FantasyNFLNFL PreseasonSæsonforberedelseStandard

Nyheder fra Camp 13/08

Første runde af preseason er overstået, og det har heldigvis været uden nogen katastrofale skader. Vi kommer sandsynligvis først til at se rigtig mange af de gode spillere på mere end en enkelt angrebsserie når vi når til runde 3 af preseason, men derfor er det stadig fedt at NFL er tilbage, så vi kan få vores ugentlig fix af kampe, stats mv.

En ny uge bringer selvfølgelig også nye nyheder med sig, og i skal selvfølgelig ikke snydes, så derfor får i her nogle nyheder der er relevante for fantasy.

Cardinals virker usikre på rookie wide receivers

I sidste uge fik vi nyheden at Arizona Cardinals var interesserede i at tilknytte WR Michael Crabtree. Det endte med at parterne ikke kunne blive enige, men nyheden har alligevel betydning fordi det siger lidt om hvad Cardinals udgangspunkt er, i forhold til deres unge rookies receivers.

Lagt sammen med de rapporter vi har hørt, om at Keesean Johnson er den rookie der ligger bedst i svinget til at blive 3. receiver, kan det kun betyde at Cardinals ikke er glade for det de har set af Andy Isabella og Hakeem Butler i training camp, og at de formentlig ikke forventer at nogen af dem kommer til at være særligt betydningsfulde i deres første sæson.

I første preseason kamp, fik Butler 32 snaps (47%), Johnson fik 27 (39%), og Isabella sad helt ud med en mindre knæskade. Generelt er det ikke et super godt tegn når spillere får mange snaps i første preseason kamp, specielt når mange af de snaps kommer med reserverne. Derfor ligner det stadig at Keesean Johnson er den eneste rookie receiver der er bare en smule relevant i redrafts, og at man skal holde sig helt fra både Butler og Isabella.

Deebo Samuel og Jaylen Hurd imponerer

I årets draft valgte San Francisco 49ers to wide receivers, nemlig Deebo Samuel og Jaylen Hurd. Begge receivers kan muligvis gå hen og blive relevante i fantasy allerede i denne sæson, og derfor var det vigtigt at se dem få noget spilletid i første runde af preseason. Her spille Samuel på 37 snaps (51%) og Hurd på 33 (46%). Det var Jaylen Hurd der endte med klart den bedste kamp, da han scorede begge 49ers touchdowns i kampen. Samuel havde dog også en god kamp, og greb to bolde for 61 yards. De 45 af dem kom på et spil, hvor han viste hvor fysisk stærk han er, og vandt en høj bold over sin direkte oppasser i tæt opdækning.

Det er rigtig interessant at se fra et fantasy synspunkt at de to rookies viser gode takter, og mest spændende bliver det at se hvor meget de bliver brugt i uge 3 af preseasons, der oftest bliver brugt som en generalprøve for mange af holdene. Så hold øje med Samuel og Hurd resten af preseason. Hvis de gør det godt, mener jeg sagtens at minimum én af dem kan være relevante at drafte sent i draften, som en sleeper.

Theo Riddick skadet i 6-8 uger

Just som nyheden om Riddicks tilgang til Denver fik mig til at skrive hvordan man skal holde sig fra Philip Lindsay, fordi han kommer til at miste en masse arbejde i kastespillet, går Riddick hen og pådrager sig en skade. Første rapporter går på at han er ude i 6 til 8 uge, det vil sige op til en håndfuld kampe i grundspillet.

Det får mig til at sætte lidt mere lid til Lindsay, men jeg vil stadig ikke have ham til hans nuværende ADP (4. runde) da vi må gå ud fra at Riddick overtager rollen som 3rd down back, når han er tilbage igen. Så i bedste fald ser Lindsay sandsynligt en halv sæson med ekstra berøringer i kastespillet, hvor han alligevel ikke er fantastisk.

Vikings trader sig til norsk kicker/punter, Kaare Vedvik

Efter Dan Baileys noget ustabile sæson for Vikings på kicker positionen sidste år, har de valgt at bytte sig til Vedvik fra Ravens. Da Ravens har Justin Tucker og Sam Koch var det klart at Vedvik næppe ville klare 53-mand truppen, og oven på hans formidable kamp i første runde af preseason, hvor han var 4 for 4 i Field Goals (satte både 45-yards og 55-yards FG) og 2 for 2 i ekstra point, gav det mening for Vikings endnu en gang at bruge et femte runde valg (Daniel Carlson i 2018 draften) på at hente Vedvik til holdet. Dette er en nyhed der er værd at holde øje med, og hvis Vedvik ender med at blive holdets kicker kan han med garanti blive fantasy relevant, specielt hvis han fortsætter de gode takter fra kampen.

Ezekiel Elliott står fast, og meddeler ifølge rapporter, at han kan komme til at sidde ude i regulær sæson.

Zeke-sagaen er langt fra overstået. Og selvom Dallas siger at de er i kontakt med hans bagland, og at de forhandler om en kontrakt, lader det til at Zeke tager situationen om sin kontrakt så seriøst, at han er villig til at blive væk, også ind i den regulære sæson. Dette vil være katastrofe, ikke bare for Cowboys, men også for fantasy.

Jeg er begyndt at være en smule bekymret over disse nyheder, men tror fortsat på at Elliott ender med at spille hele sæsonen, enten via en forbedret kontrakt, eller at han giver sig og kommer tilbage til holdet. Hvis jeg skulle drafte i dag, ville jeg dog rykke Zeke ned som min top RB i tier 2, efter Barkley, Kamara og McCaffrey.

Amari Cooper sidder ude af training camp med fodskade

I weekendens preseason kamp var Cooper end ikke taget med holdet, men var blevet ”hjemme” ved træningsfaciliteterne. Nu kommer der så nyheden om at han sidder ude af træning med en fodskade. Det vides endnu ikke hvor seriøs skaden er, men det er værd at holde øje med nyheden, da den kan få konsekvenser for hans draft værdi.

Vi er tilbage igen næste uge, med flere nyheder fra training camps rundt omkring ligaen. Indtil da må i have en god football-uge!

Tags

Thomas Køster Madsen

Jeg har spillet Fantasy siden 2014, hvor jeg omgående blev totalt hooked. Jeg startede udelukkende med redraft, men begyndte i 2019 også at spille Dynasty, så jeg kunne få mit fantasy-fix hele året rundt. Har primært stået for start/bænk og waiver i løbet af sæsonen. Har du spørgsmål kan du finde mig på twitter @MadsenThomas

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister