Fantasy

NFL COMBINE Del 2.

En artikel serie om Combine med Fantasy øjne!

Combine – hvad er det for noget?:

Combine er der hvor mange første gang ser de rookies der er på vej ind i NFL. Det er også nu vi begynder at se på hvilke Rookies vi kan forvente en masse af i den kommende sæson.

Rookies lige nu – før de er draftet viser sig frem her i Combine. Allerede nu så begynder mange fantasy spillere at gisne og planlægge hvem de skal drafte i den kommende sæson. Om det er ”redraft” ligaer (Vælger nye spillere hver sæson) eller ”Dynasty” ligaer (Her har du dine spillere år efter år og drafter Rookies hvert år). Combine tiltrækker nok mest Dynasty spillere, men som NFL nørd så er det så fedt at se hvilke spillere virkelig leverer varen.

Ud over Combine, så afholder hvert College også deres egen ”Pro Day” – deres egen Combine i trykke rammer – så der kan spillere eventuelt gøre deres resultater bedre hvis de flopper i Combine! Men nok om Combine nu – for nu skal vi til at se på spillere!

Quarterbacks

Dette er så den anden artikel om årets NFL combine, da vi igår så på Tight Ends – og jeg håber i fik lidt ud af det! Der var sikkert nogle navne som I ikke var enige i – men så håber jeg bare på en god debat!

Quarterbacks er efter min mening ikke den position der er fedest at følge med i Combine, nok fordi ofte holder de helt store QBs sig fra at skulle levere denne dag. Men alligevel så er den jo vigtig at følge med i, da de jo er fremtidens største stjerner!

Hvilke øvelser er vigtigst for Quarterbacks?

#1: Interview! Her er det at de virkelig skal vise varen overfor klubberne. De skal udvise modenhed, kunne svare på forskellige spilkald osv.

#2: 40 yard dash. Her kan vi se hvor hurtige de er!

#3: Generelle kasteøvelser – Her kan de vise deres kasteevner – men de kender ikke rigtig deres WRs, så mange top QBs vælger disse øvelser fra, da de kan ødelægge deres draftværdi!

Før årets Combine var Joe Burrow – LSU og Tua Tagovailoa fra Alabama – Men er de på listen? Mon ikke? Det tror jeg nok!!!

Vindere:

Joe Burrow – LSU

Tja han leverede i den grad på sit interview – Bengals og alle de andre der også interviewede ham var helt oppe at ringe. Sikke en hype han gir NFL, og jeg tror uanset Burrow måske er et andet talent en Tua – så skal han nok til at score godt med point i din fantasy liga – selvom det nok bliver i Bengals han skal levere!!!

Tua Tagovailoa – Alabama

En ting var sikkert før denne sæson var at ”tank for Tua” var i alles øre og mund! Talentet var så stort at alle hold ville have fat i ham! MEN, så kom den forfærdelige skade, samt at Burrow leverede den bedste College QB sæson nogensinde! Når alt det så er sagt så fik vi at vide til combine at hans skade er helet fint og er helt klar! Så selvom han ikke deltog i nogen øvelser – så må vi sige at hans værdi er steget igen og han er klar til at få mange fantasy point til dit hold – ihvertfald i fremtiden!

Justin Herbert – Oregon

Justin Herbert kunne have været i NFL allerede nu – men han ønskede at tage et år mere på College – om det var en god beslutning eller ej det må vi jo se. For hans værdi faldt, da han ikke havde en så god sæson som sidste år. Der var også forskellige tvivlsomme rygter om hans lederskabs evner osv.  Men til denne Combine leverede han faktisk varen. Jeg har altid været lidt til Herbert – ihvertfald i sidste sæson – men også nu selvom en knap så god sæson! Han så rigtig god ud i alle kasteøvelser og ramte ganske godt på alle kast – specielt på de dybe! Han leverede også gode tal på 40 yard dash, Broad og Vertikal hop! Så jeg tror at Herbert nok skal blive en god fantasy spiller – hvis han lander det rigtige sted!

Jordan Love – Utah State

Love er en spiller jeg umiddelbart ikke havde den store fidus til – hverken til NFL eller combine – men han leverede faktisk en god indsats! I alle øvelser så han ganske stabil ud og der hvor jeg virkelig fik ændret mit syn på ham var hans kastespil. Han havde i college en del interceptions, MEN der var ikke de store drops fra WRs eller fesne kast, så jeg tror med en god vilje og et godt sted hvor han kan lære lidt det første år – så forvent nok ikke at det giver afkast i det første år med LOVE!

Spillere der bør nævnes lidt:

Jalen Hurts – Oklahoma – er en atletisk QB, som ikke leverede under Senior Bowl efter min mening. Men rygter om flotte interviews og ganske habile kasteøvelser, gør at der nok er nogen der vil tage chancen på ham i 2 runde, men fantasy point blir det nok ikke til med det samme.

Steven Montez, Colorado – En ret så stor QB med masser af fart og leverede fine øvelser – men han skal være heldig at finde det rigtige sted!

Tabere:

Jacob Eason, Washington

Desværre for Jacob Eason så går der masser af rygter om hans interviews om at det var lidt for meget og var helt for selvsikker og de kan virkelig ødelægge ens draft værdi. Jeg synes nu ikke Eason leverede en så ringe indsats på hans kasteøvelser, men hans målbare øvelser lå ikke i toppen og var ret langsom i 40 yard dash. Men alt de kan jo ændre sig med at han lander et godt sted og lærer godt fra en erfaren spiller – men fantasy spiller bliver han nok ikke lige med det samme.

Jake Fromm, Georgia

Jake Fromm en af de QBs der også er blevet snakket om op til combine skulle levere varen, da han ikke havde haft den bedste sæson i College. Så der var lagt op i kakkelovnen til at der virkelig skulle leveres. MEN det udeblev – den langsomste QB i år! Hans kasteøvelser var ikke dårlig, men han imponerede absolut ikke. Specielt hans dybe kast var ikke gode og det trækker i den grad ned. Jeg er bange for at Fromm falder langt ned og slet ikke får nogen fantasyværdi…. måske i Dynasty, meeeen….. Det håbede jeg også for Ryan Finley og hvordan gik det!!!!

Det var så mine tanker om årets Fantasy QBs – næste artikel bliver om Widerecievere! Men kom endelig med kommentarer her på siden eller på facebook! /Mvh Kim

KimNeuchChr

Jeg er 44 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister