Fantasy

NFL free agency, Fantasy vindere og tabere. AFC og NFC South.

AFC South

Atlanta Falcons

Vinder

Todd Gurley

Todd Gurley, hvem havde troet at Gurley skulle blive cuttet. Han koster stadig Rams mange penge i 2020, men han kommer spille for Falcons.
Jeg tror dette vil være godt for Gurley’s fantasy værdi, da Rams angreb ikke så godt ud i 2019. Jeg tror at med en 1 år kontrakt, vil Gurley få chancen for at løbe.

Taber

Devonte Freeman

D. Freeman blev cuttet og har ikke fundet et nyt hold, han kommer nok ikke være så relevant i fantasy i 2020.

New Orleans Saints

Vinder

Emmanuel Sanders

Sanders er hentet ind og det er første gang i meget lang tid at Drew Brees har fået en god WR nr 2. Der er ikke meget data, der viser, at en WR nr 2 kommer blive en succes i Saints angreb, dog jeg er sikker på at Sanders kan forsætte hvor han slap i 2019, og kan være en WR 2 eller 3 i fantasy.

Taber

Tre´Quan Smith

T. Smith han var Saints WR nr 2, men har aldrig bevist at han kan være en god fantasy WR. Han er en WR der kan lave store spil, der kan score mange point på få spil, men han har ikke været en stabil fantasy WR.

Tampa Bay Bucceneers

Vinder

Tom Brady

Tom Brady han bliver igen en fantasy relevant QB og kan sagtens være en top 10 QB.
Han kommer til et Bucs hold med super våben, M. Evans, C. Godwin, C. Brate og OJ Howard. Derudover har Bucs en af de bedste offensive trænere.

Så kom der også lige en Gronk oveni og Brady er nok super lykkelig over sit angreb, dog må man håbe deres OL bliver bedre, da Winston blev sacket 47 gange mod Brady’s 27 gange i New England.

Taber

Mike Evans/Chris Godwin

WR Evans og Godwin, alt efter hvad man går efter, kan begge være tabere. Evans kan blive taber fordi Brady ikke bare kaster bolden langt og op til en WR som Winston gjorde det, tilgengæld kan Evans vinde på at han er det store mål der kan score TD, og Bucs angreb kan score flere TD når QB ikke giver bolden væk så tit som Winston.
Godwin havde 15,5 yards per bold greben og det var det højeste af en WR med over 80 grebne bolde. Dette kommer nok ikke forsætte, da han havde 9 TDs og det kommer han nok ikke gå op i 2020. Han var WR nr 3 i yards, så alt i alt så er det svært at se ham gøre det samme som i 2019, men måske kommer han få flere bolde.

Opdateret

OJ Howard

Med Rob Gronk traden så er OJ Howard den helt store taber, han var nok allerede bag C Brate, da Howard ikke er den bedste til at blockere, og så taber han for mange bolde, og tit taber han dem op af, så de kan blive til Int.

Carolina Panthers

Vinder

Ian Thomas

Ny Head Coach, ny QB og en ny WR.
Christian McCaffery var RB nr 1 sidste år, så han kan ikke blive en vinder, men med det nye angreb er jeg sikker på at de vil forsætte med at løbe og give ham mange bolde i kaste spillet.
Ian Thomas må være vinderen, da Greg Olsen er væk. Teddy Bridgewater kommer kaste bolden, da deres forsvar ikke er godt, og en ny QB kommer tit kaste til de sikre mål, og der er RB og TE tit dem der for bolden meget.

Taber

DJ Moore og Curtis Samuel.

Igen er det svært at vide hvem der kommer tabe, da det er svært at vide hvad Matt Rhule vil gøre. Teddy B. som ny QB, er igen svært at vide, fordi han kun spillede i Saints 5 kampe sidste år. Der var han god til at kaste til Michael Thomas bolden meget, men det var reelt en meget stor kamp mod et utroligt ringe Tampa Bay hold og 4 gode kampe, hvor MT var WR nr 22, 11, 16 og 5, så ikke super WR 1 produktion. Teddys tid i Vikings er svært at sammenligne med da det var før hans knæ skade.
Jeg tror at Robby Anderson og Teddy B.’s tilgang til holdet, kommer til at skade både Curtis Samuel og DJ Moore

NFC South

Tennessee Titans

Vinder

Derrick Henry

Han kommer forsætte 1 år mere hos Titans.
Det var det bedste der kunne ske for Henry, Tannehill forsætter også, så alt i alt så kommer Henry nok forsætte sit 2019 fantasy år.
Dog er der måske problem med OL, da Jack Conklin har skiftet til Browns.

Taber

Corey Davis,

Ryan Tannehill er tilbage som QB, så forsætter AJ Brown med at være WR nr 1 hos Titans, Henry tilbage og Delanie Walker ud – så er Jonnu Smith nok bare den TE der overtager. OL har mistet lidt, men er stadig okay.
Corey Davis kommer ind i år 3, så der er muligheden for Davis tager det næste skridt, men han bliver nok ikke en WR jeg kommer til at have på mange af mine fantasy hold.

Houston Texans

Vinder

David Johnson

Den nok dårligste trade meget længe i NFL – Hopkins for David Johnson og et 2 runde valg.
Men David Johnson bliver en klar vinder, Carlos Hyde og Duke Johnson var tilsammen gode RB fantasy sidste år, hos Cardinals var han ikke i et system der fungerede for ham.
Jeg tror at han kommer få chancen for at være en “bellcow RB” hos Texans, og han kommer sikkert få bolden meget.

Taber

Deshaun Watson.

Af Hopkins traden kommer Watson til at blive en taber. De har hentet Brandin Cooks ind, så det hjælper lidt og det hjælper, at Will Fuller ikke behøver at være WR nr 1, for det regner jeg ikke med at han kunne klare.
Uden Hopkins kommer Watson miste noget fantasy værdi.

Jacksonville Jaguars

Vinder

Gardner Minshew

Foles blev traded væk, så lige nu er Minshew deres QB. Jeg tror ikke det er godt for Jaguars og regner også med at de enten drafter en QB, eller henter en Winston eller Cam Newton ind som QB. Indtil da, så er Minshew en startende QB i NFL, men jeg tror ikke han er en QB jeg ville drafte en normal fantasy liga, men i SuperFlex er han klart en mulighed.

Taber

Leonard Fournette

Han kan risikere at blive traded. Hele angrebet er nok alle tabere lige nu, men hvis modstanderens forsvar ikke skal være så opmærksom på kaste angrebet, vil de prøve at stoppe løbet og dette vil koste Fournette’s produktion.

Indianapolis Colts

Vinder

Marlon Mack

Colts hentede ikke nogen RB ind, og tradede deres 1 runde pick væk for Buckner. De har fået Rivers ind som QB og det er en opgradering fra Brissett , så modstanderne skal nu passe lidt mere på kaste angrebet end løbe angrebet.
Colts kommer nok drafte en RB, men da de ikke har et 1 runde pick, så kommer de nok ikke drafte en top RB højt.

Taber

TY Hilton

Han var en hurtig WR der var god til at gå langt, men han er blevet ældre og har været skadet en del, så han har mistet lidt af sin fart. Men at få Phillip Rivers som QB hjælper ikke, da vi så i sidst sæson at Rivers har svært ved at kaste bolden ned ad banen.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister