FantasyMinnesota Vikings

Mike Zimmer vil endnu ikke afsløre sin quarterback

Bliver det Sam Bradford eller Shaun Hill, der starter på søndag? Mike Zimmer vil ikke afsløre sine planer endnu!

Da Minnesota Vikings’ franchise quarterback, Teddy Bridgewater, blev tabt for sæsonen med et overrevet korsbånd samt et kraftigt forvredet knæ, reagerede Mike Zimmer og co. hurtigt og handlede sig til Sam Bradford. Det er naturligvis klart for enhver, at Bradford forventes, at blive holdets startende quarterback i Bridgewaters skadesfravær, men Bradford selv har i skrivende stund blot et par dage som Vikings-spiller under bæltet.

https://twitter.com/GoesslingESPN/status/773214322206052352

Dette efterlader Mike Zimmer med alternativet i 36-årige Shaun Hill, der uomtvisteligt er bedre inde i Vikings’ offensive strategi; men som samtidig har en del spørgsmålstegn hængende over sig i forhold til selve spil-udførelsen. Spørgsmålet er således, om Mike Zimmer vil skære sin offensive playbook ned til et par enkelte spil og herved starte Sam Bradford – eller om, han tør sende Shaun Hill i aktion?

Omend Zimmer forsøger at holde sine kort tæt på kroppen, eller fortsat er i hovedpine over sin fremtidige beslutning, så har han annonceret, at Vikings’ startende quarterback først offentliggøres på søndag.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister