Fantasy

Overrated/Underrated – Week 9

FANTASY PROJECTIONS

Overrated

Rashad Jennings RB New York Giants
Jennings er, forud for rundens kamp mod Eagles, projected til at lave 14,90 FP. Det vil i givet fald være sæsonens klart bedste præstation, vel at mærke mod Eagles def. der ragnerer som NFL’s 3. bedste. Til Jennings forsvar skal det siges at pilen peger i den rigtige retning. Efter tre ugers skadespause er han i fremgang, spørgsmålet bliver om han fortsætter den fremgang i kampen mod Eagles. Vi tvivler!
NFL: 14,90 FP
Dynasty 2544: 7,90 FP

Amari Cooper WR Oakland Raiders
Cooper og Raiders står, i denne runde, over for mægtige Denver Broncos og deres kompromisløse forsvar. Uagtet at Denver har tabt et par kampe i sæsonen, så ser holdets forsvar stadig skræmmende stærkt ud. Cooper og Raiders skal virkelig ramme dagen hvis, den på forhånd projectede score på, 14,00 FP skal opretholdes.
NFL: 14,00 FP
Dynasty 2544: 8,70 FP

Vance McDonald TE San Fransisco 49’ers
McDonald er projected til 8,80 FP forud for 49’ers kamp mod Saints. 8,80 FP havde været forståeligt i begyndelsen af sæsonen hvor McDonald spillede et par gode kampe hvor han også scorede sæsonens to TD’s. Men siden 2. Runde har hans score ikke været over 2,50 FP og han har ved flere lejligheder sluttet kampe med et rundt 0,00 FP som resultat. At McDonald pludselig skal score så mange FP ud af ingenting tror vi ikke på.
NFL: 8,80 FP
Dynasty 2544: 3,20 FP

Nick Folk Kicker New York Jets
Folk er projectet til 11,00 FP forud for New York Jets kamp mod Miami Dolphins. Folk har kun en gang i år præsteret en score over 10 FP hvilket var til bage i anden runde. Siden har han ligget og rodet mellem 3,00 og 7,00 FP pr kamp. Denne tendens ser vi ikke ændret, i divisionsopgøret mod Dolphins.
NFL: 11,00 FP
Dynasty 2544: 7,00 FP

Pittsburgh Steelers def.
Steelers def. er, i denne runde, projected til at score 11,00 FP i kampen mod Baltimore Ravens. Her er der igen tale om et bittert divisionsopgør mellem ærkerivaler, hvor både scoren og kampens forløb er svært forudsigeligt. Vi tror dog at Steelers def. får svært ved at leve op til deres projection, eftersom de i år ikke har været i stand til at lukke modstanderholdene ned. Holdets def. er rangeret som NFL’s 29. bedste, hvilket ikke er imponerende og vi ser ikke den tendens ændre sig i kampen mod Ravnes.
NFL: 11,00 FP
Dynasty 2544: 5,00 FP

Underrated

Dak Prescott QB Dallas Cowboys
Prescott er projocted til 14,10 FP i denne runde, hvor Dallas møder sæsonens helt store prygelknaber Cleveland Browns. En så lav projection er næsten uforståelig, på trods af at Browns i ugens løb fik forstærket forsvaret. Prescott har kun en gang i denne sæson scoret under 14,10 FP, hvilket var i hans allerførste kamp i 1. spillerunde. Det ligner en 20+ FP kamp til Prescott mod upåagtede Browns. Så Prescotts projection er for lavt sat.
NFL: 14,10 FP
Dynasty 2544: 22.20 FP

Jay Ajayi RB Miami Dolphins
Ajayi er projected til kun 7,10 FP forud for Dolphins kamp mod Jets. Det er en anelse pessimistisk for en spiller der kommer frisk fra Byeweek og som de to kampe før Bye, leverede mere end 60 FP på bare to kampe. Ajayi er rygende varm og Jets middelmådige forsvar kan slet ikke lukke ham ned, han skal skrues op.
NFL: 7,10 FP
Dynasty 2544: 14,60 FP

Antonio Brown WR Pittsburgh Steelers
Der har været lidt slinger i valsen for Antonio Brown den seneste måneds tid. Vi skal helt tilbage til første spillerunde for at finde sidste gang Brown scorede over 20 FP. En stor del af årsagen til Browns nedgang ligger i at Steelers QB Big Ben har været ude med en skade, hvilket reducerer Browns produktion gevaldigt. I denne runde bliver det afgjort i sidste øjeblik om Big Ben stiller til start. Gør han det vil Brown slutte langt over hans projection på 8,20 FP. Og skulle Big Ben ikke starte, så vover vi pelsen og siger at Brown vil slutte langt bedre end hans projection foreslår.
NFL: 8,20 FP
Dynasty 2544: 15,10 FP

Jason Witten TE Dallas Cowboys
Witten er projected til kun 3,80 FP forud for weekendens kamp mod Browns. Man kan sige at Witten fortsat har til gode at levere en toppræstation i denne sæson. Men det faktum at Cowboys møder Browns, er alene nok til at denne rating bør sættes op. I sidste rundes tætte kamp, mod Eagles, leverede Witten sit første TD, så selvtilliden er høj forud for weekendens runde. Witten og Cowboys vinder og han laver flere point end forudset.
NFL: 3,80 FP
Dynasty 2544: 10,20 FP

Philadelphia Eagles Def.
Master Yoda’s grønne Eagles skal rejse sig oven på overtids nederlaget til Cowboys. Oprejsning bør der være mulighed for, eftersom modstanderen har været til at tale med i denne sæson. Giants har leveret meget svingende præstationer og ikke mindst den dynamiske duo bestående af Manning og ODB har skuffet fælt. Det er derfor pessimistisk at tro på at NFL’s tredjebedste forsvar kun kan lave 3,00 FP mod Giants.
NFL: 3,00 FP
Dynasty 2544: 9,00 FP

Skrevet af Frans Traczyk Larsen & Michael Udengaard (Dynasty 2544)

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister