Fantasy

Krystalkuglen: uge 7

Another one

Endnu en uge, endnu en QB-skade. The Madden curse er desværre igen i fuld effekt. Patrick Mahomes udgik med en knæskade tidligt i torsdagskampen, og er ude i minimum 3 uger. Det er et stort slag for Chiefs, der nu skal overlade QB-tøjlerne til Matt Moore. Han fik dog klaret skærene i denne uge, og nu vil tiden vise, om han kan holde Chiefs oven vande indtil Mahomes kommer tilbage.
På den positive side, så det ud til at Chiefs forsvar steppede up, og hvis jeg virkelig skal gå 100% ”glasset er halvt fuldt”, så kan denne skade måske være gnisten, der får forsvaret til at tænde, og måske brænde videre, efter Mahomes kommer retur fra sin skade.
I fantasy regi er denne skade dog en katastrofe på størrelse med Pepsi max Cherry, og jeg håber at alle der ejer Mahomes, kan finde en smule guld på waiveren.
Med dette sagt vil krystalkuglen prøve at finde nogle lækre match ups til uge 7, (bare rolig, der kommer ikke forslag til at putte Chiefs defense i jeres line-up. Der er vi ikke helt nået til endnu).    

Krystalkuglens uge 7 picks

Start alt der har noget med Patriots at gøre:

Det kom frem fredag at Jets medicinske stab har sendt blanke og forkerte MR-scanninger til læger for at få udskudt OL Kelechi Osemele skulderoperation, uden at spilleren selv er blevet informeret. Krystalkuglen har en ide til at dette vil starte et oprør hos spillerne, og at det begynder i mandagens kamp imod Patriots. Jeg håber Sam Darnold bliver underrettet, da jeg tror den offensive linje vil tage en kollektiv off day på kontoret. Dette betyder at Patriots kommer til at have bolden rigtig meget, og det er de (også) rigtigt dygtige til. Det bliver en nedslagtning af umenneskelig dimension, en gladiatorkamp, hvor den ene part vil komme luntende lettere forsinket ind i arenaen, og samtidig kunne det rage vedkommende langsomt, om han manglede sit hoved efter mødet. Krystalkuglen vil sige at alle nøglespillere hos Patriots kan startes. Jeg vil gå så langt som til at sige at Jakobi Meyers kan startes på flexen, hvis man er presset her.

Dak Prescott:

Cowboys har tabt 3 kampe i træk, og møder i denne uge Eagles. Eagles har stor fokus på Ezekiel Elliott. Zeke har mødt Eagles 4 gange i hans karriere, og er 4-0, med næsten 5 yards per løb. Der er skrevet meget om dette match up (Zeke imod Eagles forsvar), og denne fokus vil være positivt for Dak Prescott, der forhåbentligt går lidt i glemmebogen. Ydermere er Eagles secondary helt ude at skide. De blev brændt på dybe TDs 2 gange i træk i sidste uge, på spil hvor man skulle zoome ud, indtil man fik de første 4 tilskuerrækker med, før man kunne se en safety i billedet. Prescott kommer til at have min. 300 yards +3 TDs i denne kamp.

Randy Bullock:

Bengals er dårligst til rigtigt meget nfl-relateret i år. En af tingene på denne alenlange liste er red zone offense. To af de få ting der fungerer nogenlunde, er 1st downs og offensive passing yards. De møder Jaguars, som har ligget i toppen over listen af red zone defenses. Dog har de mistet Jalen Ramsey til Rams, hvilket efterlader en stort hul i secondaryen. Krystalkuglen forudser Bengals komme ned ad banen via deres kastespil, hvorefter de vil ramme en mur omkring 20 yard linjen. Dette vil give Bullock en masse field goal forsøg, og en masse lækre fantasypoint til hans ejere.

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister