Fantasy

NFL Free agency fantasy vindere og tabere

Så startede det nye NFL-år. Og igen i år var der gang i den, lige med det samme. Store trades, store FA kontrakter samt en række QBs der skiftede hold.
Jeg tror i år er første gang jeg har set så mange QBs, der kan starte i NFL, være til rådighed og lige nu er der stadig nogen af dem der ikke har fundet nye hold og der er stadig flere gode spillere ledige på markedet, så de kommende dage vil der helt sikkert ske meget mere.

Men vi starter med en hurtig artikel om de største vindere og tabere indtil videre i Free agency. I denne artikel kigger jeg udelukkende på rene signings af nye kontrakter. Trades kommer i en artikel en af de kommende dage. Senere gennemgår vi alle holdene i forhold til hvem de har fået ind og mistet.

QB Vindere

Tom Brady

Han kommer til et Buccaneers-hold, som har mange gode våben. Det bliver nok en at de bedste WR-duoer som Brady nogensinde har haft. Derudover har Bucs en af de bedste offensive trænere. Hvis Brady ikke har mistet for meget med alderen, så kan han klart være en top 10 fantasy QB i år.

Teddy Bridgewater

Kommer til Panthers, der har NFLs bedste pass-catching RB i Christian McCaffrey og to rigtigt gode WR i Curtis Samuel og DJ Moore. Panthers har også fået en ny Head Coach fra College, så det bliver spænende hvad Teddy B kan i det system.  

Drew Bress

Resignede med Saints for 2 år. Dette er perfekt for alle hos Saints, men specielt for Alvin Kamara og Michael Thomas. Det er svært ikke at se Brees som en minimum top-5 QB igen i år.

QB Tabere

Jamies Winston

Lige nu har han intet hold, og det ser ikke ud til at han kommer til at være starter i 2020. Selv hvis han finder et hold, så bliver det ikke med de våben han havde hos Bucs i den forgangne sæson.

Cam Newton

Panthers gav Teddy Bridgewater en stor kontakt og sagde at Cam fik lov til at teste markedet for at finde et hold via trade. Kan han ikke det bliver han nok cuttet. Dette kan tyde på at han ikke er 100 % efter sin skade. Alt efter hvor han ender kan det være, at han ikke er en startende QB i 2020.

Marcus Mariota

Fik en kontrakt hurtigt med Las Vegas Raiders, på trods af at Derek Carr stadig er der. Modsat Mariota er Carr en meget præcis QB. Mariota får sikkert chancen for at kæmpe om starterpladsen, men det er ikke sikkert han vinder den. Det er lidt vildt at draft pick nr. 1 og 2 for bare 5 år siden, nu ikke er startere i NFL mere.

RB Vindere

Damien Williams

Chiefs beholder ham, og har ikke hente andre RBs ind. Lesean McCoy er også væk. Så lige nu er Damien deres RB, og for fantasy er dette super godt.

Kerryon Johnson

Der var mange rygter om at de ville hente en RB. Det kan stadig ske, men lige nu har Lions ikke trykket på knappen og derfor er Kerryon fortsat deres startende RB.

Jordan Howard

2 år, 10 milioner og Dolpins har ikke rigtigt andre RBs på holdet lige nu. Dolphins nye OC Chan Gailey er glad for at løbe bolden, og hans angreb plejer at være gode til det. Så lige nu kan Jordan Howard være en RB der kan have fantasy værdi.
Han er dog stadig ikke en RB jeg vil have. Jeg synes ikke han er god nok til at være en NFL RB, men at et hold trader for ham og et andet giver ham en relativ stor kontrakt for RB viser at nogen, synes han er det. Et problem er at han ikke griber bolden.

RB Tabere

Melvin Gordon

Gordon har ikke fået en kontrakt endnu, og der har ingen rigtige rygter været om ham. Det er et af problemerne for RBs i NFL lige nu: Holdene vil ikke betale dem store kontrakter.
Et andet problem for Gordon er at i årets draft kommer der mange gode RBs.

Devonte Feeman

En anden RB der ikke har et job. Han blev cuttet da Falcons ikke har råd længere.
Jeg tro ikke han får let ved at finde et starter job, da han har været meget skadet, så han kan ende med en et-årig kontrakt, hvor han skal bevise sig selv.
RB vindere lige nu kunne være en af de RBs Falcons stadig har tilbage, men det store spørgsmål er hvem der bliver deres starter, hvis de ikke henter en ind.

James White

Det er svært at finde en stor RB taber lige nu. Men der kommer sikkert én når Gordon får en kontrakt.
Men White er en taber da Brady er væk, og Brady elskede White, så der er spørgsmål omkring hans værdi med en anden QB.

WR Vindere

DJ Moore

At gå fra Kyle Allen til Teddy B kan kun være en forbedring. Curtis Samuel kommer nok også til vinde på det, men det ville have været bedre for hans værdi at Cam var deres QB.

Amari Cooper

Han fik en stor kontrak hos Cowboys, som også beholder Dak Prescott.
Så nu kan Cowboys forsætte med deres tre store offensive spillere, og det er godt for Cooper.

Terry McLaurin

Redskins prøvede at få Cooper, og det fik de ikke. De har heller ikke signed nogen anden WR, og de fik heller ikke Austin Hooper der tog til Cleveland.
Det betyder at Terry McLaurin stadig er WR nr. 1 hos Redskins

WR Tabere

Mike Evans og Chris Godwin

Winston kastede meget og tog chancer. Brady har slet ikke samme arm, og favoriserer primært korte og hurtige ruter, hvilket oftest går til RBs og TEs.

N´Keal Harry

Patriots valgte ham i 1. runde sidste år. Han startede ud med at blive skadet i training camp så han fik ikke meget spilletid sidste sæson og nu har Pats ikke en QB ud over sidste års rookie, Jarred Stidham, som de tog i fjerde runde. Det kan ikke være godt for en WR der missede næsten hele sit første år.

TY Hilton

Han var en hurtig WR der var god til at gå langt, men han er blevet ældre og været skadet en del, så han har mistet lidt af sin fart. Men at få Phillip Rivers som QB hjælper ikke, da vi så i sidst sæson at Rivers har svært ved at kaste bolden ned ad banen.

TE Vindere

Ian Thomas

Greg Olsen er væk, og Teddy B er kommet til. Bedre QB end Kyle Allen og ingen konkurrence på pladsen.
Det kan betyde at Ian Thomas får en chance for at være en god fantasy TE.

Jace Sternberger

Jimmy Graham er væk, Packers hentede ikke en TE ind, selvom der var rygter om det.
Sternberger blev valgt i tredje runde sidste år, og TE plejer at bruge et år eller to på at omstille sig helt i NFL.
Nu har han chancen, og Packers har ikke særlig mange andre våben i kastespillet end Davante Adams lige nu.

OJ Howard

Brady er kommet til. Winston kiggede primært efter sine WRs og Cameron Brate (Bucs anden tight end), men Brady har altid godt kunne lide at kaste til sin TE.
Det betyder at Howard har chancen for at vise hvorfor han blev valgt så højt i 1. runde for nogle år siden. Han har størrelsen og talentet.

TE tabere

Austin Hooper

Fik ikke en ny kontrakt med Falcons, da de ikke havde råd. Nu er han kommet til Browns. Ny QB og nyt system. Hooper var TE nr. 1 før han blev skadet sidste år, men det tror jeg ikke han kan komme tæt på at blive igen hos Browns, der har mange flere våben der skal holdes glade.

David Njoku

Når Hooper kommer til og jeg har ham som taber, så er det klart at Njoku (Browns anden tight end) også kommer til at være en taber. Han blev draftet højt og han har alle de fysiske forudsætninger for at blive en NFL TE, men han har bare ikke bevist det endnu.

Hunter Henry

Blev hos Chargers, da han fik et tag. Men Rivers er væk, og lige nu er Tyrod Taylor deres QB, og de fleste rygter siger de kommer drafte en QB. Hverkene Tua Tagovailoa eller Justin Herbert , der er de mest sandsynlige QBs til at være tilgængelige for Chargers i draften, er klar til at starte dag 1. De skal begge bruge lidt tid før de kan blive rigtige NFL QBs. Så denne sæson tror jeg kan blive lang for eventuelle Hunter Henry fantasy ejere.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister