Fantasy

NFL COMBINE Del 4.

En artikel serie om Combine med Fantasy øjne!

Combine – hvad er det for noget?:

Combine er der hvor mange første gang ser de rookies der er på vej ind i NFL. Det er også nu vi begynder at se på hvilke Rookies vi kan forvente en masse af i den kommende sæson.

Rookies lige nu – før de er draftet viser sig frem her i Combine. Allerede nu så begynder mange fantasy spillere at gisne og planlægge hvem de skal drafte i den kommende sæson. Om det er ”redraft” ligaer (Vælger nye spillere hver sæson) eller ”Dynasty” ligaer (Her har du dine spillere år efter år og drafter Rookies hvert år). Combine tiltrækker nok mest Dynasty spillere, men som NFL nørd så er det så fedt at se hvilke spillere virkelig leverer varen.

Ud over Combine, så afholder hvert College også deres egen ”Pro Day” – deres egen Combine i trykke rammer – så der kan spillere eventuelt gøre deres resultater bedre hvis de flopper i Combine! Men nok om Combine nu – for nu skal vi til at se på spillere!

Running backs

Dette er så den fjerde artikel om årets NFL combine, da vi igår så på Wide recievers – Der kunne jeg sagtens have skrevet mere! I var sikkert ikke enige om taberne, men jeg tror jeg har ca 15-16 WRs jeg kan vælge i de 2 første runder og være glad, så det var altså svær. Det bliver ikke meget nemmere her med running backs!

Hvilke øvelser er vigtige for running backs?

#1: Cone drills – “3 cone drill” og “shuttle drill” er ufattelig vigtig når man ser på deres bevægelse og hvor hurtige de er til at lave cuts og ændre deres retning.

#2: 40 yard dash – er også vigtig at se på hvor hurtige de er.

#3: Broad og Vertical jumps – er også vigtige for at se hvor eksplosive spilleren er.

#4: Pass catching drills – her kan vi se om RBen kan gribe bolde også – som er vigtig for at se om de kan være denne “3 down back” som kan det hele.

Vindere:

1: Jonathan Taylor, Wisconsin.

Jeg synes at denne spiller var denne Combines aller største vinder. Talentet er stort. Han var nr. 3 på min rangliste af RBs, MEN nu ånder han faktisk Swift og Dobbins i nakken – så med den rette klub, så kan han sagtens blive mit 1.01 valg i en rookiedraft! Så god synes jeg han er med denne combine!

2: Cam Akers, Florida State.

Han havde nogle rigtig fine tests – men jeg mangler lige den 3 cone drill! Men glæder mig til hans pro day! Han ser meget eksplosiv ud og kan helt sikkert være en af de store fantasy bæster, hvis den rette klub tager ham på dag 2 i draften. Hold øje med denne gut!

3: Clyde Edwards-Helaire – LSU.

Han er måske ikke den hurtigste – men hold nu op han så rigtig god ud i alle øvelser! Men endnu en spiller jeg riiiiigtig gerne vil se i 3 cone drill! Han er en rigtig pass catching RB plus han er eksplosiv. Han er også en RB forsvaret kommer til at have det svært ved at takle – så han bliver også en spændende fantasy RB!

4: D’Andre Swift – Georgia.

Nok den mest talentfulde RB på boardet. Han var ganske hurtig, og meget eksplosiv – men han målte ikke bedre end Jonathan Taylor, som overraskede mig. Så jeg kunne også have smidt ham ned som taber fordi der var andre der leverede bedre tider end ham. MEN når det så er sagt så er han efter min mening den bedste RB i år – og hvis han skulle lande i Houston, Tampa eller for den sags skyld i Chiefs – så vil jeg slikke mig om munden!

5: Joshua Kelley – UCLA.

En RB jeg egentlig ikke har i top 10 af mine running backs – men han kæmpede sig der op af efter denne Combine. Han overraskede mig og så ganske habil ud i de forskellige drills og endelig en der stillede op i 3 cone – og leverede varen. 6.95 og alt under 7.00 er virkelig virkelig godt! 4.49 i 40 yard dash! Ud over jeg har måtte gå tilbage og se lidt mere på film af manden så skulle han være en rigtig god knægt med god arbejdsmoral og skulle kunne udfylde rollen som en 3 down RB! Så hold øje med denne knægt!

Andre spillere vi skal holde øje med:

A.J. Dillon, Boston College – et ordenligt brød der løber hurtig og ser ganske eksplosiv ud skal vi holde øje med. Eno Benjamin, Arizona State løb måske lige langsomt nok 4.57 men en 3 cone drill under 7 og så ganske eksplosiv ud, vil jeg se nærmere på!

Tabere:

J.K Dobbins – Ohio State.

Ja jeg bliver nød til at sætte ham her – for han blev skadet i hans sidste kamp imod Clemson og stillede ikke op til andre øvelser end bænkpress. Så vi må vente til deres pro day. MEN når det så er sagt er han ikke ude af min top 3 backs – men nok mere nr. 3 end 2er……

Zack Moss – Utah.

Han var simpelthen for langsom. Det virkede ikke rigtigt for ham. Første tid på 40 yard dash lå på 4.72, men fik dog den ned på 4.65. Det er stadig alt for langsomt, og derfor bliver hans pro day rigtig vigtig, for han er stadig en top 10 RB i år!

Note:

Ellers kan man sige at alle running backs der løb under 4.60 var en taber i dette års combine for det er sjældent at en RB over 4.60 bliver til det helt store! De vil i hvert fald få det svært!

Det var så mine tanker fra Combine 2020! Denne årgang er virkelig helt fantastisk og hvis du er i en dynasti liga – glæd dig til din rookie draft, for jeg vil sige at der er talenter nok i de første 2 runder til at slikke sig om munden!!! Men hvis i har nogle kommentarer eller bare gerne vil diskutere rookies så skriv her på siden eller på facebook! GOD DRAFT DERUDE /mvh Kim.

KimNeuchChr

Jeg er 44 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister