FantasyMockDraft

Mock Draft – Best Player Available

NFL-sæsonen er lige rundt om hjørnet (8 dage!), og vi tager derfor hul på den sidste udgave af vores mock draft serie, hvor vi har hidtil prøvet forskellige draft strategier. Vi har prøvet af strategier som Heavy-runningback, Zero-runningback, Late-QB, Balanceret og i dag går vi over best player available-strategien.

Best player available eller BPA, handler i sidste ende om at tage den bedste ledige spiller på draft boardet. Du kan læse mere om strategien her.

Pick 1.07

DeAndre Hopkins, WR, HOU (1,572 receiving yards – 11 TDs og 218,5 FP)

Hopkins har været en af de bedste wide receivers i ligaen de sidste par år, hvor han sidste år endte som den fjerde bedste fantasy wide receiver. Hopkins har været ude at sige at han sidste år spillede med smerter som holdt ham lidt tilbage, men han endte alligevel som WR4. Han har været lidt uheldig med quarterbacks siden han kom ind i ligaen, men det ser ud til at Texans har fundet deres franchise quarterback i Deshaun Watson. Watson og Hopkins har en rigtig god kemi mellem hinanden, og jeg regner med at de fortsætter det gode arbejde og Hopkins ender som en af de top-3 wide receivers i år (Hopkins, D. Adams og M. Thomas).

ADP: 1.06

Pick 2.06

Odell Beckham Jr, WR, CLE (1,052 receiving yards – 6 TDs og 153,3 FP)

Odell startede sin NFL-karriere helt vanvittigt, hvor han fik over 1300+ yards og 10 touchdowns de første 3 år som en NFL spiller. De sidste to år har han dog været ramt af skader og han har ikke haft den bedste quarterback til at kaste til sig. Han blev tradet til Cleveland Browns, hvor hans situation ser meget anderledes ud. Det er et Browns hold der er ved at bygge noget helt specielt, hvor de sidste år draftede deres franchise quarterback, Baker Mayfield hvilket er en stor opgradering fra Eli Manning. Hvis Beckham kan holde sig skadefri, så ser jeg frem til en rigtig god sæson fra ham. Han er en elitespiller og jeg tror han bliver en touchdown maskine for Browns i år, hvor han kommer til at score 12+ touchdowns.

ADP:2.04

Pick 3.07

Kerryon Johnson, RB, DET (641 rushing yards – 213 receiving yards – 4 TDs og 107,4 FP)

En af mine yndlingsspillere i år er Kerryon Johnson. Han havde en ganske fin rookie sæson sidste år, hvor han spillede kun 10 kampe. Lions lejren har snakket Kerryon op i pre-season, hvor de vil øge hans boldberøringer, og nu efter de har cuttet Theo Riddick ser det rigtig godt ud for Kerryon. Jeg ser Kerryon som en RB1, hvor han kommer til at være med i både løbespillet og kastespillet.

ADP: 3.02

Pick 4.06

Sony Michel, RB, NE (931 rushing yards – 50 receiving yards – 6 TDs og 132,1 FP)

Michel havde en helt vanvittig postseason sidste år, hvor han løb for 336 yards og scorede 6 touchdowns. Hvis han bare nogenlunde fortsætter sin stime fra de playoff- kampe, så kan jeg se ham have en rigtig god sæson. Patriots elsker at bruge deres running backs, hvor Michel og James White kommer til at se bolden meget i år. Michel bliver primært brugt i løbespillet og ved end-zonen hvor White bliver brugt i pasningsspillet. Jeg tror Patriots kommer til at bruge Michel noget mere i år, både i løbespillet og pasningsspillet, hvor han kommer til at score en del flere touchdowns end sidste år.

ADP: 4.01

Pick 5.07

Miles Sanders, RB, PHI (Anden runde rookie running back)

Miles Sanders blev taget af Philadelphia Eagles i anden runde af årets draft. Sanders er en atletisk runningback der kan både løbe og gribe bolden. Der er en del runningbacks på Eagles holdet, men jeg tror at han bliver deres starting runningback tidligt inde i sæsonen. Eagles har dog hentet ind Jordan Howard, men jeg er bare ikke den største Howard fan, så jeg tror bare det er spørgsmål om tid før Sanders bliver officielt deres startende runningback. Sanders bliver en ganske fin flex spiller, men jeg regner ikke med at han kommer til at bidrage med det helt store de første par kampe, men jeg tror han bliver rigtig god at have i anden halvdel af sæsonen.

ADP: 5.03

Pick 6.06

O.J. Howard, TE, TB (565 receiving yards – 5 TDs og 86,5 FP)

Den bedste spiller der var ledig på dette tidspunkt var helt bestemt O.J Howard. I den sidste udgave af vores mock-draft tog jeg Howard som pick 5.04, men her er han faldet helt ned til pick 6.06. Howard spillede kun 10 kampe sidste sæson, men endte alligevel som TE10. Jeg tror han får en rigtig god sæson i år og bliver en top 5 TE, hvis han kan holde sig på banen. Han er en farlig trussel, især i end zonen hvor jeg regner med at han får flere touchdowns i år. Det er hans tredje år i ligaen, og man snakker ofte om at tight ends først bliver gode/bidrager til holdet i sit tredje år.

ADP: 5.07

Pick 7.07

Curtis Samuel, WR, CAR (494 receiving yards – 84 rushing yards – 7 TDs og 97,8 FP)

Curtis Samuel er en af vores sleepers i år, hvor vi regner med at han får en noget større rolle i år efter Funchess er væk. Panthers fremtid på wide receiver positionen ser ganske fin ud med D.J Moore og Curtis Samuel, hvor Moore bliver draftet noget højere end Samuel trods Samuel havde en bedre sæson end Moore sidste år. Samuel spillede kun 13 kampe og fik i gennemsnittet 7,5 fantasy point hvorimod DJ Moore spillede 16 kampe og havde i gennemsnittet 6,4 fantasy point. Jeg ser god værdi i Samuel her i 7 runde og han bliver en ganske fin flex spiller for mig i år.

ADP: 7.09

Pick 8.06

Allen “ARob” Robinson, WR, CHI (754 receiving yards – 4 TDs og 98,3 FP)

Allen Robinson har været uheldig med skader de sidste to år, hvor han sad ude hele 2017 sæsonen, hvor han blev free agent og skrev en kontrakt med Chicago Bears. Det er altid svært for en wide receiver at skifte hold og lære en ny playbook, så han havde ikke den bedste sæson sidste år. Vi ved at talentet er der, idet han i 2015 sæsonen havde hele 1400 yards og 14 touchdowns med Blake Bortles som quarterback. Jeg tror ARob kommer til at få en bedre sæson, og skyder på en 1000+ yards og 6-8 touchdowns. At få en spiller af hans kaliber her i ottende runde er en gave, og han bliver en rigtig god backup og evt. en af flex spillerne.

ADP:7.06


Pick 9.07

Adrian Peterson, RB, WAS (1,042 rushing yards – 208 receiving yards – 8 TDs og 169 FP)

Adrian Peterson havde en rigtig fin sæson sidste år, hvor han spillede alle 16 kampe og endte som RB16. Hovedårsagen til det, var at rookie running back Derrius Guice blev skadet for sæsonen i den første kamp, hvor man havde forventet at Guice ville have taget over AP og i løbet af sæsonen blive deres startende runningback. Dette skete dog ikke, og AP var uden tvivl den bedste runningback på holdet. Nu er Guice tilbage, og man forventer at han starter bag AP, hvor de kommer nogenlunde til at dele de antal runningback spil. Guice er helt klart fremtiden på holdet, men jeg tror de kommer til at starte ham stille og roligt, hvor AP bliver brugt en del mere og især på starten af sæsonen.

ADP: 9.08

Pick 10.06

James Washington, WR, PIT (217 receiving yards – 1 TD og 27,7 FP)

James Washington havde en ret skuffende sæson sidste år, men det skyldes for det meste at han var bag Antonio Brown og JuJu Smith-Schuster. Nu hvor AB er væk, så åbnes der en plads bag JuJu, hvor kampen om WR2 på holdet er imellem Donte Moncrief og Washington. Washington havde ikke den bedste træningslejr, hvor han på et tidspunkt var bag rookie wide receiver Diontae Johnson på depth charten men efter en god præstation i de sidste træningskampe, så er han tilbage og kæmper for pladsen bag/ved siden af JuJu.

ADP: 9.10

Pick 11.07

Justin Jackson, RB, LAC (206 rushing yards – 135 receiving yards – 2 TDs og 46,1 FP)

Som det ser ud lige nu, så er Melvin Gordon og Chargers ikke tæt på at løse Gordons kontraktsituation, hvor man regner med at Ekeler og Jackson deler spillene nogenlunde lige imellem sig. Hvis Gordons kontraktsituation ikke bliver løst i år, så er Jackson et ganske fint pick her sent i draften. Jackson er en atletisk running back, der både kan løbe bolden og gribe bolden, så det bliver spændende at se hvor meget de kommer til at bruge ham.

ADP: 11.05

Pick 12.06

Kirk Cousins, QB, MIN (4,298 passing yards – 123 rushing yards – 31 TDs og 282,1 FP)

Kirk Cousins havde en god sæson sidste år hvor han blev QB13. Han har umiddelbart den bedste wide receiver duo i ligaen i Diggs og Thielen, plus en rigtig spændende runningback i Dalvin Cook. Det sidste nyt fra Vikings lejr er at de vil fokusere mere på løbespillet, hvilket skader Cousins en smule, men jeg tror alligevel på en god sæson fra Cousins og han var den bedste quarterback tilbage på boardet.

ADP: 12.03

Pick 13.07

Los Angeles Chargers, DEF (38 sacks – 13 interceptions og 112 FP)

Chargers har et af de mest spændende forsvar i ligaen med store profiler som Joey Bosa, Derwin James, Melvin Ingram, Casey Hayward, Desmond King samt de har brugt et første runde pick på defensive tackle Jerry Tillery og et andet runde pick på free safety Nasir Adderley. Jeg forventer meget af Charges forsvaret i år, og det ville ikke overraske mig hvis de ender som et top-5 forsvar.

ADP: 12.09

Pick 14.07

Stephen Gostkowski, K, NE (27/32 FG – 49/50 XP og 134 FP)

Stephen Gostkowski har været en af de bedste kickers i ligaen de sidste 10 år, hvor han flere gange har været den allerbedste kicker. Han spiller også for Patriots der scorer mange point, og flytter bolden op ad banen hvor han scorer en del field goals samt extra points. Han var ikke helt skarp sidste år, hvor han missede 5 field goals men jeg regner med en endnu en top-10 placering for ham. Hvis det skulle gå helt galt, så kan man altid finde en kicker på waiver wire.

ADP: 14.03

Pick 15.06

Jimmy Garoppolo, QB, SF (718 passing yards – 5 TDs og 48 FP)

Mit sidste pick i draften blev Jimmy Garoppolo. Jeg kommer umiddelbart til at skifte imellem Cousins og Garoppolo, alt i forhold til hvilke modstandere de spiller imod idet jeg ikke helt stoler på at Cousins kan levere hver uge. Især hvis Vikings vil fokusere mere på løbespillet, så er det fint at have en god backup QB som Jimmy G. Han har også fået nogen flere våben i rookie wide receiver Deebo Samuel og Jaylen Hurd, samt at de har et par gode runningbacks i Tevin Coleman, Matt Breida og Jerick McKinnon.

ADP: 13.12

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister