Fantasy

Mock Draft

Der er kun 29 dage til at Chicago Bears tager imod Green Bay Packers på Soldier Field og vi tager derfor hul på dette års første mock draft! En mock draft er en simulering af en rigtig fantasy draft, hvor man kan få afprøvet nogle forskellige draft strategier og det er lige præcis hvad vi vil gøre i dag.
Vi vil tage udgangspunkt i en running back tung strategi, hvor man ofte tager running backs tidligt, og ofte 3 running backs i de første fire runder af draften. Hvis du vil vide mere om denne strategi, så kan du læse alt om den her.

Pick 1.03
Saquon Barkley, RB, NYG (1,307 rushing yards – 721 receiving yard, 15 TDs og 294,8 FP)
Sidste års rookie of the year, Saquon Barkley, bliver mit første pick i dette års draft. I langt de fleste drafts bliver han valgt som det allerførste pick, så jeg er utrolig glad for at få ham ved 1.03.
NY Giants har mistet en stor profil i Odell Beckham Jr. og de har ikke hentet det store ind for at erstatte ham. De har fået ind Golden Tate som højst sandsynligt misser de første 4 kampe pga. karantæne og deres anden bedste wide receiver er Sterling Shepard som blev WR29 sidste år. Giants har dog fået nogle forstærkninger på den offensive linje i form af right guard Kevin Zeitler og right tackle Mike Remmers, hvilket giver ham bedre arbejdsbetingelser end han havde sidste sæson.
ADP: 1.01

Pick 2.10
Melvin Gordon, RB, LAC (885 rushing yards – 490 receiving yards – 14 TDs og 225,5 FP).
Mit andet pick i draften blev til Melvin Gordon. En spiller der formåede at blive RB6 trods af at han kun spillede 12 kampe sidste år. Årsagen til at han faldt hele vejen ned til mig sent i anden runde er på grund af hans kontraktsituation. Han er ikke mødt ind til holdets træningslejr og forlanger en bedre kontrakt end han har fået tilbudt. Det er nøjagtig samme situation som Le’Veon Bell og Steelers var i sidste år, hvor Bell sad ude hele sæsonen men jeg satser på at Melvin Gordon og Chargers løser det inden sæsonstart.
Det er ikke uden risiko at tage ham i anden runde af draften idet han sagtens kunne side ude hele sæsonen ligesom Bell gjorde, men for at vinde en fantasy football liga er man nogle gange nødt til at satse! Hvis du vil spille sikkert, så kan du også få running back Aaron Jones i dette leje.
ADP: 2.10

Pick 3.03
T.Y Hilton, WR, IND (1,270 receiving yards – 6 TDs og 163 FP)
Mit tredje pick i draften blev til min første wide receiver, T.Y Hilton. Hilton og Andrew Luck går deres ottende sæson sammen i møde og deres kemi er en af de bedste i ligaen. IND Colts har fået lidt flere våben i offensiven i Devin Funchess og rookie Parris Campbell som kan måske tage noget af opmærksomheden væk fra Hilton men jeg regner med endnu en stærk sæson af Hilton og krydser fingre for flere TDs!
ADP: 3.03

Pick 4.10
Sony Michel, RB, NE
(931 rushing yards – 50 receiving yards – 6 TDs og 132.1 FP)
Mit fjerde pick i draften blev endnu en running back, Sony Michel. Sony var plaget af en skade i knæet hele sidste sæson og sad ude et par kampe, men det sidste nye fra Patriots camp er at de har startet ham op stille og roligt, og tager ingen chancer med ham i træningslejren. Sony havde nogle rigtig gode playoff kampe sidste år hvor han løb for 336 yards og scorede 6 touchdowns. Hvis han bare nogenlunde fortsætter den samme stime, så tror jeg han kunne få et rigtig godt år med 12-14 TDs og 1000+ yards.
ADP: 4.08

Pick 5.03
Tyler Lockett, WR, SEA
(965 receiving yards – 69 rushing yards – 10 TDs og 165.4 FP)
Efter at have valgt 3 running backs i de første fire runder så vil jeg gerne tilføje en wide receiver, en der går direkte i min startopstilling. Tyler Lockett havde en rigtig fin sidste sæson hvor han blev WR11 over hele året. Han havde sit bedste år i ligaen siden han blev draftet i 2015, og det der har imponeret mig mest, er at han har formået at gøre det med kun 71 kastede bolde til sig (targets), hvor han har grebet bolden 57 gange (receptions).

    Targets Receptions Receiving Yards TD FP
WR9 JuJu Schmith-Schuster 166 111 1426 7 185.9
WR10 Robert
Woods
130 86 1219 6 179.6
WR11 Tyler
Lockett
71 57 965 10 165.4
WR12 Stefon
Diggs
150 102 1021 9 164.3
WR12 Brandin
Cooks
117 80 1204 5 163.2

*Statistikker hentet fra www.fantasydata.com
Hvis man kigger på ovenstående tabel, så kan man klart se at Lockett er bleven kastet til en del mindre end wide receiverne omkring ham, og jeg tror han bliver kastet til noget mere i år.
ADP: 5.01

Pick 6.10
Tarik Cohen, RB, CHI
(444 rushing yards – 725 receiving yards – 8 TDs og 162,9 FP)
Mit sjette pick blev running back Tarik Cohen. Tarik Cohen havde en ganske fin sæson sidste år hvor han primært blev brugt til kastespillet. Sidste år sluttede han af som RB17 og det vil ikke komme bag på mig hvis han får lidt mindre at arbejde med denne her sæson. Chicago Bears har draftet en rookie David Montgomery og hentet Mike Davis fra Seahawks som erstatter den tidligere running back Jordan Howard, og det ville ikke overraske hvis de tager boldberøringer fra Cohen. Trods det, så er Cohen en ganske fin flex spiller og en backup til de øvrige running backs jeg har draftet.
ADP: 6.10

Pick 7.03
Miles Sanders, RB, PHI
(Rookie)
I starten af syvende runde draftede jeg rookie running back Miles Sanders. En af de største huller hos Philadelphia Eagles har helt klart været på running back positionen, så de har derfor draftet Sanders og hentet Jordan Howard. Jeg er ikke den største Jordan Howard fan, og spår dermed at Sanders bliver deres foretrukne runningback tidligt inde i sæsonen.
ADP: 7.09

Pick 8.10
Russel Wilson, QB, SEA
(3,448 kastede yards – 376 rushing yards – 35 TDs og 298,4 FP)
I ottende runde fik jeg så draftet min quarterback for sæsonen. Det blev så til Seattle Seahawks Russell Wilson. Han har fået en ny kæmpekontrakt og skal ud at vise at han er det værd. Hans trofaste wide receiver Doug Baldwin har formentlig stoppet karrieren, og derfor har Seahawks været ude og draftet wide receiver DK Metcalf. Desuden må man ikke glemme at Wilson kan selv flytte bolden frem ad banen!
ADP: 8.03

Pick 9.03
David Njoku, TE, CLE
(639 receiving yards – 4 TDs og 87,9 FP)
Mit niende pick blev tight-end David Njoku. Normalt så drafter jeg altid en TE forholdsvis tidligt idet der er ikke mange klassespillere på den position. Jeg er dog fint tilfreds med Cleveland Browns spilleren David Njoku. Browns har forstærket sin offensiv og har hentet Odell Beckham Jr. og jeg tror det kommer til at gavne Njoku. Der er mindre opmærksomhed på Njoku, idet modstanderen skal fokusere på Odell og Jarvis Landry, hvilket skulle frigive Njoku noget mere, og især i endzonen!
ADP: 8.10

Pick 10.10
Dede Westbrook, WR, JAC
(717 receiving yards – 5 TDs og 107,5 FP)
Det tiende pick blev wide receiveren Dede Westbrook. På dette tidspunkt i draften er det ved at være lidt svært at finde spillere der kan gøre en forskel på dit hold. Jeg tog den bedste wide receiver på et Jacksonville Jaguars hold der har fået en ny og bedre QB i Nick Foles.
ADP: 10.04

Pick 11.03
Emmanuel Sanders, WR, DEN
(868 receiving yards – 53 rushing yards – 5 TDs og 127,2 FP)
Mit ellevte pick i draften er wide receiveren Emmanuel Sanders. Sanders fik en grim skade sidste år som han er ved at komme sig over og den sidste melding fra Broncos lejren er at de er ved at stille og roligt få ham kørt i gang igen. Broncos har også fået en ny QB i Joe Flacco, så jeg er spændt på at se hvad han kan gøre med Sanders.
ADP: 10.11

Pick 12.10
Donte Moncrief, WR, PIT
(668 receiving yards – 3 TDS og 82,8 FP)
Mit tolvte pick i draften blev wide receiveren Donte Moncrief. Moncrief har skiftet hold og spiller nu for Pittsburgh Steelers. Det sidste nyt fra Steelers lejren er at Moncrief er foran James Washington i wide receiverrækkefølgen og starter derfor ved siden af JuJu. Steelers er et af de hold der kaster bolden allermest og efter Antonio Brown er skiftet til Oakland Raiders, så er der lige pludselig en del kastede bolde der skal til andre receivers (targets).
ADP: 11.08

Pick 13.03
Justin Jackson, RB, LAC (206 rushing yards – 135 receiving yards – 2 TDs og 46,1 FP)
Mit trettende pick i årets draft blev running back Justin Jackson. Det eneste der gør ham relevant er hvis Melvin Gordon og Chargers ikke bliver enige om Gordons kontrakt. Jeg ser mere værdi i at tage Justin Jackson her end Austin Ekeler i ottende runde.
ADP: 13.09

Pick 14.10
Philadelphia Eagles, DEF

Det bedste forsvar tilbage på boardet var Philadelphia Eagles. Er fint tilfreds med mit forsvar, men jeg anbefaler stærkt at man er aktiv på waiver wire da det ofte findes bedre match ups der.
Pick 15.01

Pick 15.03
Dan Bailey, K,
Mit sidste pick i draften blev kicker Dan Bailey. Lige som med DEF så anbefaler jeg stærkt at man er aktiv på waiver wire idet det kan være svært at forudse deres præstation. Der er kun en håndfuld kickers jeg ville kunne stole på hver uge, og de var desværre taget tidligere i draften.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister