Fantasy

Mock Draft : Zero-RB

I denne uges udgave af mock draften, vil vi kigge på ”zero running back” – strategien. Strategien går ud på at man ikke drafter en running back tidligt i draften, oftest i de første 2-3 runder af din draft. Du kan læse mere om ”zero running back” – strategien her

12 hold- Standard (non-ppr) format

Pick 1.11

Michael Thomas, WR , NOS (1,405 receiving yards – 9 TDs og 190 FP)

Mit første pick I draften blev Michael Thomas, wide receiver for New Orleans Saints. Han blev draftet af Saints i 2016 og har igennem alle sine 3 sæsoner været en top-10 fantasy wide receiver. Jeg ser ingen grund for at dette ændres og regner med en god sæson fra ham. Han har skrevet under en 5-årig kæmpe kontrakt med Saints, og er i dag den bedst betalte wide receiver i ligaen, så han skal ud og bevise at han er det værd. Thomas griber bolde fra ingen andre end Drew Brees, som kastede for 4,000 yards og 32 touchdowns sidste år, og er helt klart Saints bedste receiver.

ADP: 2.01

Pick 2.02

Tyreek Hill, WR, KCC (1,479 receiving yards – 151 rushing yards – 13 TDs og 241 FP)

Mit andet pick i draften blev Tyreek Hill, wide receiver for Kansas City Chiefs. Tyreek Hill havde hans bedste sæson siden han blev draftet i 2016, og blev den bedste fantasy wide receiver sidste sæson.  Hill har haft nogen problemer uden for banen, hvor han angiveligt skulle have brækket sin søns arm, men både politiet og NFL har ikke fundet beviser for at det var ham, så ingen karantæne til Hill. Hans quarterback er Patrick Mahomes, som var QB1 sidste år, og jeg regner med endnu en god sæson fra både Mahomes og Hill.

ADP: 2.03

Pick 3.11

Marlon Mack, RB, IND (908 rushing yards – 103 receiving yards – 10 TDs og 161,1 FP)

Mit tredje pick i draften blev Marlon Mack, running back for Indianapolis Colts.  Marlon Mack havde en ganske fin sæson sidste år hvor han sluttede af som RB19, trods en skade hvilket betød kun 12 kampe til Mack. Colts har ikke draftet en running back i år, så Marlon Mack er helt klart deres bedste running back. Det sidste nye fra Colts lejren er, at de vil gerne involvere Mack lidt mere i kastespillet og jeg ser rigtig god værdi i Marlon Mack her i slutningen af tredje runde og hvis han kan holde sig skadefri så kan jeg sagtens se ham slutte som en top 10 running back i år.

ADP: 3.02

Pick 4.02

Keenan Allen, WR, LAC (1,196 receiving yards – 75 rushing yards – 6 TDs og 163,1 FP)

Mit fjerde pick i draften blev Keenan Allen, wide receiver for Los Angeles Chargers.  Keenan Allen endte som WR14 sidste sæson, hvor han for tredje gang i karrieren fik over 1,000 + yards.  Han er en af de bedste i ligaen til at løbe ruter, hvor ham og quarterback Philip Rivers har fået bygget en god kemi mellem sig. Det der ødelægger lidt for Allen, er at Chargers har fået tight end Hunter Henry tilbage fra skade, samt at Mike Williams nok får en større rolle i år.

ADP: 3.05

Pick 5.11

Derrius Guice, RB, WAS (skadet hele sidste sæson)

Mit femte pick i draften blev til Derrius Guice, running back for Washington Redskins. Derrius Guice blev draftet i anden runde af sidste års NFL-draft, men en grim skade holdt ham ude hele sidste sæson. Guice er en rigtig spændende running back, og jeg glæder mig til at se ham spille i NFL. Han kommer til at starte stille og roligt op bag running back Adrian Peterson men et par uger ind i sæsonen, så tror jeg at han kommer til at være starter for Redskins, og kan se ham slutte af som en RB2.

ADP: 6.03

Pick 6.02

DJ Moore, WR, CAR (788 receiving yards – 172 rushing yards – 2 TDS og 102 FP)

Mit sjette pick I draften blev til DJ Moore, wide receiver for Carolina Panthers. DJ Moore havde en fin rookie sæson sidste år, hvor det blev til mange receiving yards men et skuffende antal touchdowns (2). Moore starter sæsonen som Panthers bedste wide receiver, og det ville ikke overraske mig hvis han kunne komme oppe over 1000+ yards og blive en mere farlig trussel i end zone hvilket gerne skulle give nogle flere touchdowns end sidste år!

ADP: 6.03

Pick 7.11

Carson Wentz, QB, PHI (3,074 passing yards – 93 rushing yards – 21 TDs og 192,7 FP)

Mit syvende pick i draften blev til Carson Wentz, quarterback for Philadelphia Eagles. Carson Wentz endte som QB23 sidste år men det skyldes at han var ude i et par kampe pga. rygskader, samt at han var ikke helt på toppen i de kampe han fik spillet. Eagles har givet Wentz en kæmpe kontrakt, så de er umiddelbart ikke bange for hans skade og det sidste nyt fra Eagles lejr er at han skulle være helt tilbage og klar til sæsonstart. Eagles har fået draftet rookie wide receiver JJ. Arcega-Whiteside i anden runde, samt fået tradet sig til DeSean Jackson.  Wentz har utrolig mange gode offensive våben omkring sig samt en af de bedste offensive linjer i ligaen til at beskytte sig, så jeg tror det bliver en rigtig god sæson for Wentz og Eagles.

ADP: 7.08

Pick 8.02

Kareem Hunt, RB, CLE (824 rushing yards – 378 receiving yards – 14 TDs og 204,2 FP)

Mit ottende pick i draften blev til Kareem Hunt, running back for Cleveland Browns. Kareem Hunt havde en helt vanvittig start på sidste sæson med Kansas City Chiefs, hvor han i 11 kampe scorede 14 touchdowns, men en voldsepisode uden for banen fik sat en stopper på hans sæson. Chiefs fik fyret Hunt efter en videoovervågning af voldsepisoden blev offentliggjort. Cleveland Browns kom ind i billedet og gav ham et års kontrakt, hvor han har karantæne i de første 8 kampe. Jeg regner ikke med at han kommer og tager Nick Chubbs plads, men han kan blive en god backup/flex spiller de sidste par uger af fantasy fodboldsæsonen.

ADP: 8.03

Pick 9.11

N’Keal Harry, WR, NEP (Første runde rookie wide receiver)

Mit niende pick i draften blev til N’Keal Harry, wide receiver for New England Patriots. N’Keal Harry blev taget med det sidste pick i første runde af årets draft af Patriots, som ikke har den største dybde på wide receiver positionen. Harry har ikke haft den bedste start på træningslejren grundet skader, og der er rapporter om at han dropper bolde og træner med ”andet holdet”. Man må bare ikke glemme at han har den bedste quarterback i NFL’s historie der kaster til ham i Tom Brady, så han er landet et utroligt godt sted og jeg er ikke i tvivl om at de nok skal få ham kørt godt ind.

ADP: 9.10

Pick 10.02

DK Metcalf, WR, SEA (Anden runde rookie wide receiver)

Mit tiende pick i draften blev til DK Metcalf, wide receiver for Seattle Seahawks. DK Metcalf blev taget i anden runde i draften af Seahawks, hvor Seahawks var nødt til at finde en erstatning for Doug Baldwin. DK Metcalf er en stor fysisk wide receiver og utrolig god i luften, men har problemer ved retningsskift og at løbe forskellige ruter. Han er dog landet i en god offensiv men en god quarterback, Russell Wilson, som ikke er bange for at kaste bolden langt og højt, og der vil DK Metcalfs fysik og højde komme godt ind. Han kommer til at være farlig i end zonen og jeg tror vi får at se en del touchdowns fra ham i år.

ADP: 10.01

Pick 11.11

Anthony Miller, WR, CHI (423 receiving yards – 26 rushing yards – 7 TDs og 87,2 FP)

Mit ellevte pick i draften blev til Anthony Miller, wide receiver for Chicago Bears. Anthony Miller havde en fin rookie sæson sidste år, og var den wide receiver der scorede flest touchdowns (7) for Bears. Miller havde en skulderskade der plagede ham store dele af sidste sæson, og blev opereret for det i januar måned, og sidste nyt fra Bears lejr er at skulderen er god igen og han burde være endnu stærkere tilbage i år.

ADP: 11.07

Pick 12.02

Matt Breida, RB, SFO (814 rushing yards – 261 receiving yards – 5 TDs og 135,5 FP)

Mit tolvte pick i draften blev til Matt Breida, running back for San Francisco 49ers. Matt Breida endte som RB24 sidste sæson, og der er muligheder for at han kunne gøre det igen i år, idet Jerick McKinnon er blevet skadet igen og kan risikere at misse de første otte kampe af sæsonen. De har dog fået hentet running back Tevin Coleman ind, som lige nu forventes at være deres starter. Jeg er dog glad for dette valg idet Breida allerede kender 49ers spillebog og supplementære Coleman rigtig fint.

ADP: 11.06

Pick 13.11

T.J Hockenson, TE, DET (Første runde rookie Tight End)

Mit trettende pick i draften blev til TJ Hockenson, tight end for Detroit Lions. TJ Hockenson blev taget tidligt i første runde i årets draft, og det sidste nyt fra Lions lejr er at han er bag tight end Jesse James, men har bygget god kemi med quarterback Matthew Stafford. Det kan være svært for en rookie tight end at komme ind i NFL og gør en forskel med det samme, så jeg er nok mest bekymret for tight end positionen på mit hold. Her vil jeg anbefale at man er opmærksom på sin waiver wire idet det ofte smutter nogen spillere forbi alle der kunne gøre en forskel på dit hold.

ADP: 12.12

Pick 14.02

Duke Johnson, RB, HOU (201 rushing yards – 429 receiving yards – 3 TDs og 85 FP)

Mit fjortende pick i draften blev til Duke Johnson, running back for Houston Texans. Duke Johnson er lige blevet tradet fra Cleveland Browns til Houston Texans, hvor han kommer ind og bliver Texans pass catching running back.

ADP: 12.04

Pick 15.11

New Orleans Saints, DEF

Med det femtende og sidste pick i draften har jeg valgt New Orleans Sains forsvar. Det var det bedste forsvar der var tilbage på boardet. Jeg anbefaler at man er aktiv på waiver wire, idet der ofte findes bedre matchups der.

ADP: 14.11

Ingen kicker valgt

Jeg anbefaler at man venter med at vælge en kicker indtil sæsonstart, idet der hele tiden sker ændringer på den position eller være ude i god tid og drafte en af de bedre kickers.

De bedre kickers er f.eks. Greg Zuerlein, Justin Tucker, Harrison Butker, Stephan Gostkowski, Will Lutz og Jake Elliot.

Det endelige hold

Mock draft lavet på
https://fantasyfootballcalculator.com/

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister