Fantasy

NFL COMBINE Del 3

En artikel serie om Combine med Fantasy øjne!

Combine – hvad er det for noget?:

Combine er der hvor mange første gang ser de rookies der er på vej ind i NFL. Det er også nu vi begynder at se på hvilke Rookies vi kan forvente en masse af i den kommende sæson.

Rookies lige nu – før de er draftet viser sig frem her i Combine. Allerede nu så begynder mange fantasy spillere at gisne og planlægge hvem de skal drafte i den kommende sæson. Om det er ”redraft” ligaer (Vælger nye spillere hver sæson) eller ”Dynasty” ligaer (Her har du dine spillere år efter år og drafter Rookies hvert år). Combine tiltrækker nok mest Dynasty spillere, men som NFL nørd så er det så fedt at se hvilke spillere virkelig leverer varen.

Ud over Combine, så afholder hvert College også deres egen ”Pro Day” – deres egen Combine i trykke rammer – så der kan spillere eventuelt gøre deres resultater bedre hvis de flopper i Combine! Men nok om Combine nu – for nu skal vi til at se på spillere!

Wide receivers

Dette er så den tredie artikel om årets NFL combine, da vi igår så på Quarterbacks – og jeg håber at i kunne bruge det til noget! Der var sikkert nogle navne som I ikke var enige i – men så håber jeg bare på en god debat!

Dette års gruppe af Wide receivere er KÆMPE stor! Jamen der er såååå mange at tage fat i. Ja faktisk lidt for mange til jeg kan have dem med i artiklen, MEN det skal jo handle om WRs der kan komme til at blive fantasy monstre uden at se på hvor de lander – derfor vil jeg prøve at holde mig nede på 5 spillere som vi skal holde øje med!

Hvilke øvelser er vigtigst for Wide receivere?

#1: Uden tvivl er det 40 yard dash vi alle ser frem til når Wide receiverne skal til at vise sig frem på Combine – farten øger alles værdi og specielt her!

#2: “Vertikal Jump” – hvor højt kan de hoppe er også en vigtig information for trænerne om de kan hoppe højere end Cornerbacks, specielt på “fade” ruter og i Endzone!

#3: “3 cone drill” Det er egentlig mere til RBs, men jeg synes den er rigtig god til at sige om den WR er god som SLOT WR og viser noget om retningskift!

#4: “Broad Jump”. Den giver os et lille hint om hvor eksplosiv widerecieveren er når han kan springe langt.

#5: Route running. Den giver lidt sig selv – de skal kunne løbe lidt andet end bare ligeud, selvom DJ Metcalf landede perfekt i Seattle!

Vindere:

Jerry Jeudy – Alabama

Jamen jeg var så høj på ham inden combine og ja – han leverede varen… Øj jeg synes han ser god ud i alle parametre! Han kommer til at levere fantasy point fra dag 1 tror jeg – selvom WRs ofte har brug for tilvænning, men hans talent er så vildt! Jeg tror at han er en spiller for fremtidens fantasy spillere!

Cee Dee Lamb – Oklahoma

Whau hvis ikke Lamb er lige så god som Judy, så er det meget tæt synes jeg. Jeg tror Jeudy har en lille fordel, men stor er den ikke. Igen en spiller der ser god ud i alle parametre og lækre fødder! Selv Judy måtte liiiige give ham hånden! Her har vi også med en spiller det med det samme i rette omgivelser kan give masser af fantasy point med det samme!

Henry Ruggs III – Alabama

Judys holdkammerat – den hurtigste på 40 yard dash og han var stadig pænt skuffet over sin præstation. Ruggs leverede også ganske fine prøver i “drills” men jeg var faktisk imponeret i alt hvad han lavede. Han er et atletisk flot eksemplar – som jeg tror virklig kan levere varen i fremtidens NFL. Igen hvis han lander et sted med en QB der har en kongearm, så bliver han i den grad en klasse fantasy spiller.

Justin Jefferson – LSU

Jefferson var måske ikke en af mine favoritter til at starte med – de kampe jeg så med LSU, så virkede han ikke som den aller hurtigste, men det fik han lavet om til combine. Hans ruter så rigtig flotte ud og jeg er på nippet til at sige han nok skal blive valgt i første runde… Meeeeen jeg tror at han nok skal blive en ganske habil fantasy WR!

Denzel Mims – Baylor

Who? Ej havde nok ham som en 14 til 18 rank i min WR Ranking – men efter en god Senior Bowl og en super combine er han rykket en del op af min liste. hans tider var supergode – ja nogle af de bedste både i 3 cone på 6.66 og 4.38 på 40 yard. Hoppede godt og så skarp ud i sine ruter! Han er nok en af mine favoritter til at overraske i dette års draft og fantasy!

Andre spillere jeg bliver NØD til at nævne!!!

Chase Claypool , Notre Dame – ja der kunne ikke blive plads til ham, da jeg kunne kun have en top 5. Men den store gut leverede også rigtig gode drills! Så han hopper også op af listen. Donovan Peoples-Jones, Michigan – viste nogle helt fabelagtige skills på sine hop og derfor ligner han en rigtig god eksplosiv WR. Michael Pittman, USC. Allround WR. En rigtig atletisk WR. K.J. Osborn, Miami. Nok årets største allround spiller. Flotte tal og habile ruter.

Tabere:

Laviska Shenault – Colorado

Han var nok ikke 100 % til denne combine, men valgte at deltage i 40 yard dash og fik en tid på 4.58. Ikke specielt godt – så mon ikke han tager en tur når Colorado holder Pro day – men det gør ham en af taberne i denne combine. MEN rent fantasy syn, så tror jeg nok han kommer til at blive en faktor i fremtiden

Tee Higgins – Clemson

Ja vi var klar til hans 40 yard dash, men han ændrede fuldstændig sit program til at slet ikke deltage i nogle prøver, så han må ses som en taber når de andre top WRs leverede. Så den 13 Marts må vi se ham i Clemsons pro day. Hvis han leverer varen denne dag skal hans fantasy værdi sikkert stige igen – det er sikkert, da talentet er der!

Jalen Reagor – TCU

Ja nu begynder det at blive lidt navlepilleri, for Reagor leverede faktisk ok tid på 40 yard dash på 4.47 – men ville have en tid på 4.30! Jamen han leverede også dagens bedste broad jump og hoppede ganske højt, MEN hans cone drills så meget langsomme ud og så slet ikke så mobil ud som jeg havde forventet. Men ellers så han god ud. Men lidt navlepilleri – så forventede jeg mere af ham – men jeg tror han stadig er top 5 WR i denne klasse når det kommer til stykket!

Ja det var så mine tanker for denne gang – ja taberne er i nok ikke enige om men giv mig en kommentar og lad os få en debat på siden her eller på facebook. /Mvh Kim

KimNeuchChr

Jeg er 44 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister