Fantasy

Krystalkuglen: Uge 5

Det er tid til status

Så er vi 4 uger inde i fantasysæsonen, og man kan begynde at se trends på de hold man har draftet. Krystalkuglen spiller i 7 ligaer i år, 2 dynasty, 1 keeper, og 4 redrafts. Jeg kan ramme et komplet følelsesregister, hvis jeg kigger min standings igennem. Jeg har alt fra den lalleglade 4-0 følelse, til den ”hvordan kunne det gå så galt, og hvorfor fanden skulle Tom Brady beslutte at blive gammel lige det år, jeg vælger at drafte ham” 0-4 følelse.
Der er ikke andet at gøre end at få arbejdstøjet på, pløje waiveren tynd, og se om man kan få vendt skuden. Det er vigtigt at hænge i, og ikke give op selvom man er 0-4, eller 1-3. Play-off er stadig muligt, og selv når det tog er kørt, er der stadig æren at spille for, og ikke mindst integriteten i ligaen. Der er ikke noget værre end at spille i en liga med folk, der har haft de samme inaktive spillere i deres startopstilling uge efter uge.
Man skal huske, at man ikke kun påvirker udfaldet af ens egne kampe. Man kan have indflydelse på, hvem der går i slutspillet, hvis man giver sine modstandere nemme sejre.

Hvis vi kigger på krystalkuglens picks fra uge 4 var det igen en lidt blandet affære. Kerryon Johnson havde en godkendt dag med 157 scrimmage yards. Gardner Minshew var ok, dog uden at være lige så prangende som hans overskæg og Preston Williams var lidt et fejlskud med hans kun 46 yards.

Krystalkuglen har fået sin kvartvejs-polering, og er i denne uge blevet stillet ind på de 3 fantasypositioner, der er lige så sexede som afrimning af kummefrysere, Tight ends, kickere og forsvar. De 3 positioner man drafter med samme lidenskab, man giver madpakkesmøringen mandag morgen klokken 6.20.

Krystalkuglens uge 5 picks:

Josh Lambo:

Jaguars er 2-2 for sæsonen, og holdet har set ok ud efter Gardner Minshew har overtaget tøjlerne i offensiven. Dog er der en ting, der kunne køre bedre, og det er deres red zone offense. Der bliver ikke scoret nok TDs, faktisk får Jaguars kun konverteret 38% af deres besøg inden for de sidste 20 yards til 6 point. Der er derfor rigeligt med arbejde til Josh Lambo, der ikke har haft under 2 succesfulde field goals i en kamp i denne sæson. Jaguars møder i denne uge Panthers, hvis kasteforsvar har set rigtigt godt ud, så der er ingen grund til at tro andet, end at Lambo fortsætter med at knalde point på tavlen.

Tyler Eifert:

Eifert har ikke set godt ud i denne sæson. Bengals som hold har ikke set godt ud som hold i denne sæson. Men hvorfor så anbefale ham. Fordi Cardinals dækker Tight Ends op, på samme måde som Cam Newton vælger outfits til post game interviews, virkelig elendigt. Cards giver rigtig mange yards væk til TEs og de har tilladt suverænt flest touchdowns til TEs. Eifert er ikke den spiller han var engang, men i denne kamp ser jeg ham få oprejsning for den sløje sæsonstart, og lave 50+ yards og min. 1 TD.

49ers forsvar:

Forsvaret fra San Fransisco startede som lyn og torden i uge 1, men har siden leveret 2 mellemvarer præstationer i uge 2 og 3. Krystalkuglen ser dog dette vende, efter at 49ers er kommet retur fra bye week. Deres defensive linje er en af de bedste i ligaen, især imod løbet. De møder Browns der godt kan lide at løbe i de huller som 49ers er gode til at dække. 49ers er dog ikke så gode i secondaryen, men igen er den defensive linje så god, at den burde kunne tvinge Baker Mayfield til at tage nogle tvivlsomme beslutninger, så han ikke ender nederst i en 370 kilos bunke svedende kød.  

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Close
Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister