Fantasy

NFL free agency, Fantasy vindere og tabere. AFC og NFC North.

NFC North

Detroit Lions

Vinder

Matthew Stafford

Der var rygter om at de ville trade ham og der var rygter om at Marvin Jones ville være cut kandidat, men han blev. Hvis Stafford formår at holde sig skadefri, så kan han sagtens være en top 12 QB igen.

Taber

Kerryon Johnson

Kerryon, Lions hentede godt nok ikke nogen RB ind i FA, men der var mange rygter ud over deres OL blev dårligere og derfor tror jeg det kan skade Kerryon’s værdi. Vi må også se hvad Lions gør i draften.

Green Bay Packers

Vinder

Marquez Valdes-Scantling

MVS, da Packers ikke hentede nogen WR ind i FA, så er MVS stadig nr 2 på deres depth chart, så han kan have værdi i fantasy i år

Taber

Aaron Rodgers

Rodgers, Packers forstærkede deres OL, det er godt for deres angreb.
Men de cuttede Jimmy Graham og lod G Allison gå, de hentede ikke nogle WR ind.
Alt i alt er Packers våben til Rodgers jo næsten D Adams og ikke meget andet.

Minnesota Vikings

Vinder

Adam Thielen

Steffan Diggs blev traded og Adam Thielen er nu klart WR 1 og Cousins bedste våben.

Taber

Kirk Cousins

Cousins fik en ny kontrakt så der vinder han, men hans fantasy værdi går ned, da han mister sit bedste våben i Diggs.

Chicago Bears

Vinder

Nick Foles

Nick Foles og måske WR, Allen Robinson og A Miller er vinderne.
Bears tradede sig til Foles og tager en stor del af hans kontrakt, nu skal Foles så kæmpe med Trubisky om starter pladsen, hvis/når Foles vinder, så tror jeg det bliver godt for Robinson og Miller.

Taber

Mitch Trubisky

Mitch Trubisky, det kan gå hurtigt i NFL, for tre år siden betalte Bears alt for meget for at rykke en plads op i draften og tage Trubisky.
Som fantasy QB havde han nogle okay kampe, bl.a mod slutningen af sidste år. Nu ser det ud til at han mister sin starter plads.

AFC North

Cleveland Browns

Vinder

Baker Mayfield.

Forstærket OL, beholder K Hunt, Odell Beckham var skadet i 2019 men skulle være klart til 2020 og har hentet Austin Hooper. Vigtigst af alt, skiftet Head Coach.
Jeg tror Baker kan blive en top 10 fantasy QB i år. Hans våben er nogle af de bedste i NFL, hans OL er blevet bedre. Det kan blive rigtigt godt.

Taber

TE Austin Hooper og David Njuko.

Austin Hooper var TE nr 1 sidste år før han blev skadet, Browns har ikke brugt TE så meget, og så har de mange våben, jeg tror ikke Hooper kommer til at være en af de bedste fantasy TE i 2020.

David Njuko, ja det siger sig selv de henter en af de bedre TE ind på en meget stor kontrakt, så han skal spille anden violin på TE posten.

Baltimore Ravens

Vinder

Mark Andrews

Mark Andrews, de trader H Hurst væk som blev taget i 1 rd, nu er det 100% klart at Andrews er deres TE nr 1 for fremtiden.
Det var det nok også før.

Taber

Lamar Jackson og RB.

M. Yanda går på pension, som er en af de bedste OLs og guards i ligaen forsvinder og det kan gøre ondt, både på Lamar og RBs.

Pittburgh Steelers

Vinder

Erik Ebron

Erik Ebron kommer ind og bliver TE nr 1 med det samme, Big Ben har været glad for at kaste til TEs før, så Ebron kan blive en TE top 10 i år.

Taber

James Conner

James Conner mister en rigtig god OG, nemlig Ramon Foster, som gik på pension. Ud over det var James Connor ramt af en del skader og skuffede også på banen og havde få gode fantasy kampe. I 2021 vil han være FA og det kan betyde at Steelers enten kommer drafte en RB eller kommer til at bruge Jaylen Samuel og Benny Snell mere.

Cincinnati Bengals

Vinder

Joe Mixon

Joe Mixon, Bengals har intet rigtigt gjort angrebs mæssigt i FA, men de beholdte AJ Green. Det giver angrebet flere våben og gør at andre hold ikke bare kan gøre alt for at stoppe løbet.
Dog er der et lille minus ved Mixon, da han kan lave hold out for at få en ny kontrakt, så det skal man holde øje med.

Taber

Andy Dalton

Andy Dalton er ikke blevet traded og Bengals kommer 99% sikkert drafte Burrows med pick nr 1, så Dalton kommer miste sin starter plads.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister