Fantasy

NFL COMBINE – Del 1.

En artikel serie om Combine med Fantasy øjne!

Combine – hvad er det for noget?:

Combine er der hvor mange første gang ser de rookies der er på vej ind i NFL. Det er også nu vi begynder at se på hvilke Rookies vi kan forvente en masse af i den kommende sæson.

Rookies lige nu – før de er draftet viser sig frem her i Combine. Allerede nu så begynder mange fantasy spillere at gisne og planlægge hvem de skal drafte i den kommende sæson. Om det er ”redraft” ligaer (Vælger nye spillere hver sæson) eller ”Dynasty” ligaer (Her har du dine spillere år efter år og drafter Rookies hvert år). Combine tiltrækker nok mest Dynasty spillere, men som NFL nørd så er det så fedt at se hvilke spillere virkelig leverer varen.

Ud over Combine, så afholder hvert College også deres egen ”Pro Day” – deres egen Combine i trykke rammer – så der kan spillere eventuelt gøre deres resultater bedre hvis de flopper i Combine! Men nok om Combine nu – for nu skal vi til at se på spillere!

TIGHT ENDS:

Her i første artikel kommer jeg til at se på Tight Ends. Hver position får sin egen artikel – så de kommer i løbet af ugen!. Jeg kommer ikke ind på Oline og forsvarsspillere i denne omgang.

Dette års Tight Ends er ikke i samme kaliber som sidste års spillere, MEN at sige at der ikke er nogle potentielle gode spillere – er en stor fejl. Rookie TEs har det som regel det utroligt svært i de første par år, derfor bliver de sjældent taget i Redraft ligaer – men kan få rigtig stor værdi i dynasti ligaer.

Hvilke øvelser er vigtige for TEs?

#1 ”40 yards Dash” – Fart betyder en del for TEs efterhånden, derfor ser hold efter hvor hurtige de er på denne øvelse.

#2 ”The Broad Jump” – her ser holdene på deres ”burst” fra linien – altså hvor hurtige de er til at eksplodere fra linien og viser hvor god deres ”lower Body” styrke er, som kan vise noget om deres blokeringsevner.

#3 ”Bench Press” – altså bænkpres, så man kan se deres styrke, som er så vigtig for TEs.

#4 3 cone drill er også små vigtig for TEs, da det viser hvor hurtige de er til at ændre retning.

#5 ”Vertikal Jump” – viser hvor højt de kan hoppe.

Før årets Combine var de 2 mest hypede spiller på TE positionen Cole Kmet – Notre Dame, Hunter Bryant – Washington. Mon de så leverede?

Vindere:

1: Cole Kmet – Notre Dame

Han leverede en ganske fin workout. 4.70 i Dash var en af de bedste både i den vertikal og Broad jumps. Den eneste han var lidt langsom i var hans ”3 cone drill”. Men det ændrer slet ikke på at han stadig er nr. 1 TE i dette års draft. Han viste også ganske fine hænder i hans forskellige gribeøvelser!

2: Hunter Bryant – Washington

Han havde også en ganske fin workout. Han var langsommere end Kmet og hoppede ikke så godt som Kmet, men der hvor han gjorde et bedre indtryk var i 3 cone drill – meget bedre! Hans hænder og ruter så også nogenlunde ud – så jeg fastholder at indtrykket af ham som min 2 bedste TE i dette års draft selvom mange nok ikke er enige.

3: Steven Sullivan – LSU

Virkede på mig som en spiller som virkelig havde en god Combine. Jeg kan sagtens se at han kan blive en god fantasyspiller hvis han lander det rigtige sted. Han var utrolig langsom i 3 Cone, men var hurtigere en Kmet (4.66 var Sullivans tid) og næsten lige så gode resultater som Kmet i de forskellige hop! Det viser at han har helt sikkert evnen til at true forsvar ned af banen med hans gode hænder og ikke mindst hans størrelse! (6 fod 5 og 248 pund!)

4: Adam Trautman – Dayton:

Det er ikke trauman fra Rambo vi har med at gøre her, men en rigtig habil TE. Det kan godt være han ikke er hurtig ned af banen (4.80) – MEN 6.78 i 3 cone drill (kun 1 WR gjorde det bedre!!!!) gør at dette er en fantasy TE på de små og hurtige områder! Han var også en af de TEs der leverede til Senior Bowl, så jeg tror at dette er en af de fremtidige Fantasy tightends!

5: Charlie Taumoepeau – Portland State

Det kan godt være at han var en smule usynlig – men jeg synes han så god ud i alle gribeøvelser og havde en 7.00 tid i 3 cone drill og havde anden bedste hop i vertikal jump. Alle de ting opvejer en middel tid på 40 yard dash på 4.75. Jeg tror hvis han ender et kastevenligt hold – så kan han levere ganske fine fantasy point i fremtiden:

TE’s som lige skal nævnes:

Albert Okwuegbunam – Missouri. Lavede ikke så mange øvelser, men en vild hurtig tid på 40 yard dash på 4.49!! Brycen Hopkins – Purdue, bør også nævnes for ganske fine øvelser!

Tabere:

Thaddeus Moss – LSU

Det var en skam han skulle opereres – så han ikke kunne vise hvad han kan. – Han er ude 6-8 uger, men skulle være klar til draften!

Jared Pinkney – Vanderbilt

Efter et flot 2018 – så var han under Combine ikke specielt synlig og havde en rigtig dårlig 40 yard dash på 4.96 og han havde slet ikke en god Senior Bowl.

CJ O’Grady – Arkansas

En utrolig atletisk TE og skulle være en rigtig god “gribende” trussel ned af banen havde heller ikke den bedste tid på 4.81 og hvis han ikke forbedrer den tid – så vil han få det svært i NFL.

Mitchell Wilcox – South Florida

Før combine – havde han nok ikke den største fremtid i NFL, men da jeg sad og så TEs combine, leverede han simpelthen så ringe en indsats – mange har måske set, da han fik en bold i snotten, men det var en af de sidste øvelser, men før det havde jeg siddet og set nok – for manden kunne ikke gribe de fleste bolde – så hvis han blir draftet – er det KUN som blocker!!!!

Det var så mine tanker om årets Fantasy Tight Ends – næste artikel bliver om Quarterbacks! Men kom endelig med kommentarer her på siden eller på facebook! /Mvh Kim

KimNeuchChr

Jeg er 44 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister