Fantasy

Overrated/Underrated – Week 8

Overrrated:

Trevor Siemian QB Denver Broncos
Siemian er projected til 21,76 FP forud for Denvers kamp mod San Diego Chargers, hvilket må siges at være optimistisk. Godt nok har Chargers haft svært ved at lukke af i forsvaret i mange af deres kampe, men omvendt har Broncos fået lidt grus i angrebsmaskinen de seneste tre kampe. Således har de sidste tre runder budt på to nederlag og en enkelt sejr, i en periode hvor holdets angreb ”blot” har scoret 56 Point samlet i de tre kampe. Vi tror på en tættere kamp og på en lavere score til Siemian.
NFL: 21,76 FP
Dynasty 2544: 15,60 FP

Ezekiel Elliott RB Dallas Cowboys
Det kan synes en kende bagvendt at sænke Elliotts projection, eftersom den nye ”Raketsmølf” i den grad har gang i en god sæson. Men i denne runde venter Eagles i et arvefjende opgør med masser af nerve og tænding. Eagles def. er rangeret som NFL’s næstbedste og det kombineret med høj tænding og nerve gør at vi vælger at sætte Elliotts projection lidt ned.
NFL: 20,10 FP
Dynasty 2544: 13,40 FP

Tyler Eifert TE Cincinnati Bengals
Eifert vendte i sidste runde tilbage til ligaen efter at have starte sæsonen med en skade. Eifert sæsondebuterede sidste runde med sølle 9 yards i en ellers overkommelig kamp mod Browns. Det lover ikke ligefrem godt forud for den kommende spillerundes kamp mod Redskins. Redskins er et langt bedre hold og selvom Eifert talent er til mere end 9 yards, så synes det en kende optimistisk at han skal buldre ind i ligaen med 10,70 FP i sin kun anden optræden i sæsonen.
NFL: 10,70 FP
Dynasty 2544: 4,80 FP

Nick Novak Kicker Houston Texans
Novak er forud for rundens kamp mod Detroit projected til at opnå 11,00 FP. En projection der kræver en anderledes god præstation af hele Texans angreb end tilfældet var i sidste runde mod Denver. Texans spiller som nat og dag i denne sæson og særligt QB Brock Osweiler skal steppe gevaldigt op hvis Novak skal i nærheden af så flot en projection.
NFL: 11,00 FP
Dynasty 2544: 7,00 FP

San Diego Chargers Def.
Chargers møder i denne runde Denver Broncos og er i den forbindelse projected til 12,00 FP. Det vil, for Chargers, kræve en tangering af holdets bedste forsvarspræstation, vel at mærke mod et Denver hold der genvandt momentum i holdets seneste kamp mod Texans. Vi tror ikke Chargers def. kan bære så høj en projection.
NFL: 12,00 FP
Dynasty 2544: 6,00 FP

Underrated

Andrew Luck QB Indianapolis Colts
Andrew Lucks sæson har indtil nu været fantastisk ud fra et fantasymæssigt synspunkt. Luck har med få undtagelser skrabet masser af fantasypoint sammen og han indtager da også andenpladsen over QB’s. I denne runde møder Luck og Co. så Kansas City Chiefs, der ikke er notorisk kendte for at lukke af overfor modstanderholdenes QB’s . Hvis Luck skal nøjes med at lave sølle 15,48FP vil det være sæsonens tredje dårligste præstation, hvilket vi på ingen måde tror på.
NFL: 15,48 FP
Dynasty 2544: 24,10 FP

Devontae Booker RB Denver Broncos
Booker får vel ikke større chance for at gøre opmærksom på sig selv, end i denne rundes kamp mod San Diego. Bookers normale konkurrent til snaps i Broncos angreb, C. J. Anderson er ude for sæsonen, hvilket bør give Booker masser at se til. I rundens kamp er han projected til blot 8,80 FP hvilket må bero på at hans projection ikke er blevet rettet til efter C.J. Andersons skade.
NFL: 8,80 FP
Dynasty 2544: 16,10 FP

Brandon Marshall WR New York Jets
Jets og Marshall møder i denne runde hele NFLs prygelknabe, Cleveland Browns. Browns har stadig sæsonens første sejr til gode og intet, i holdets spil, tyder på at det kommer til at ske i denne runde. Til trods for at Browns opgiver 27,03 FP i snit til modstanderholdenes WR’ere, så er Marshall alligevel blot projected til 6,80FP. Denne projection er sat alt for lavt.
NFL: 6,80 FP
Dynasty 2544: 14,20 FP

Larry Fitzgerald WR Arizona Cardinals
Fitzgerald og Cardinals møder i denne runde sæsonens, måske største skuffelse, Carolina Panthers. Fitzgerald er projected til kun 6,50 FP point mod et hold der i denne sæson i gennemsnit afgiver 26.02FP til modstandernes WR’ere. Godt nok vil D. Johnson tage mange af holdets angrebssnaps, men når Carnials kaster bolden er der ingen over Fitzgerald på holdet. Han kommer til at lave væsentligt flere point end de projectede.
NFL: 6,50 FP
Dynasty 2544: 15,50 FP

Minnesota Vikings def.
Vikings def. møder i denne runde Chicago Bears, der kun kan takke Browns for at holdet ikke fremstår som det ringeste i NFL denne sæson. Det kører ikke for Bears og nu vender Jay Cutler tilbage efter en skadespause. Om den skadespause har gjort noget godt for Cutler vides ikke, men hans comeback kunne næsten ikke ramme en dårligere runde end mod Vikings. Vi tror på at Vikings def. kommer til at gøre ondt på Cutler og Co. så deres projection kommer slet ikke til at holde stik.
NFL: 6,00 FP
Dynasty 2544: 11,00 FP

Skrevet af Frans Traczyk Larsen & Michael Udengaard (Dynasty 2544)

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister