillere som; Latavius Murray, Kelvin Benjamin og Dez Bryant, men stadigvæk er han kæmpe underdog. Hans mangel på en Kicker gør selvfølgelig noget ved hans projection, men det kan han der hurtigt ændres på. På den anden side ser vi Henriks hold anført af C.J. Anderson og DeAngelo Williams. To spillere der i de første to uger har været helt spektakulære, og hvis de gentager succesen i uge tre så kan Henrik bogstaveligt talt, løbe af med sejren.

LEAGUE 19: Team Gissel (1) vs. Seattle Sealions (9)
Martin og hans Team Gissel (projected 78.06 FP) skal forsvare 1. pladsen mod Magnus og hans Seattle Sealions (projected 79.52 FP). Denne uges opgør i league 19 har drama på menuen. NFL har nemlig spået at Martin vil tabe sin 1. plads, til Magnus og hans hold af søløver. Begge startende mandskaber ser knivskarpe ud og ingen af spillerne på de to holds bænke bør starte. Så alle de rigtige beslutninger er taget op til kampens start. Hvis jeg skulle give Martin et råd så ville det være at skifte forsvaret ud. Steelers har i gennemsnit givet modstanderens DEF 2 FP, hvilket er halvdelen af hvad Eagles DEF står til at lave. Hvis Martin satser på et andet DEF så har han en langt større chance for at forblive i toppen.

LEAGUE 20: Kech Tigers Raw (3) vs. Dezllas (2)
Kenneth og hans Kech Tigers Raw (projected 99.98 FP) tager imod Marcs Dezllas (projected 54.54 FP) i endnu et topbrag. Dette opgør virker utrolig ensidigt, hvilket i høj grad kan skyldes Marcs roster. Han har desværre spillere som har underpræsteret i de første uger af sæsonen, og de spillere der starter har nogle svære modstandere i denne uge. Kenneths hold virker langt mere balanceret og dybden på hans hold gør at det ikke gør så ondt at miste Adrian Peterson. Jeg tror desværre at dette er ugen hvor Marc tager sit første L, og må se sin 2. plads blive overtaget af Kenneth.

Lad os til sidst bede for at vi får en uge uden skader, med massere af højtscorende kampe.

Skrevet af Jannick Teige (Dynasty 2544)

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister